Faber e-BoX 1000 ST

Omschrijving Faber e-BoX 1000 ST

In de wereld van het elektrische vuur is Faber al heel wat jaren een grote speler. Faber heeft een pioniersrol gespeelt in de ontwikkeling van de elektrische haard. Vele innovaties die zijn bedacht door Faber zien we vandaag de dag terug in iedere moderne elektrische haard. Faber beheerst het elektrische vuur en weet met elektriciteit de charmes van een haard te behouden. De Faber e-Box 1000 ST is een mooi voorbeeld van het niveau dat Faber met al zijn ervaring heeft weten te bereiken. Door slimme verlichtingstechniek, gloeibedverlichting en door koudwaterdamp weet Faber een houtvuurillussie te creëren die nauwelijks meer van ‘the real deal’ is te onderscheiden. Met de Faber E-box 1000 ST toont Faber dat ze meesters zijn in het vervullen van haardbehoeftes. 

Langzaam sluierende rook, gloeiende houtblokken en levendige en levensechte vlammen maken van de Faber E-box 1000 ST een echte eyecatcher die uw vrienden en familie zal blijven verwonderen. De e-box is een elektrische tunnelhaard, of ook wel doorkijkhaard genoemd. Het is een inbouwhaard die het beste tot zijn recht komt in een muur of wand, maar ook in een bar of in een balie alle aandacht op zich zal weten te vestigen. De Faber e-Box 1000 ST heeft enkel een stopcontact nodig, meer hoeft deze schitterende sfeerhaard niet van u te vragen. Geen ingewikkelde installaties of rigoureuze verbouwingen zijn er nodig voordat u kunt genieten van deze elektrische tunnelhaard. Door de geringe warmteontwikkeling kan de Faber e-Box simpel in elke passend gemaakte opening worden geplaatst. 

Faber elektrische doorkijkhaard

De ST in Faber E-box 1000 ST staat voor see-through, in het Nederlands doorkijk genoemd. Kenmerkend aan dit verfrissende haardconcept is dat er zowel een voorruit inzit als een achterruit. Hierdoor kunt u dus door de Faber E-box 1000 ST kijken naar de achterliggende ruimte. Dit geeft een bijzonder speels effect en verdubbelt uw haardplezier omdat u nu vanuit twee ruimtes van uw haard kunt genieten. Met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening begint deze Faber elektrische haard aan zijn verbluffende schouwspel vol levendig vuur. De warmte die van de haard afstraalt bepaalt u helemaal zelf, naar keuze kunt u het verwarmingselement inschakelen op 1000 of 2000 watt. Zo werkt de Faber E-box op al uw zintuigen en wordt zo een absolute sfeermaker in iedere woning, ongeacht of deze nu traditioneel of modern is ingericht. 

Elektrische haarden zoals de Faber E-box 1000 St zijn duurzaam en onderhoudsvrij. Er vindt geen verbranding plaats waardoor er geen restproducten over blijven. Dit betekent geen as en geen roet, maar ook geen milieuonvriendelijke stoffen zoals CO2 en fijnstof! Wel zo verantwoord dus! Omdat er geen as en geen roet is bij elektrische vuur hoeft u de Faber E-box 1000 ST nauwelijks te reinigen. Door al deze voordelen en door het fantastische vuurbeeld in de Faber E-box 1000 ST weten we het bijna zeker. De toekomst van het haardvuur kan wel eens helemaal elektrisch zijn!

Faber E-box 1000 ST kopen

Wilt u meer weten over de Faber E-box 1000 ST? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op, of loop even binnen in onze luxe showroom. Onze ervaren adviseurs staan u graag te woord en vertellen u graag meer over deze bijzondere elektrische tunnelhaard van Nederlandse bodem. Wij zijn officieel dealer van Faber en kunnen buigen op een intensieve samenwerking van meer dan 10 jaar. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van het meest actuele aanbod, de beste service en scherp concurrerende prijzen! Maak kennis met de Mercedes van het elektrische vuur en ervaar de Faber E-box zelf! U zult verstelt staan hoe magische elektrisch vuur kan zijn!

Haard soort Elektrisch
Brandstof Elektriciteit
Model Inbouw
Merk Faber
Systeem Waterdamphaard, LED-haard, Opti-Myst
Verwarmingselement aanwezig Ja
Houtset Ja/optioneel
Met ruit Ja
Breedte ruit 100 cm tot 120 cm
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Flamboyant Haarden Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer