Element4 Elektrische haarden

Uit Zwolle komen al sinds jaar en dag hele bijzondere elektrische haarden. Element4 heeft met zijn assortiment elektrische sfeerhaarden zijn plaats in de markt definitief veroverd. Heel vreemd is dat ook niet, want Element4 weet heel goed wat de moderne haardenliefhebber zoekt in zijn haard. Element4 elektrische haarden staan bekend om het vooruitstrevende design en de innovatieve techniek. Vooral op het gebied van LED verlichting staan ze erg hoog aangeschreven. Deze Ultra HD Ledtechnologie zorgt voor een diep en rijk vlambeeld, een bijzonder realistische weergave van een klassiek vuur. Elektrische haarden van Element4 staan naast het schitterende vuurbeeld vooral bekend om het fraaie design en de geringe inbouwdiepte. Dit maakt ze erg geliefd bij de horeca en bij andere klanten die weinig ruimte hebben maar toch de hele haardbeleving zoeken.

Element4 Elektrische haarden

Element4 haarden worden gebouwd volgens strenge kwaliteitsnormen en elke haard is dan uitvoerig
getest voordat hij de fabriek verlaat. Element4 combineert design met kwaliteit. Service staat hoog in
het vaandel bij deze Zwolse fabrikant, ze laten niets aan het toeval over! Wanneer u kiest voor een
schitterende haard uit de Element4 elektrische haardenrange, dan kiest u voor zorgeloos genieten,
vele jaren lang. Element4 combineert Nederlandse kwaliteit met Nederlands design. Een manier van
werken die bij haardenliefhebbers wereldwijd aanslaat.

Element4 Elektrische haarden. Techniek en design.

Element4-elektrisch

Elektrische haarden van Element4 staan naast het design vooral bekend om het optimale bedieningsgemak. Met een handige app op uw telefoon of tablet krijgt u de volledige controle over uw elektrische haard. Een ander vlambeeld of een andere achtergrondkleur? Alles is eenvoudig te veranderen met 1 druk op de knop. En als u het fijn vindt zet u op afstand de ingebouwde verwarming aan, zo geniet u direct van de aangename warmte in uw woning. Elektrische haarden van Element4 zijn eigenlijk onderhoudsvrij. Het enige wat misschien soms even moet gebeuren is het wegvegen van de vingerafdrukken op de ruit, veroorzaakt die jonge of oude bewonderaars!

Elektrische haarden Element4, Onwerkelijk realistisch.

Het echte “open haard-gevoel” haalt u in huis met een Element4 elektrische haard. Door het speciale anti-reflectieglas lijkt de ruit van een Element4 haard vrijwel onzichtbaar. Zo heeft u vrij zicht op het fascinerende vlammenspel zonder dat u last heeft van storende lichtreflecties. Vrij zicht wilt u natuurlijk ook hebben op de fantastische houtvuur-imitatie die zich achter dit glas bevindt. Door de Ultra HD LED Technologie lijkt uw haard echt in vuur en vlam te staan! Door de speciale lichtreflecties wordt echt de illusie gewekt van een natuurlijk flakkerend haardvuur. De combinatie van het speciale anti-reflectieglas en het unieke flakkerende effect zorgt voor een beweeglijk, natuurlijk en ontzettend realistisch vlambeeld.

Element4 elektrische haarden. Elektrisch vuur 2.0

Element4-elektrische-kachel-vrijstaand

Waren vroeger elektrische haarden slechts een noodzakelijk alternatief voor situaties waarin echt geen andere haard geplaatst konden worden, tegenwoordig is er zoveel veranderd! Elektrische haarden zijn zo verbeterd dat ze nu een volwaardig alternatief zijn geworden voor traditionele gashaarden en houtkachels. Waren vroeger elektrische haarden nog overduidelijk nep, tegenwoordig is het verschil met echt vuur alleen van heel dichtbij nog te zien. Door nieuwe technieken en materialen is het vuurbeeld zo verbeterd dat elektrische haarden nu ook door echte haardliefhebbers worden gekocht. Tegenwoordig kunt u profiteren van alle gemakken van een elektrische haard en het vuurbeeld en vlammenspel van een traditionele haard. Geen wonder dus dat Element4 elektrische haarden zo enorm in populariteit toenemen!

Element4 elektrische haarden hebben de mooiste houtsets.

Voor veel mensen is het aanbeeld van een fraai houtvuur het toppunt qua haardbeleving. Element4 begrijpt dit heel goed en heeft dan ook met de grootste zorg zijn houtsets ontworpen. Deze ontzettend realistische houtsets zijn verkrijgbaar in twee kleuren. Houtset “Woodland” lijkt op het traditionele houtvuur met zijn authentieke warmbruine houttinten. Heeft u een strak en modern interieur? Bekijk dan houtset: “Zilverberk” eens. De frisse koele houttint komt erg mooi tot zijn recht in lichte designinterieurs. Kom gerust eens kijken in onze luxe showroom naar alle mogelijkheden. Samen vinden we vast de Element4 elektrische haard die het beste bij u past.

Element4 elektrische haarden zijn er voor elke situatie.

Element4-elektrische-kachel

De Element4 collectie elektrische haarden bestaat uit fronthaarden, hoekhaarden en driezijdige haarden. Fronthaarden hebben alleen een voorruit en zijn hierdoor perfect geschikt voor inbouwsituaties. Fronthaarden uit de Element4 elektrische haardenserie zijn perfect te gebruiken voor een schouw of een bijpassende ombouw. Door de geringe inbouwdiepte van deze fronthaarden zijn ze in allerlei situaties toepasbaar. Wilt u graag meer diepte en meer zicht op het vlammenspel? Een hoekhaard geeft door zijn extra zijruit een heel ander perspectief op het schouwspel. Deze extra ruit zorgt voor meer zicht op het fascinerende vlammenspel en daardoor voor nog meer sfeerbeleving! Element5 hoekhaarden zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen, inbouwmogelijkheden en vermogens. Zo vindt u altijd een elektrische hoekhaard die aansluit bij uw inbouwsituatie of interieurstijl.

Element4 driezijdige elektrische haarden.

Wilt u echt dat uw elektrische haard een deel van uw interieur wordt? Wilt u genieten vanuit elke invalshoek? De schitterende driezijdige haarden uit het element4 assortiment zijn dat helemaal wat u zoekt. Door de extra ruiten lijkt de haard echt naar voren te komen, uw haard wordt hierdoor echt een deel van uw woonomgeving! Dankzij het gebruik van meerdere glasplaten kunt u dit type haard op allerlei creatieve manieren in uw interieur verwerken. Element4 elektrische haarden zijn er in diverse modellen en afmetingen. Laat u inspireren door deze veelzijdige collectie en vind de driezijdige elektrische haard die bij u past.

De Element4 elektrische haarden serie bestaat uit de volgende modellen:

Element4-elektrische-haard

Element4 Elektrische haarden frontzicht:

Element4 Elektrische haarden Hoekhaarden:

Element4-elektrische-inbouw-haard

Element4 Elektrische haarden, Driezijdige haarden:

Wilt u meer weten over deze bijzondere elektrische haarden van eigen bodem? Breng dan een vrijblijvend bezoek aan onze showroom of neem even telefonisch contact met ons op. Door eigen voorraden en inkoopvoordelen zijn wij altijd sterk concurrerend geprijsd. Ziet u op tegen het installeren? Geen nood! Wij hebben een ervaren team installateurs die u graag met raad en daad terzijde staan. Wij installeren uw haard voor een schappelijke prijs in geheel Nederland.

Offerte aanvragen