Bellfires View Bell Medium 3 - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
 • Bellfires View Bell Medium
 • Afvoermateriaal
 • Accessoires
 • Levering
 • Installatie
€ 6.751 Complete deal vanaf: € 6025

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen
Voor een unieke haard-beleving
Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie haardopstelling voor u. Een haardopstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer, veranda, slaapkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft.

Een uitgebreid assortiment
Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden
✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland
Wij nemen uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie. Bij Flamboyant Haarden verzorgen we de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen.

Omschrijving Bellfires View Bell Medium 3

Bellfires View Bell Medium 3

Bellfires gashaarden horen bij de beste gashaarden ter wereld. Dat ziet u aan de brandertechnieken, de compromisloze afwerking, de betrouwbare veiligheid en de hoogstaande aftersale service. Bellfires heeft een brede range aan gashaarden, van hoekhaarden tot roomdividers, van inzethaarden tot inbouwhaarden. Stuk voor stuk herkenbaar aan het tijdloze design en het optimale gebruiksgemak. 1 van de paradepaardjes van Bellfires vinden we in de categorie driezijdige haarden. Deze serie kent 9 afmetingen. De populairste is misschien wel de Bellfires View Bell Medium 3, een schitterende gashaard die al in heel wat huishoudens de warmte en sfeer waarborgt. Graag vertellen we u wat meer over deze tophaard van Nederlands fabricaat.

Gashaard Bellfires View Bell Medium 3

Misschien wel de meest populaire gashaard op de huidige markt is de Bellfires View Bell Medium 3. Misschien komt het door het fraaie design, de praktische afmetingen? De brandertechniek, Of door het fraaie zicht op de fascinerende vlammen? Wie het weet mag het zeggen, maar waarschijnlijk is het een combinatie van deze factoren en nog een paar pluspunten meer. Wanneer u op zoekt bent naar een haard die het gemak en de gebruiksvriendelijkheid van een gashaard combineert met de charmes en de authenticiteit van een houtkachel, dan kan de Bellfires View Bell Medium 3 wel eens helemaal de haard voor u zijn!

Bellfires View Bell Medium 3, Onwerkelijk realistisch!

Vroeger was gasvuur niet bedoeld voor sfeerverlichting. De blauwe vlammen moesten zorgen voor warmte, sfeer kwam zeker niet op de eerste plaats. Tegenwoordig is er veel veranderd. Onze nieuwe huizen zijn veel beter geïsoleerd waardoor warmte niet meer het allerbelangrijkste is. Sfeer is veel belangrijker geworden, mooie vlammen zijn nu gewenst. Veel mensen houden van het authentieke haardgevoel en wensen een imitatie van een houtset voor het klassieke haardidee. Bellfires begrijpt dit maar al te goed, en dit zien we duidelijk weer in de Bellfires View Bell Medium 3. Het hout is niet van echt te onderscheiden en ook aan de bodembedekking is veel aandacht besteed. Zo is er echte as gebruikt en zwarte houtkool om het geheel aan te kleden. Zo combineert u dus het gemak en de veiligheid van een gashaard met het aanbeeld en vuurzicht van een traditionele houtkachel!

Bellfires View Bell Medium 3, Line Fire of Centre Fire

Eenmaal gekozen voor de Bellfires View Bell Medium 3 heeft u de keuze uit twee verschillende branderconcepten. Beide concepten bestaan uit 2 branders die individueel kunnen worden aangestoken. Wanneer u besluit uw Bellfires View Bell Medium 3 uit te rusten met de Line Fire techniek, dan kiest u voor twee identieke branders die achter elkaar geplaatst zijn over de gehele breedte van de haard. Met beide branders aan heeft u een breed en vol vuurbeeld dat uw haard in vol in vuur en vlam zet. Heeft u even wat minder behoefte aan warmte? Dan schakelt u eenvoudig over op de spaarstand. In de spaarstand brandt alleen de voorste brander van de Bellfires View Bell Medium 3. Zo krijgt u toch een mooi vuur over de volle breedte van de haard, zonder dat de temperatuur naar onbehaaglijke hoogte stijgt. Zo geniet u toch van de sfeer van uw haard en bespaard u bovendien fors op uw gasrekening!

Bellfires View Bell Medium 3 Centre Fire

Een andere brandertechniek die toegepast kan worden in de Bellfires View Bell Medium 3 wordt Centre Fire genoemd. Bij dit concept is er sprake van een middenbrander en zijbranders. Wilt u de volledige haardbeleving? Dan schakelt u beide branders in en geniet u van een mooi breed vuur over de gehele breedte van uw haard. Is uw warmtebehoefte minder hoog? Dan schakelt u eenvoudig alleen de middenbrander aan. U krijgt op die manier een fraai gecentreerd vuur dat sfeer en  gezelligheid biedt zonder overbodige warmteontwikkeling. Koelt het af in de avonduren? Met 1 druk  op de knop van uw afstandsbediening activeert u ook de achterste, brede brander. Plots zal de  Bellfires View Bell Medium 3 zich vullen met vuur over de volle breedte van uw haard. Met deze brandertechnieken haalt u dus het uiterste uit uw Bellfires View Bell Medium 3. Ook tijdens dagen waarop warmte niet uw prioriteit heeft!

Maak van een Bellfires View Bell Medium 3 UW Bellfires View Bell Medium 3!

Bellfires biedt vele opties om uw Bellfires View Bell Medium 3 helemaal naar uw eigen smaak in te richten. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit drie verschillende achterwanden. Kiest u voor stalen panelen? Een egaal zwarte achtergrond? Of misschien gaat u voor de glimmende zwarte achterwand waardoor het vuur nog meer diepte lijkt te krijgen? De keus is helemaal aan u. De branderdecoratie is ook erg bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van uw haard. Bellfires geeft u drie verschillende opties die allemaal een stempel drukken op het uiteindelijke karakter van uw gashaard. Gaat u voor chique en exclusief? Dan zijn witte marmerkiezels een stijlvolle keuze. Wilt u een wat donkerder uitstraling? Grijze kiezels geven de Bellfires View Bell Medium 3 een heel bijzondere look. Wilt u graag een echte houtvuurimitatie? Bekijk dan de levensechte houtset eens. Dit keramische hout lijkt levensecht en geeft uw gashaard de klassieke uitstraling die u normaal alleen bij een houtkachel zou verwachten.

Bellfires View Bell Medium 3, Alles wat u in een moderne haard zoekt

Hoewel Bellfires al vele jaren actief is in de haardenwereld zijn ze altijd op zoek naar innovatieve ideeën om aan de top te blijven. Een moderne Bellfires haard is daarom van alle gemakken voorzien. Met de afstandsbediening of via de app kunt u eenvoudig alle functies van uw haard bedienen. U kunt uw branders individueel inschakelen, u kunt uw verlichting bijstellen, de temperatuur veranderen en bepaalde tijdvakken invoeren waarop u van het vuur wilt genieten. Wilt u meer weten over de vele opties van de Bellfires View Bell Medium 3? Vraag vrijblijvend om advies!

Voor alle duidelijkheid zetten we nog even de feiten op een rijtje:

De Bellfires View Bell Medium 3 wordt standaard geleverd met:

 • Gassoort:                 Aardgas of Propaan
 • Brandertechniek:     Linefire of Centrefire
 • Decoratie:                Houtstammen of Grijze kiezels of Witte kiezels
 • Achterwand:            Zwart gladde achterwand
 • Kader:                     Hidden Door
 • Overige:                  Afstandsbediening

Optioneel verkrijgbaar bij de Bellfires View Bell Medium 3:

 • Kader:                     Hidden Door Kader +10cm Voor
 • Appbesturing:         Wifi Module
 • Achterwand:           Ceramic glanzend of Stalen lamellen

Bellfires View Bell Medium 3 prijs

Is uw interesse gewekt voor de prachtige Bellfires View Bell Medium 3? En bent u nu alleen nog op zoek naar de beste Bellfires View Bell Medium 3 prijs? Zoek dan niet verder maar neem even vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag telefonisch ter woord, maar ook per email of chat. Natuurlijk zien wij u ook graag verschijnen in onze luxe showroom, dan kunt u zelf zien waarom de Bellfires View Bell serie zo gewild is. Vanwege onze eigen voorraden en inkoopvoordelen zijn wij altijd bijzonder scherp geprijsd. Wilt u meer weten over hoe de Bellfires View Bell Medium uw woongenot kan vergroten? Aarzel dan niet langer, wij helpen u graag!

Energielabel B Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Bellfires
Vermogen 2 kW, 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW, 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 100/150mm, 130/200mm
Rendement 85% tot 90%
Breedte ruit 100 cm tot 120 cm
Branderdecoratie Houtset, Kiezels, Split
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Aanwezig in showroom Ja
Achterwand Keramisch glas, Lamellen, Vlak
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen