Elektrische haard 3 zijdig

Heeft u de laatste generatie elektrische haarden al gezien? Wanneer u de ontwikkeling van het elektrische vuur niet heeft gevolgd zal de moderne elektrische haard 3 zijdig u enorm verrassen! Lange tijd was een elektrische haard direct herkenbaar. De vlammen waren overduidelijk niet echt, de houtset onrealistisch en de uitstraling kwam niet in de buurt bij het echte houtvuur. De technieken die gebruikt werden om het vuur te imiteren waren verre van volmaakt De tijd was toen nog niet rijp voor het elektrische vuur, en de elektrische haard leek geen concurrent te kunnen worden voor de traditionele houtkachels en gashaarden. Hoe anders is dit nu! Het elektrische vuur heeft zo’n stormachtige ontwikkeling doorgemaakt dat fabrikanten het nu zelfs aandurven om de elektrische haard 3 zijdig in het assortiment op te nemen. Een 3 zijdige elektrische haard heeft 3 ruiten waardoor u het elektrische vuur niet alleen vanaf de voorkant kunt bewonderen, maar ook vanaf beide zijden. Dit brede perspectief geeft de elektrische haard driezijdig breedte en diepte zoals het klassieke houtvuur. De 3 zijdige elektrische haard is dan een serieus alternatief geworden!

3-zijdige elektrische haard

Lange tijd was een realistisch ogende elektrische fronthaard al moeilijk te vinden, laat staan een elektrische haard 3 zijdig. Nieuwe projectietechnieken, innovatieve belichtingsmogelijkheden en geavanceerde productiemethoden hebben het elektrische vuur naar een geheel nieuw niveau getild. Lange tijd verliep de ontwikkeling van de elektrische haard moeizaam. De techniek en software was nog niet beschikbaar om een realistische en aantrekkelijke sfeerhaard te maken, hierdoor bleef de markt klein en onbeduidend. Omdat de eerste generaties elektrische haarden slechts een beperkt aantal kopers kende durfden bedrijven geen grote investeringen te doen, waardoor velen dachten dat de elektrische haard 3 zijdig nooit het levenslicht zou zien. Elektrische vuur leek lange tijd niet aan de verwachtingen van de haardliefhebber te kunnen voldoen. Zeker niet het drie dimensionale beeld dat nodig was om een realistische en aantrekkelijke 3 zijdige elektrisch haard te kunnen maken! Maar toen kwamen de juiste ontwikkelingen op het juiste tijdstip, en de elektrische haard begon aan een onstuitbare inhaalslag!

Elektrische haard driezijdig

Drie-zijdige-elektrische-haardOpeens zat het de elektrische haard mee! Hij profiteerde van de snelle ontwikkelingen op het gebied van elektronica en informatica waardoor de benodigde technieken betaalbaar en betrouwbaar werden. Grote fabrikanten zagen hoe de consument de elektrische haard leerde waarderen en al gauw ging een steeds groter deel van het researchbudget naar de ontwikkeling van de elektrische haard. Verschillende producenten kwamen met totaal verschillende manieren om de elektrische haardvuurillusie te scheppen. Ze leerden van elkaar en gezonde concurrentie versnelde het proces. De ene fabrikant zocht het antwoord in bijzondere lichteffecten, de andere verdampte water voor een levensechte rooksimulatie, steeds meer oplossingen kwamen voorhanden. Al gauw was elektrisch vuur zo realistisch dat het zelfs diepte en volume kreeg, nu stond niets het succesverhaal van de driezijdige elektrisch haard nog in de weg!

Elektrische haard driezijdig. Fenomenaal drie dimensioneel vuurzicht!

Elektrische-haard-3-zijdig-kopen

De onstuitbare opmars van de elektrische haard is dus mede veroorzaakt door de enorme ontwikkelingen van elektronica en software, maar dat is niet de enige reden waarom de elektrische haard 3 zijdig een serieuze concurrent is geworden van de traditionele houtkachel en gashaard. Meerdere factoren zorgen ervoor dat de elektrische haard 3 zijdig een steeds vaker gekozen alternatief is geworden. We zijn ons de afgelopen decennia steeds bewuster geworden van de impact die we hebben op het milieu en op onze directe leefomgeving. CO2 reductie is een sleutelwoord geworden in de maatschappij van nu. Om de klimaatverandering onder controle te houden zullen we met zijn allen moeten werken om onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Een elektrische haard 3 zijdig verbrandt niets en stoot dus ook niets uit. Dit geeft hem een enorme voorsprong op de klassieke houtkachel en gashaard!

3 zijdige elektrische haard. Het milieuvriendelijke alternatief

Elektrische-haard-3-zijdig-inbouwen

De klassieke houtkachel moet aan steeds strenger wordende eisen voldoen. Bij het verbranden van hout komt C02 vrij die bijdraagt aan de opwarming van de aarde. Om deze schadelijke stof zo min mogelijk vrij te laten komen moet het rendement van een houtkachel steeds hoger liggen. Dit betekend dat op dit moment elke nieuwe houtkachel moet waarborgen dat de maximale warmteopbrengst uit elk blok brandhout wordt gehaald. Houtkachels hebben ook nog het probleem van fijnstof, schadelijke stoffen voor onze gezondheid die ook steeds meer eisen stellen aan de moderne houtkachel. Al deze factoren maken de toekomst van de klassieke houthaard onzeker. Hoewel houtkachelfabrikanten ook niet stil staan en steeds schonere kachels uitbrengen, zien we toch dat steeds meer haardliefhebbers open staan voor een volwaardig alternatief. De drie zijdige elektrische haard staat klaar om deze plaats in te nemen!

Elektrische haard 3 zijdig. Alternatief voor gas en voor hout

Elektrische-haard-3-zijdig-kopen

Nederland is altijd het gasland bij uitstek geweest. Door de ontdekking van de gasvoorraden in eigen land duurde het niet lang voordat vrijwel elk huishouden was aangesloten was op het gasnetwerk. Gashaarden zijn daarom volledig ingeburgerd in ons land. Eerst als efficiënt gebruiksvoorwerp, later verschoof de tendens meer en meer richting sfeerbeleving en vuurbeeld. Moderne gashaarden hebben een erg fraai vuurbeeld en zijn daarom nog steeds erg geliefd onder haardenliefhebbers, maar ook gas is een fossiele brandstof en heeft dus negatieve effecten op ons klimaat. Tel daarbij op dat onze Nederlandse voorraden niet oneindig blijken, en we zien dat ook de toekomst van gashaard in Nederland nog verre van zeker is. Niet vreemd dus dat steeds meer haardliefhebbers kiezen voor het vuur van de toekomst, het vuur in een elektrische haard 3 zijdig!

Hoe de 3 zijdige elektrische haard de wereld gaat veroveren

Elektrische-haard-drie-zijdig

Buiten het afnemen van concurrentie zijn er natuurlijk nog veel meer redenen waarom steeds meer wordt gekozen voor de mogelijkheden die een elektrische haard 3 zijdig te bieden heeft. Naast de milieuaspecten is er zoveel meer waarom de elektrische haard 3 zijdig de markt veroverd. Het vlambeeld is enorm realistisch geworden, met levensechte vlammen en een gloeibed dat niet van echt te onderscheiden is. Maar omdat het om een vuurimitatie gaat en niet om echt vuur, is er geen warmteontwikkeling. In moderne, goed geïsoleerde huizen is dit een enorm voordeel! Klassieke haarden zorgen altijd voor warmte, hierdoor wordt het al gauw te warm op de minder koude dagen. Een houtkachel of gashaard brandt hierdoor meestal meer niet dan wel, vooral nu het traditionele stookseizoen elk jaar korter lijkt te worden. Wanneer u kiest voor een 3 zijdige elektrische haard heeft u dit hitteprobleem niet. Optioneel hebben veel elektrische haarden een verwarmingselement dat u kunt inschakelen wanneer u dit wilt, maar omdat warmte niet meer onlosmakelijk met de haard is verbonden kunt u eigenlijk het gehele jaar door van uw elektrische haard 3 zijdig genieten!

Elektrische haard driezijdig kopen?

Bent u klaar om u te verbazen over de laatste generatie van de elektrische haard 3 zijdig? Wij vertellen u graag meer over dit volwaardige alternatief voor de klassieke gashaard of houtkachel. In ons assortiment vindt u de laatste modellen van gerenommeerde leveranciers tegen sterk concurrerende prijzen. Wij hebben al vele jaren ervaring met elektrische haarden en laten u graag zien waarom wij zo enthousiast zijn over de elektrische haard 3 zijdig. U bent van harte welkom in onze luxe showroom. Niet alleen voor uw elektrische haard driezijdig, maar ook voor een fraai passend haardmeubel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze meubelmakers maken graag uw dromen waar! Ook voor de installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een landelijk dekkend team installateurs die graag uw installatie verzorgen, waar dan ook in Nederland! Onze ervaren adviseurs beantwoorden graag uw vragen en laten u graag vrijblijvend enkele voorbeelden zien ter inspiratie! Graag tot ziens!

Offerte aanvragen