Welkom bij Flamboyant Haarden!

Informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

* Vereiste velden

Dé haardenspecialist met passie voor het vuur!

Attentie: Momenteel is het erg druk in onze showroom

Om op verantwoordde manier de corona maatregelen te kunnen toepassen willen wij u vragen om op afspraak onze showroom te bezoeken. Bedankt voor uw begrip!

Centraal gelegen in Apeldoorn vindt u de allermooiste haarden, schitterende haardmeubels & verrassende interieurconcepten. Zoekt u een traditionele houtkachel?, een speciale gashaard? Of juist een moderne elektrische haard? Bij Flamboyant vindt u de allerlaatste modellen van alle gerenommeerde merken tegen bijzonder gunstige prijzen! Naast onze ruime collectie sfeerhaarden voeren wij ook CV haarden en pellet kachels van diverse vooraanstaande leveranciers. Zoekt u deskundige hulp bij het realiseren van uw droomhaard? Flamboyant Haarden gaat graag de uitdaging aan!  Als enthousiaste haardenliefhebbers begrijpen wij uw passie voor het vuur en de vlammen. Onze adviseurs weten waar ze het over hebben, we staan u graag met raad en daad terzijde. Wij zijn meer dan enkel en alleen uw haardenleverancier. Wij ontzorgen u graag het gehele traject.  Wij zijn er voor al uw haardambities. Wij zijn graag uw aanspreekpunt, van inspiratie tot aan installatie.

Wanneer mogen wij uw verwelkomen?

De deuren van onze showroom staan 6 dagen per week voor u open. Loop eventjes binnen voor een kennismakingsgesprek, of om gewoon even wat inspiratie op te doen onder het genot van een bakje koffie. Wilt u graag onze gegarandeerde persoonlijke aandacht? Maak dan even geheel vrijblijvend een afspraak. Wij bereiden ons dan voor op uw komst en maken graag alle tijd voor u vrij.Uiteraard staan wij u ook graag telefonische of per mail ter woord. Vraag geheel vrijblijvend om advies en informeer wat wij kunnen betekenen in uw situatie. Vertel ons uw wensen en eisen, en wij voorzien u van eerlijk en deskundig advies. Misschien wordt uw droomhaard in het echt dan nog wel veel mooier dan u ooit durfde te dromen! Graag tot ziens! 

Corona maatregelen 

Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor uw en onze veiligheid hanteren wij de volgende regels bij een bezoek aan onze showroom:

  • Indien u twijfelt over uw gezondheid vragen wij om van uw bezoek af te zien.
  • Direct bij de entree vragen wij u uw handen te desinfecteren. 
  • Wij houden anderhalve meter afstand.

Showroomadres
Flamboyant Haarden B.V.
Sleutelbloemstraat 44
7322 AK Apeldoorn
055-7820410
Stuur een e-mail
K.v.K. nr.: 64542521
B.T.W. nr.: NL855711383B01
Openingstijden
Zondag   Gesloten
Maandag   08:00 - 17:00
Dinsdag   08:00 - 17:00
Woensdag   08:00 - 17:00
Donderdag   08:00 - 17:00
Vrijdag   08:00 - 17:00
Zaterdag   09:00 - 16:00