Dru Maestro 75 Tall - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Dru Maestro 75 Tall
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 8.479 Complete deal vanaf: € 7.225

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen
Voor een unieke haard-beleving
Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie haardopstelling voor u. Een haardopstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer, veranda, slaapkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft.

Een uitgebreid assortiment
Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden
✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland
Wij nemen uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie. Bij Flamboyant Haarden verzorgen we de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen.

Omschrijving Dru Maestro 75 Tall

Als 1 van pioniers in de branche zijn 260 jaar ervaring laat spreken, dan weten kenners dat er mooie dingen staan te gebeuren! Met de Dru Maestro 75 Tall Eco Wave laat Dru nog maar eens zien dat ze aan de top staan in de wereld van de gashaard. Stijlvol en efficiënt, sfeervol en elegant, de Dru Maestro 75 Tall heeft het allemaal! Maar vergis u niet achter het tijdloze design van deze fraaie inbouw gashaard. Achter het authentieke uiterlijk vindt u de allernieuwste technieken op verbrandingsgebied! In de succesvolle Maestro serie is de Dru Maestro 75 Tall een bijzondere aanvulling. Door het fraaie hoge raam geeft deze gashaard een uniek perspectief op het perfect regelbare vlammenspel. Dru is een meester in de brandertechniek en beheerst het gasvuur tot in de puntjes! Met een druk op de knop komt de Dru Maestro 75 Tall tot leven en geniet u direct van het fascinerende spel van het vuur.

Met de Dru Maestro 75 Tall laat Dru zien dat ze de huidige generatie gashaardliefhebbers begrijpen. Ultra realistische houtsets met tactisch geplaatste branders zorgen voor een vuurbeeld dat niet onderdoet voor het klassieke houtvuur. Door slimme software is het vlampatroon in deze prachthaard perfect regelbaar en biedt ook in een lage stand een sfeervol vlammenspel. Het strakke en exclusieve uiterlijk  van de Dru Maestro 75 Tall Eco Wave past in zowel traditionele interieurs als in meer moderne woonstijlen. Door de dunne kaders en het doordachte ontwerp laat deze Dru gashaard zich smaakvol inbouwen in nieuwbouwsituaties. Zonder hinderlijke overgangen of storende elementen waardoor deze prachtgashaard een bijzonder stijlvol onderdeel van uw interieur zal worden.

Sfeermaker in ieder seizoen

Energieklasse A geeft al aan dat de Dru Maestro 75 Tall enorm zuinig is en een erg hoog rendement heeft. Deze haard geeft gegarandeerd een levendig vlambeeld door het slimme Eco Wave concept. Met deze slimme innovatie heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk vuurpatroon in te stellen. Zo geniet u altijd van een levendig vuur, ook op momenten dat u warmtebehoefte laag is! Dit maakt de Dru Maestro 75 Tall niet alleen een verrijking in de koude maanden, ook in de warmere maanden zorgt deze gashaard  voor stijl en gezelligheid. 

De Dru Maestro 75 Tall is een inbouwhaard die zowel op aardgas als propaan kan branden. Wat de toekomst ook mag inhouden voor het aardgasnetwerk in Nederland, met de Maestro 75 Tall bent u verzekerd van vele jaren warmte en sfeer! Door zijn bijzondere vorm heeft deze verticale gashaard een bijzonder ruimtelijk uitstraling die perfect aansluit bij een moderne interieurstijl. De Dru Maestro 75 Tall is erg gebruiksvriendelijk, door het Easy release door system is het onderhoud van deze gashaard erg gemakkelijk. Optioneel kunt u ervoor kiezen om uw Dru Maestro 75 uit te voeren met ontspiegeld glas. Dit speciale glas weerkaatst niet en is hierdoor nagenoeg onzichtbaar. Met de Dru Maestro haalt u de authentieke houtvuurbeleving in huis met het gemak van een gashaard! 

Dru Maestro 75 Tall Eco Wave kopen?

Kom snel langs in onze showroom voor een nadere kennismaking met deze bijzondere gashaard van eigen bodem! Onze ervaren adviseurs geven u graag persoonlijk en eerlijk advies.  Als officieel Dru dealer vindt u bij ons altijd de actueelste modellen tegen sterk concurrerende prijzen. Ziet u op tegen de installatie van uw haard? Wij ontzorgen graag het gehele traject en zijn er voor al uw haardambities. Van inspiratie en informatie, tot betrouwbare installatie en de uiteindelijke realisatie! Bent u benieuwd naar de gashaard waar iedereen het over heeft? Graag vertellen wij waarom wij zo enthousiast zijn over de Dru Maestro 75 Tall Eco Wave! Zoveel meer dan zomaar een gashaard!

Energielabel A Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vermogen 1 kW, 2 kW, 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW, 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 90% tot 95%
Breedte ruit 60 cm tot 80 cm
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Aanwezig in showroom Vergelijkbaar model
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen