Barbas Box 55 - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Barbas Bpx 55
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering & Installatie
  • (Houtvak optioneel verkrijgbaar)
€ 4.004 Complete deal vanaf: € 3.425

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een combideal?

Bij Flamboyant haarden houden wij niet van verrassingen achteraf, maar van transparantie en duidelijkheid!
Bij ons ziet u daarom niet alleen de prijs van de haard, maar ook een scherpe prijs incl. montage & levering!

Daarom een combideal:

✔ Bij ons geen handjeklap! Iedereen verdient de scherpste prijs!

✔ Geen onverwachte hoge kosten achteraf.

✔ Wij zijn uw aanspreekpunt. Qua levering en installatie, maar natuurlijk ook qua service!

✔ Scherpe prijzen door inkoopvoordeel en eigen voorraad.

✔ Onze deskundige installateurs verzorgen uw installatie door geheel Nederland.

Door onze altijd scherpe combideals weet u dus direct waar u aan toe bent!
Onze combi-deals gaan natuurlijk uit van standaardsituaties (bij een inbouwhaard, zie tekening).


Informeer nu vrijblijvend naar uw persoonlijke deal!

Omschrijving Barbas Box 55

Voor veel haardliefhebbers is er maar 1 echte haard, en dat is een houthaard. Niets geeft nu eenmaal meer sfeer en gezelligheid dan het zicht, het geluid en de geur van brandend hout! Al sinds de jaren 70 komen de betere houthaarden uit Bladel in Brabant. Barbas is een echt Nederlands bedrijf met een eigenzinnige instelling en een passie voor kwaliteit en techniek. De Barbas Box serie is een relatief nieuwe serie, maar heeft nu al een reputatie en naam in de wereld van de houthaarden. Deze bijzondere fraaie Box serie bestaat uit diverse formaten, beginnend bij de kleine Box 40, eindigend bij de enorme Box 80. Graag gaan we even wat dieper in op de populairste middenmoter uit deze serie, de Barbas Box 55 houtkachel.

Barbas Box 55 houtkachel

De Barbas Box 55 houtkachel is direct herkenbaar als een houthaard uit de Barbas Box familie. Elke haard uit deze serie valt op door zijn eenvoudige, maar daardoor bijzondere elegante uitstraling. De Barbas Box 55 houtkachel is een typisch voorbeeld van Dutch Design. Oftewel vooruitstrevende techniek verpakt in een bijzonder strak ontwerp met maximale functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Elke Barbas Box 55 wordt klantorderspecifiek geproduceerd. Op het moment dat u heeft gekozen voor een Barbas Box 55 houtkachel wordt deze met persoonlijke aandacht geconstrueerd. 1 ervaren werknemer neemt de volle verantwoording op zich van grondstof tot eindproduct. Na voltooiing en meerdere kwaliteitscontroles mag een houtkachel pas een Barbas haard heten. Voor uw haardbeleving wordt niets aan het toeval over gelaten. Alles is erop gericht om u te laten genieten van het allermooiste houtvuur. Zo geniet u jaar in jaar uit van dit topproduct van eigen bodem!

Barbas Box 55. Uiterlijke schoonheid met innerlijke kracht

Laat u niet verrassen door het minimalistische uiterlijk van de Barbas Box 55 houtkachel. Achter de grote deuren van de haard zit een wereld van techniek verscholen! Elke Barbas Box 55 heeft een interieur van beton keramiek. Dit materiaal zorgt voor de beste verbrandingseigenschappen, waardoor het rendement hoog is en de emissie laag. De accumulerende binnenbekleding zorgt ervoor dat de opgewekte warmte lang wordt uitgestraald in uw woonruimte. Zo profiteert u langer van elk blok brandhout en geniet u altijd van het allermooiste houtvuur! De Barbas Box 55 houtkachel heeft een bijzonder doordachte verbrandingstechniek waardoor u met enkele blokken hout gemakkelijk een hele avond volop genieten kunt!

Barbas Box 55 houtkachel. Dutch Design with quality

De Barbas Box 55 is gemaakt van heavy duty 8mm dik staal. Dit geeft hem zijn robuuste en stoere look en zorgt tegelijkertijd voor vele jaren zorgeloos stookplezier. De Barbas Box 55 is doordacht tot in het kleinste detail en combineert elegantie met optimaal gebruiksgemak. Elke onderdeel heeft een compromisloze afwerking en dat voelt u direct zodra u de deur beroerd. Spelingsvrij en afgewerkt volgens de hoge standaardeisen die Barbas zichzelf oplegt. De Barbas Box 55 houtkachel heeft een stijlvolle schoonheid die de aandacht op zich weet te vestigen in elke woonsituatie. Bent u al benieuwd naar de Nederlandse prachthaard waar we best een beetje trots op mogen zijn?

Barbas Box 55 houtkachel. Bijzonder veelzijdig

De veelzijdige Barbas Box 55 houtkachel laat zich op vele manieren presenteren. U kunt een bijpassende houtmodule aanschaffen waardoor het een fraaie vrijstaande houtkachel wordt. Of gaat u voor een meer originele en meer gewaagde opstelling, en ziet u uw Barbas Box 55 het liefste vrijhangend? De Barbas Box 55 komt ook bijzonder goed tot zijn recht wanneer u hem op een natuurstenen plateau plaatst, of als wandhaard met behulp van enkele muurbeugels. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden van deze bijzondere houtkachel. Wij helpen u graag!

Barbas Box 55 Houtkachel kopen?

Is uw interesse gewekt voor de prachtige Barbas Box 55 houtkachel? En bent u nu alleen nog zoekende naar de beste Barbas Box 55 prijs? Zoek dan niet verder maar neem even vrijblijvend contact op. Wij staan u graag telefonisch ter woord, maar natuurlijk ook per email of chat. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze luxe showroom, dan kunt u zelf zien waarom de Barbas Box serie zo populair is. Vanwege onze eigen voorraad en inkoopvoordelen zijn wij altijd bijzonder scherp geprijsd. Wilt u weten hoe de Barbas Box 55 houtkachel uw woongenot kan vergroten? Aarzel dan niet langer en vraag vrijblijvend advies. Wij helpen u graag in de zoektocht naar uw droomhaard. Wij zijn er voor u van inspiratie tot het moment van installatie en natuurlijk ook daarna! Wilt u meer dan enkel de Barbas Box 55 houtkachel? Onze installateurs werken door geheel Nederland en nemen graag de gehele installatie op zich zodat u verzekerd bent van een professionele en veilige installatie. Neem gerust even vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk en eerlijk advies. Graag tot ziens!

Energielabel A Level
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand
Merk Barbas
Systeem Open, Gesloten
Vermogen 6 kW, 7 kW, 8 kW, 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting, Achteraansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130mm
Externe luchttoevoer Ja/optioneel
Deur Draaideur
Rendement 75% tot 80%
Breedte ruit 20 cm tot 40 cm
Aanwezig in showroom Vergelijkbaar model
Kleur Zwart
Achterwand Beton keramiek
Hoogte cm 105,5 cm
Breedte cm 52,6 cm
Diepte cm 40 cm
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,0 op basis van 158 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen