Element4 Club

Bent u op zoek naar een fraaie elektrische haard van wereldniveau? Zoekt u een gezellige sfeermaker? Eentje die perfect past bij een modern interieur? Dan hoeft u niet heel ver te zoeken! De betere elektrische haarden komen namelijk uit Zwolle! Het oer-Hollandse Element4 is definitief doorgebroken met zijn Element4 club serie, stijlvolle elektrische sfeerhaarden volgens Dutch Design, dus design gecombineerd met functionaliteit! Element4 weet zich te onderscheiden door de strakke lijnen, het minimalistische design en de vooruitstrevende techniek. Elke elektrische haard uit de Element4 Club serie is bijzonder. Niet alleen door de chique en exclusieve look, maar vooral ook door het verbluffende vuurzicht. Een Element4 Club elektrische haard toont u de meest realistische haardvuurbeleving, aangedreven door enkel en alleen elektriciteit! Bent u benieuwd naar de Element4 club serie? Graag geven wij u een wat nadere introductie.

Element4 Club

Element4 Club Elektrische haard

In zijn jonge bestaan als fabrikant van elektrische haarden heeft Element4 zijn plaats in de wereld van de elektrische haarden al veroverd. Verrassende designs, optimaal gebruikersgemak, originele ideeën en uitstekende service hebben hier allemaal een bijdrage toe geleverd. Maar wat maakt een Element4 Club elektrische haard nu echt bijzonder? Wanneer we de reacties van onze vele tevreden klanten peilen, blijkt vooral het design en het verbluffend realistische vuurbeeld de doorslag te geven. De techniek die is verwerkt is een Element4 Club elektrische haard is dan ook echt iets unieks. Element4 noemt het Ultra HD Led-Technologie, een revolutionaire manier om de meest fantastische houtvuurillusie te creëren! Door deze unieke projectietechniek combineert u het gemak en de controle van een elektrische haard met de sfeer en de haardbeleving van een authentiek houtvuur!

Element4 Club Serie, Onwerkelijk realistisch haardvuur

element4-klub-elektrisch

Elke elektrische haard uit de Element4 Club Serie heeft de revolutionaire Ultra HD Led- technologie. Deze bijzondere techniek zorgt voor een rijk en diep vlambeeld door het unieke reflecterende vermogen. Het natuurlijk ogende vlambeeld is realistisch tot in het kleinste detail. De speciale LED verlichting heeft een gemiddelde brandduur van wel 50000 uren. Dit garandeert jarenlang zorgeloos genieten van uw eigen fraaie sfeerbrenger & eyecatcher! Het realistische vuur in een Element4 Club elektrisch haard is bovendien eenvoudig regelbaar en volledig instelbaar. Met de handige app of uw smartphone of tablet krijgt u volledige controle over het vlammenspel, zowel qua verloop als in intensiteit. Bent u enthousiast geworden? Graag laten we u zien hoever het elektrisch vuur vandaag de dag is gekomen!

Element4 Club Serie

Het elektrische vuur in een Element4 elektrische sfeerhaard is levensecht en ultra-realistisch. De as op de bodem van het gloeibed, de structuur van het hout, de trage, langzaam likkende en flakkerende vlammen, in alles is een Element4 elektrische haard een volwaardig initiatief voor een authentiek haardvuur. Uw haardbeleving wordt nog intenser door het speciale ontspiegelde glas dat gebruikt wordt voor de Element4 Club serie. Dit speciale glas is zo behandeld dat u geen last heeft van ontsierende weerspiegelingen, tegenvallende reflecties, en ongewenste lichtinval. Kortom, de ruit in een Element4 club is vrijwel onzichtbaar! Uw haardbeleving wordt zo nog intenser. U kijkt direct op het houtvuur waardoor het kampvuuridee haast onwerkelijk realistisch wordt. Sommige Element4 elektrische haardbezitters schijnen de drang tot het roosteren van spekjes en het vertellen van sterke verhalen nog slechts met moeite te kunnen onderdrukken!

Maak van een Element4 elektrische haard uw droomhaard!

element-vier-club-elektrisch

Eenmaal gekozen voor een Element4 elektrische haard bent u nog niet klaar met kiezen. De uitstraling van uw Element4 Club wordt namelijk voor een groot gedeelte bepaald door de keuze van uw houtset. Houdt u van het authentieke aanzicht? Fraaie herkenbare warmbruine houtblokken in een natuurlijke setting? Dan is houtset Woodland een prima keuze. Deze natuurlijke houtkleuren passen goed in een klassiek warm interieur. Heeft u liever een wat koelere houttint? Wilt u een bijzondere kleurstelling die vooral erg fraai uitkomt in een moderne setting? Dan zult u verrast zijn door de bijzondere uitstraling van de houtset Zilverberk. Deze lichte houtstammen hebben de kleurschakering van berkenhout. Ze vormen een bijzonder mooi contrast in uw Element4 elektrische haard en geven deze een geheel eigen karakter!

Element4 Club elektrische haard

Welke Element4 haard u ook het meeste aanspreekt, bij elk model behoudt u maximale controle over de gewenste warmteafgifte. Het onzichtbaar ingebouwde verwarmingselement geeft uw Element4 Club haard net even de finishing touch. Het verwarmingselement heeft 2 standen, u kunt kiezen uit een gewenst vermogen van 1 kW of 2 kW. Natuurlijk hoeft u het verwarmingselement niet in te schakelen. Zo kunt u ook genieten van uw Element4 Club elektrische haard op momenten dat warmte niet gewenst is!

Element4 Club serie. Een aansprekende productfamilie

club-elektrische-haard

De collectie Element4 haarden is breed en divers. Deze veelzijdige collectie bestaat onder andere uit fronthaarden, hoekhaarden, tunnelhaarden en driezijdige haarden. Alle modellen zijn standaard uitgerust met ingebouwde verwarming en een bijna onzichtbare glasplaat. Element4 elektrische inbouwhaarden zijn dus in diverse situaties inzetbaar. Wilt u uw sfeerhaard inbouwen in een wand? Dan zal een fronthaard uit de Element4 serie u ongetwijfeld aanspreken! Fronthaarden hebben 1 ruit aan de voorzijde waardoor dit type haard perfect past bij een modern en minimalistisch interieur. Wilt u uw Element4 elektrische haard in een hoek presenteren? Een hoekmodel, of ook wel tweezijdige haard genoemd is perfect voor deze situaties. Naast de voorruit kunt u bij een hoekmodel ook genieten van het vuur door de zijruit. Met een tweezijdige hoekhaard voegt u maximale sfeer toe aan een beperkte ruimte. Tunnelhaarden laten zich fraai inbouwen in een wand. Het voordeel van dit model is dat u vanuit twee verschillende ruimtes kunt genieten van het vuurbeeld. Wilt u van alle kanten kunnen genieten van het vuur in uw Element4 Club elektrische haard? Met een driezijdige haard weet u zeker dat het vuur alle aandacht krijgt die het verdiend! Driezijdige haarden laten zich bijzonder fraai centraal presenteren, in een meubel of in een ombouw.

Uw Element4 Club ingebouwd in een meubel naar uw eigen wensen?

Wij kunnen uw droomhaard inbouwen in het meubel van uw dromen! Wij werken al jarenlang samen met gerenommeerde meubelmakers die uw wensen kunnen omzetten naar de praktijk. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die een maatwerkmeubel te bieden heeft! Qua afwerking en configuratie zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos! Voor de duidelijkheid zetten wij nog even alle drie basistypes van Element4 voor u op een rij.

Basisuitvoeringen Element4 Club elektronische sfeerhaarden:

 • Fronthaarden.                           1 voorruit.
 • Tweezijdige of hoekhaarden.    1 voorruit en 1 zijruit.
 • Driezijdige haarden.                  1 voorruit en 2 zijruiten.
 • Tunnelhaarden.                         1 voorruit en 1 achterruit.

Element4 Club Serie. Fronthaarden

Fronthaarden uit de Element4 Club serie kenmerken zich door de geringe inbouwdiepte. Het assortiment fronthaarden bestaat uit de volgende modellen:

 • Element4 Club 100 E
 • Element4 Club 150 E
 • Element4 Club 240 E
 • Element4 Club 80H E
 • Element4 Club Ovation Wit E
 • Element4 Club Ovation Zwart E

Element4 Club Serie. Tweezijdige haarden

element4-club-elektrisch

Hoekhaarden uit de Element4 Club serie lenen zich goed voor presentaties in kleine ruimtes. Het assortiment hoekhaarden bestaat uit de volgende modellen:

 • Element4 Club 100 E
 • Element4 Club 140 C
 • Element4 Club 150 E
 • Element4 Club 240 C
 • Element4 Club 240 E
 • Element4 Club 80H E

Element4 Club Tunnelhaarden

Element4-club

Tunnelhaarden worden ook wel doorkijkhaarden genoemd, ze hebben een voorruit en een achterruit. Zo kunt u door de haard heen kijken en bovendien vanuit twee vertrekken van uw haardvuur genieten. Element4 heeft 1 doorkijkhaard, en dat is de Element4 Club T E Element4 Club Serie. Twijfelt u welke haard het beste past in uw interieur? Neem dan vrijblijvend contact op met onze ervaren adviseurs. Wij hebben ruime ervaring en gaan graag samen met u op zoek naar de ideale Element4 Club voor uw situatie! Verras uw vrienden en familie met die hoogwaardige product van eigen bodem. Met trots stellen wij de Element4 Club serie nader aan u voor.

Element4 Club Driezijdige haarden

Driezijdige haarden uit de Element4 Club serie geven u het maximale zicht op de vlammen. Het assortiment driezijdige haarden bestaat uit de volgende modellen:

Element4 Club elektrische haard kopen?

Bent u helemaal enthousiast geworden over deze schitterende collectie haarden van eigen bodem? Graag maken wij dit enthousiasme alleen nog maar groter! U bent van harte welkom in onze showroom om nader kennis te maken met deze Nederlandse haardenserie waar we best een beetje trots op mogen zijn. Door eigen voorraden en inkoopvoordelen zijn altijd sterk concurrerend geprijsd. Bovendien helpen wij u graag door het gehele traject dus inclusief installatie door geheel Nederland. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!

Offerte aanvragen