Bezorgen jullie ook?

Wij kunnen de door u gewenste kachel aan huis laten bezorgen! Er is dan zelfs de mogelijkheid om het bedrag per pin aan de chauffeur te betalen, waardoor je er zeker van bent dat je een veilige aankoop doet. De extra kosten hiervoor bedragen € 75,-. Ook is er de mogelijkheid om de haard of kachel bij ons op te komen halen, zodat u gelijk een bezoek kunt brengen aan onze grote showroom in Apeldoorn waar veel haarden en kachels brandend opgesteld staan en waar de koffie altijd voor u klaarstaat. In tegenstelling tot veel anderen bezorgen wij GRATIS in heel Nederland en België! Als we moeten varen naar bijvoorbeeld één van de Waddeneilanden komt er wel een toeslag bij. Flamboyant Haarden onderscheidt twee soorten bestellingen, namelijk kleine en grote.

Kleine bestelling

Bij een kleine bestelling worden er materialen voor de haard naar uw huis verstuurd. Denk hierbij aan kabels, spuitbussen of afvoermateriaal. Wij hebben zelfs elektrische haarden (tot 30 kilo) die via de pakketdienst verzonden worden. Om alle bestellingen veilig en tijdig af te leveren, schakelen wij de betrouwbare vervoerder DPD in. Wij kunnen het pakketje, indien u dat wenst, voorzien van een track & trace code. 

Bent u niet thuis? Dan neemt DPD het pakketje mee naar zijn eigen opslag. U ontvangt bij de eerste afleverpoging een kaartje in de brievenbus. Hierop staat de datum en tijd van de eerste en tweede afleverpoging. Wanneer de tweede poging niet lukt, kunt u het pakketje ophalen bij de opslag van DPD. U kunt uw bestelling ook afhalen na de eerste afleverpoging. 

Grote bestelling

Heeft u een haard boven de 30 kilo besteld? Dan wordt er gesproken over een grote bestelling. U heeft de mogelijkheid om uw bestelling op te halen (ophaalkosten zijn € 35,00) of af te laten leveren bij uw huis (gratis). Kiest u voor aflevering aan huis? Dan wordt uw haard door transporteur Brinks Transport afgeleverd. Van tevoren neemt Flamboyant Haarden contact met u op om de gewenste afleverdatum vast te stellen. Heeft u een geschikte datum geprikt? Dan ontvangt u de avond voor de afleverdatum een sms. In deze sms staat een tijd vermeld wanneer de haard wordt afgeleverd. Dit wordt in een tijdblok van ongeveer twee uur weergegeven, dus ter voorbeeld wordt de haard tussen 9:00 en 11:00 uur bezorgd.

En wilt u thuis dubbel controleren hoelaat de haard in huis is? Via mijnbezorgtijd.nl/nl/ kunt u de voortgang van uw bestelling bekijken. U ontvangt hiervoor een code die u moet invullen op de website. Wanneer u niet thuis bent op de afgesproken datum, wordt de haard weer meegenomen naar de opslag van Brinks. Vervolgens wordt een tweede datum met u afgesproken. Hier zitten wél kosten aan verbonden van € 40,-

Next day delivery 

Flamboyant Haarden heeft de verzendmethode ´next day delivery´ in het leven geroepen. Dit betekent dat sommige haarden, met name elektrische haarden, de volgende dag geleverd worden. Dit geldt alleen voor bestellingen op maandag tot en met donderdag voor 12:00 uur.

Product (tijdelijk) niet meer leverbaar 

Heeft u een haard op het oog, maar is deze niet meer leverbaar? Bij het gekozen product staat dit duidelijk in de omschrijving vermeld. U kunt vanzelfsprekend contact opnemen voor een mooi alternatief voor uw droomhaard.