Betalen

Bij Flamboyant Haarden betaal je veilig en vertrouwd op maar liefst zes manieren.

Betaalwijze                                      Betaalkosten                          
iDEAL Gratis              
SOFORT 1%
GiroPay 1,3%
Vooruitbetaling Gratis
Bancontact 0,5%
Rembours € 75

iDEAL
Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of Bunq? Dan kan je betalen met iDEAL. De gemakkelijkste en veilige manier betalen op internet.

SOFORT
Met SOFORT is het online betalen eenvoudiger dan ooit! Je gebruikt hiervoor gewoon je vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat je bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

GiroPay
Het online-betaalfplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Veilig en snel. Hou rekening met enkele werkdagen verwerktijd tussen de banken.

Vooruitbetaling
Vooruitbetalen houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Flamboyant Haarden overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Flamboyant Haarden
IBAN: NL79RABO0302325905
BIC: RABONL2U

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling hebben ontvangen, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en kan de bestelling worden verzonden.

Bancontact
Doe je aan internerbankieren in België? Dan gebruik je eenvoudigweg Bancontact om de betaling te voltooien. De gemakkelijke en eenvoudige manier om online te betalen in België.

Rembours
Als je kiest voor rembours, betaal je het orderbedrag en de rembourskosten (€ 75) contant of met je pinpas aan de pakketbezorger. De € 75,- euro betreft de werkelijke kosten die wij doorbelast krijgen van de externe transporteur. LET OP: het gaat hier om de betaalmogelijkheden van de online te bestellen producten op Flamboyanthaarden.nl