Dru elektrische haard

Vol trots presenteert Dru zijn Virtuo, de allereerste elektrische haard van deze beroemde haardenbouwer! Dru is een oer-Hollands bedrijf met een geschiedenis die meer dan 250 jaar teruggaat. De drie letters van Dru staan bij haardenliefhebbers voor kwaliteit en innovatie. De stormachtige opmars van de elektrische haard is Dru niet ontgaan. Ze zien de mogelijkheden en voordelen van dit nieuwe vuur, en begrijpen dat de toekomst wel eens elektrisch kan worden. Na een jarenlange ontwikkelingsfase presenteert Dru nu vol trots zijn Virtuo serie. Elektrische haarden met een realistisch vlammenspel en het allermooiste vuurbeeld tot nu toe!

Dru Virtuo

Elektrische sfeerhaarden hebben de toekomst.

Dru-elektrische-haard-virtuo Nog niet eens zolang gelden werden elektrische haarden door liefhebbers van haarden niet serieus genomen. De vlammen waren onrealistisch, de houtset opvallend nep, het plaatje klopte niet. De afgelopen tien jaar is er echter enorm veel veranderd. De elektrische sfeerhaard is volwassen geworden! Met de Dru Virtuo laat zien dat ze haardminnend Nederland begrijpen. Deze elektrische haard doet het verschil tussen een klassiek haardvuur en elektrisch vuur vervagen. Laat u betoveren door het fascinerende vlammenspel, geniet van het rustieke geknisper van een echt houtvuur en voel de behaaglijke sfeer en warmte die de DRU Virtuo uitstraalt. Met nieuwe technieken is Dru er in geslaagd een elektrische sfeerhaard te ontwerpen die de lat hoog legt voor alle concurrentie. Graag stellen we de Dru Virtuo dan ook wat nader aan u voor.

Dru Virtuo, De elektrische sfeerhaard met 3D technologie.

Dru-elektrische-haard

Met revolutionaire 3D technologie is Dru erin geslaagd een elektrische sfeerhaard te ontwikkelen die qua aanzicht en sfeerbeleving niet onder doet voor traditionele haarden. Door de revolutionaire 3D technologie is de Virtuo een toonbeeld van tijdloos design en vooruitstrevende techniek. Nooit eerder gaf een elektrische haard zo’n realistisch vlambeeld als de Dru Virtuo, ongeacht vanuit welke hoek u het aanschouwt! Door de mode projectiemethoden toe te passen op het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde 3D doek is een verbluffend resultaat verkregen. Maar de technieken van Dru Virtuo-Flame beperken zich niet alleen tot het geprojecteerde vlammenspel! Bijzonder aan de Dru Virtuo is zijn levensechte houtset. Deze is niet van echt te onderscheiden en doordacht tot in de kleinste details. De houtset in deze elektrische sfeerhaard oogt als een spontaan houtvuurtje maar is speciaal ontworpen voor verbluffende projecties. Wanneer het licht van de projectie eenmaal de houtset beroerd komt uw haard spectaculair tot leven. Deze vuurillusie wordt nog versterkt en door het natuurgetrouwe gloeibed. Speciale led technieken geven uw haard het gloeibed dat perfect past bij het vlammenspel. Zo creëert Dru’s eerste elektrisch haard een levensechte optische illusie. En dat allemaal met 1 druk op de afstandsbediening!

Dru Virtuo, elektrische sfeerhaard 2.0

Dru-Virtuo

Elektrische sfeerhaarden zoals de Dru Virtuo benaderen qua aanzicht meer en meer ‘the real deal’. Wat wel altijd verschillend zal blijven tussen elektriciteit en de andere brandstoffen is het gemak bij het installeren. Bij een elektrische haard heeft u alleen een stopcontact nodig, meer is niet nodig. Omdat het niet om echt vuur gaat maar om een projectie, is er dus ook geen zuurstof nodig en hoeven er ook geen rookgassen te worden afgevoerd. Een schoorsteen is dus niet meer nodig! Elektrische sfeerhaarden zoals de Dru Virtuo kunnen hierdoor vrijwel overal worden geplaatst. U hoeft immers geen rekening te houden met warmteontwikkeling, rook en zuurstof. Dit maakt het plaatsen van een elektrische haard kinderlijk eenvoudig, alleen uw eigen creativiteit kan misschien nog een beperkende factor zijn!

Dru elektrische sfeerhaarden. Ultra-realistisch!

Dru-elektrische-haard-inbouw

Een Dru elektrische sfeerhaard biedt de volledige haardbeleving en zoveel meer. Een elektrische sfeerhaard biedt mogelijkheden die geen enkel ander haardvuur bieden kan. Personaliseer het vlambeeld naar gelang uw stemming. Verrijk uw woonkamer met een uitbundig vlammenspel of kies voor een sfeervol achtergrondvuurtje, met een sfeerhaard van Dru is het allemaal mogelijk! Naast het levensechte vlammenspel biedt deze sfeerhaard bijzondere lichtreflecties. Kies het vlambeeld of de lichtprojectie die bij uw stemming of omgeving past en de Dru Virtuo zal alle aandacht op zich weten te vestigen. De vele instellingen maken van deze elektrische sfeerhaard een blikvanger en conversatiestarter in elke situatie. Door ervaring weet DRU als geen ander welke rol een haardvuur kan spelen in de dagelijkse beleving van velen. Het rustgevende vlammenspel creëert een oase van rust in de hectiek van alledag, een rustpunt vol afleiding en een plaats voor tijdloze ontspanning in de wereld van nu. Laat u verrassen door het onwerkelijke realisme van deze nieuwe generatie elektrische sfeerhaarden. Met de Virtuo serie laat Dru zien dat ze klaar zijn voor de toekomst!

Dru Virtuo: Verkrijgbaar in 3 bijzondere varianten.

Dru-Virtuo-elektrische-haard

Maak nu kennis met de meest realistische sfeerhaard op de markt, gedreven door pure elektriciteit! De Virtuo serie is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:

Of u nu kiest voor de fronthaard, de 2-zijdige 80/2 versie of de 3-zijdige 80/3 versie, met de Dru Virtuo haalt u een stijlvolle blikvanger in huis die zijn gelijke niet kent! Kies de Virtuo die bij uw situatie past, altijd zal deze sfeerhaard het stralende middelpunt worden! De Dru Virtuo is “het nieuwe vuur”. Vuur dat er niet alleen is voor onze generatie, maar ook voor alle generaties daarna. Ontdek waarom elektriciteit de haard van de toekomst aandrijft. Vergeet alle belemmeringen die steeds vaker bij hout- gaskachels optreden. Wees verantwoord en draag u steentje bij aan een betere wereld door te kiezen voor de energie van nu. Ervaar hoe moderne technieken naadloos kunnen aansluiten bij traditionele behoeftes zoals gezelligheid en sfeerbeleving. Ervaar het tijdloze genot van een knisperend haardvuur op de meest moderne manier. Vergeet alle noodzakelijke concessies uit het verleden, de toekomst van het haardvuur is hier, nu, en elektrisch!

Dru Virtuo in het echt zien? Bent u benieuwd geworden naar het allerlaatste nieuws op het gebied van elektrische haarden? Breng dan geheel vrijblijvend een bezoek aan onze luxe showroom of neem even telefonisch contact op. Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden die het nieuwe vuur bieden kan. Door eigen voorraden en inkoopvoordelen zijn wij altijd concurrerend geprijsd. Kom dus rustig eventjes langs, dan vertellen wij u graag meer!

Offerte aanvragen