Dimplex Opti-Myst

Een bekende brander techniek van Dimplex is de Opti-Myst. Hierbij zit er een klein waterreservoir binnenin de haard. Doordat het water wordt opgewarmd, ontstaat er waterdamp die de sfeer geeft van een rookeffect. In combinatie met een gloeiende houtset lijkt het vuurbeeld verdacht veel op een ‘echt’ houtvuurtje. Benieuwd geworden? Bekijk hieronder alle elektrische haarden met de Dimpex Opti-Myst techniek.

Dimplex Opti-Myst

Breed assortiment

Zoals je hierboven hebt gezien, bestaat het assortiment uit verschillende uitvoeringen. Ieder variant brengt een uniek voordeel en functie met zich mee.

  • Bijvoorbeeld de vrijstaande kachel. Dit model is eenvoudig en vrijwel overal te plaatsen. Je hoeft enkel de haard op de perfecte plek te zetten en de stekker in het stopcontact te pluggen.
  • Maar heb je liever de haard op ooghoogte? Dan moet je gaan voor een inbouwhaard of hanghaard. Het verschil tussen beide modellen is dat een inbouwhaard in de muur geplaatst wordt. Terwijl de hanghaard als het ware aan de wand hangt.
  • Wanneer je een bestaande schouw of open haard (die je niet meer gebruikt) hebt, is een inzethaard een goedkope oplossing. Deze kachel zet je in de opening, zodat je toch een mooi vuurtje in de woonkamer hebt.

Offerte aanvragen