Elektrische tunnelhaard

Een elektrische tunnelhaard wordt ook wel een doorkijkhaard genoemd. De definitie van een elektrische tunnelhaard is een haard met zowel aan de voorzijde een ruit als aan de achterzijde. U kunt dus door de haard heen kijken, vandaar dat de naam elektrische doorkijkhaard ook vaak wordt genoemd. Het mooie van een elektrische tunnelhaard is zijn tweezijdigheid, u kunt van twee kanten genieten van het vuur! Een elektrisch tunnelhaard komt bijzonder fraai tot zijn recht in een scheidingswand tussen twee verschillende vertrekken zoals bijvoorbeeld uw woonkamer en uw keuken. Door het bijzondere perspectief geniet u vanuit beide vertrekken van uw elektrische tunnelhaard. Bovendien zorgt een elektrische doorkijkhaard voor een bijzondere lichtinval waardoor een heel ruimtelijk effect wordt bereikt. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van een tunnelhaard elektrisch? Lees dan snel verder!

Tunnelhaard elektrisch

Een elektrische tunnelhaard wordt dus in een scheidingswand gemonteerd tussen twee vertrekken. Deze bijzonder fraaie haardpresentatie is misschien wel de meest elegante manier om twee vertrekken te scheiden. Elektrische haarden zijn hier erg geschikt voor omdat ze alleen warmte opwekken wanneer dit gewenst is. In moderne goed geïsoleerde woningen is warmte nu eenmaal niet altijd meer de prioriteit. Het voordeel van een elektrische tunnelhaard is dat u bij elke temperatuur kunt genieten van de unieke sfeer en uitstraling die een haard te bieden heeft. Niet alleen maar op koude avonden tijdens het stookseizoen, zoals traditionele haarden, maar ook op alle andere avonden wanneer u heerlijk wilt kunnen wegdromen voor uw eigen haardvuur. De laatste generatie elektrische haarden is van een dermate hoog niveau dat u zich zult verbazen over de bijna onwerkelijk realistische vuurbeleving die kan worden gecreëerd met enkel een stopcontact als voedingsbron! Graag vertellen we u wat meer over de elektrische haard van nu, geen armoedig alternatief meer, maar een volwaardige vervanger voor het conventionele haardvuur!

Elektrische tunnelhaard

Elektrische-tunnelhaardHet heeft even geduurd voordat de elektrische tunnelhaard volwassen is geworden. Lange tijd was de techniek en de software nog niet beschikbaar om de meest natuurvriendelijke sfeerhaard een natuurlijk en echt lijkend vuurbeeld te geven. Doordat de markt klein was bleven investeringen uit en zo leek de elektrische haard in een vicieuze cirkel zonder progressie te blijven hangen. Het laatste decennia is er echter enorm veel veranderd! De moderne elektrische tunnelhaard geeft u een verbluffend realistische schouwspel, een levensechte houtvuurillusie die uw aandacht absoluut verdiend! De laatste generatie elektrische tunnelhaarden bieden de volledige haardbeleving. Al uw zintuigen worden geprikkeld door de nieuwste modellen kachels aangedreven door pure elektriciteit. Fraaie, natuurlijk wispelturige vlammen die langzaam een houtblok verteren op een gloeibed met ultra realistische as en verkoold imitatiehout. Bent u klaar voor de verwondering?

Tunnelhaard elektrisch. Een uniek perspectief op een wonder van techniek

Elektrische-tunnelhaard-inbouwen

Door de enorme ontwikkelingen op het gebied van software en elektronica heeft de ontwikkeling van de elektrische tunnelhaard een enorme vlucht genomen. Vele grote spelers in de haardenmarkt zien dat de toekomst van de elektrische haard enorme potentie heeft en durfden daarom te investeren in het elektrische vuur. Elke fabrikant ontdekte op zijn eigen manier hoe natuurlijk vuur geïmiteerd kon worden. Door verbluffende lichtreflecties en geavanceerde projectiemethoden is het fabrikanten gelukt om het vuur in een elektrische tunnelhaard naar een niveau te tillen dat voorheen onmogelijk leek! Met koude waterdamp wordt levensechte rook gesimuleerd en door middel van HD weergave worden zelfs de wegschietende vonken tot in het kleinste detail nagebootst in de tunnelhaard elektrisch! De moderne elektrische tunnelhaard zal u verrassen met zijn verbluffende schouwspel en zijn vele mogelijkheden. Een elektrische tunnelhaard is echt zoveel meer dan zomaar een haard! Elektrische tunnelhaarden, authentiek en toch origineel. Het mooie van een elektrische tunnelhaard is zijn enorme veelzijdigheid. Met 1 druk op de knop activeert u uw elektrische doorkijkhaard en begint direct het vlammenspel. U bepaald de intensiteit en de hoogte van de vlammen, fluctuaties in het vlambeeld en de gloed in het gloeibed. U kunt kiezen voor de simulatie van het klassieke houtvuur. Met een fraaie houtset krijgt u elektrische tunnelhaard het elan van een authentieke houthaard. Dezelfde sfeer, dezelfde gezelligheid en uitstraling die vroeger alleen voor een echt houtvuur leek weggelegd is nu bereikbaar achter de ruiten van uw eigen elektrisch tunnelhaard. Maar elektrische vuur heeft nog zoveel meer te bieden dan alleen het klassieke houtkachelbeeld!

Tunnelhaard elektrisch. Weergaloos projectiewonder

Elektrische-tunnelhaard-kopen

Het bijzondere van een elektrische tunnelhaard is dat hij opties heeft die geen houtkachel ooit zal bevatten. Wat dacht u van fraaie sfeerverlichting in de kleur van uw stemming? Van schitterende vlampatronen met subtiele kleurtinten die uw vrienden en familie zullen verrassen? Alles is mogelijk met een moderne elektrische sfeerhaard! Buiten het traditionele vuur dat iedereen kent biedt een tunnelhaard elektrisch bijzondere opties. Door het gebrek aan echte hitte is er veel mogelijk qua decor. Wanneer u echt iets anders wilt als het traditionele beeld, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor diverse soorten bodembedekking. Wat dacht u bijvoorbeeld van gekleurd glas of van chique witte kiezels voor een exclusieve look? Door deze vrijheid van inrichting past een tunnelhaard elektrisch zich moeiteloos aan zodat hij helemaal bij uw inrichting en smaak past!

Elektrische tunnelhaarden. Voor een verrassende en originele scheiding van ruimte

Elektrische-tunnelhaard-optimist

Een tunnelhaard elektrisch is een nieuwe manier om van uw saaie scheidingswand een aandachttrekker van jewelste te maken! Omdat een elektrische tunnelhaard geen rookgasafvoerkanaal hoeft te hebben en omdat u ook geen rekening hoeft te houden met de zuurstoftoevoer is het aantal invoegtoepassingen vrijwel onbeperkt. Vanwege het bijzondere perspectief is deze haard erg geschikt om ingebouwd te worden in een wand, maar hij voelt zich net zo thuis in een lage scheidingsmuur, in een bar, of waar uw creativiteit hem het liefste indeelt! Momenteel is het aanbod elektrische tunnelhaarden nog enigszins beperkt. Het is een nieuw concept in een nieuwe markt. Maar wij zijn er van overtuigd dat dit aanbod snel gaan stijgen!

Elektrische tunnelhaard kopen?

Tunnelhaard-elektrisch

Bent u benieuwd wat een elektrische tunnelhaard kan betekenen in uw droominterieur? Neem dan vrijblijvend even contact op! Wij vertellen u graag meer over deze nieuwe bijzondere sfeerhaard. Natuurlijk staan wij u graag telefonisch te woord of per mail, maar een bezoek aan onze luxe showroom zal u ongetwijfeld enthousiast maken. Wij laten u graag zien waarom wij geloven in het elektrisch vuur. Wij hebben de nieuwste modellen elektrische tunnelhaard in ons assortiment en helpen u natuurlijk ook graag met de andere modellen haarden. Of het nu om een houtkachel gaat, een gaskachel, een CV haard of een elektrische haard, bij ons vindt u de grootste keuze! Door inkoopvoordelen zijn wij altijd bijzonder scherp geprijsd en hanteren wij korte levertijden! Tunnelhaard elektrisch inbouwen? Buiten de scherpste prijzen hebben wij nog veel meer te bieden! Wij bieden graag totaaloplossingen en hebben al vele klanten blij gemaakt met een uniek maatwerkmeubel van absolute A-kwaliteit. Door persoonlijke aandacht en gericht maatwerk hebben wij een reputatie opgebouwd waar we trots op zijn. Eventueel verzorgen wij ook graag tegen scherp tarief de installatie en bezorging van uw haard. Onze ervaren installateurs garanderen een veilige en betrouwbare installatie, zodat u enkel nog op de knop van de afstandsbediening hoeft te drukken om het schouwspel te laten beginnen! Enthousiast geworden over de tunnelhaard elektrisch? Vraag vrijblijvend om meer informatie!

Offerte aanvragen