Faber E-Matrix

Toen in 1844 in het Friese Franeker de eerste Faber haard werd ontstoken had Jan Gerrits Faber nooit kunnen denken dat zijn ondernemingszin nog zou leiden tot 1 van de meest toonaangevende merken in de wereld van haarden en kachels. In zijn Friese smederij is destijds de grondslag gelegd voor het merk Faber, een vernieuwend merk dat zijn ambachtelijke wortels nooit uit het oog verloren is. Dat Faber nog steeds volop aandacht krijgt is vooral veroorzaakt door de revolutionaire E- Matrix serie. Deze immens populaire serie weet een verbluffende vuurillusie te creëren uit niet meer dan water! Met de E-Matrix serie toont Faber dat ze de hedendaagse haardliefhebber begrijpen. Fantastisch vuur, geen uitstoot, warmte indien gewenst en de meest realistische vuurillusie. Dat is Faber ten voeten uit. En dat is waar Faber met zijn E Matrix serie de wereld veroverd.

Faber E-Matrix haard

De Faber E-Matrix serie is het eindresultaat van vele jaren ontwikkeling en innovatie. In de Faber E- Matrix serie zien we dat Faber er vanaf het prille begin van de elektrische haard bij is geweest. Veel producten en technieken die nu gemeengoed zijn in de haardenbranche waren er niet geweest zonder de visionaire blik van Faber. Vanaf het allereerste begin zijn de vuurmakers van Faber gedreven om het allermooiste sfeervuur te ontwikkelen. Dat ze in deze missie geslaagd zijn wordt duidelijk als we naar de populariteit kijken van de E-Matrix serie. Door kennis en passie te combineren met de nieuwste technieken is Faber er in geslaagd om toonaangevend te zijn in de wereld van het elektrisch vuur. Graag stellen we de Faber E-Matrix serie wat nader aan u voor.

Waar staat Faber voor?

elektrische-haard-ematrix Faber haarden zijn gemaakt volgens de strengste kwaliteitseisen. Elke haard is uitvoerig getest en heeft al deze testen met verve doorstaan. De specialisten van Faber zijn trots op de naam en de ambachtelijke kwaliteit die van oudsher met het merk geassocieerd wordt. Elke Faber haard is gebouwd volgens de laatste richtlijnen qua veiligheid en materiaalkeuze. Faber is groot geworden met houthaarden en gaskachels maar heeft tijdig ingezien hoe de haardenmarkt zich zou ontwikkelen. Door vroege investeringen in elektrisch vuur is de Faber toonaangevend geworden in deze bijzonder snel stijgende markt. Elektrisch vuur is geen slap aftreksel meer van ‘the real deal’, het is een serieus alternatief geworden voor elk klassiek haardvuur. Met de E matrix haard laat Faber zien dat elektrische haarden de toekomst hebben!

E-matrix-haard-elektrisch

De E matrix haard toont het allerbeste van Faber. In elke E Matrix haard zien we de toekomstvisie van Faber weerspiegeld. Een E Matrix haard biedt de oplossing voor alle huishoudens zonder gasaansluiting en voor alle woonsituaties waarin een houtkachel niet mogelijk is. Elektrische haarden uit de E-Matrix serie laten zien wat er mogelijk is met alleen een stopcontact en een beetje water. Faber stond aan de wieg van de waterdamphaard, een term die alleen maar aan glans gewonnen heeft. De E Matrix haard geeft een ultra-realistische vuurbeeld op een verbluffend driedimensionale wijze. Een E Matrix haard is een volwaardige haardvuurvervanger. Faber maakt mogelijk wat altijd onmogelijk heeft geleken. Verwonder en verdwaal in verbluffende vuur uit water!

Faber E-Matrix.

Ematrix-elektrische-faber

Faber haarden staan bekend om het verbluffende schouwspel, het tijdloze design en het verregaande gebruikersgemak. Elke bestelde Faber E-Matrix wordt naar uw wensen afgebouwd, afgestemd en gecontroleerd. Zo bent u altijd gegarandeerd van de kenmerkende kwaliteit waar Faber zo trots op is. Met een elektrisch haard uit de Faber E-Matrix serie haalt u echt iets bijzonders in huis. Ervaar het warme gevoel van sfeer en vuur, maar dan zonder schadelijke uitstoot of ongewenste warmte. Met een Faber E-matrix haard haalt u een prachtig vlammenspel in huis zonder verbranding! U beleefd dus de echte haardbeleving zonder de nadelen van traditioneel vuur. Geen wonder dus dat u de Faber E-Matrix elektrische haard steeds vaker aantreft in hotels, cafés, restaurants en kantoorruimtes. Faber elektrische haarden zijn overal toepasbaar zonder ingrijpende verbouwingen. Dankzij de verschillende opties en de vele decoratiemogelijkheden is er voor iedereen een passende Faber E-Matrix haard beschikbaar.

De E Matrix haard is een elektrische inbouwhaard die doet wat hij beloofd. Door de slimme technieken zijn elektrische haarden uit de E-Matrix serie een serieus alternatief voor de traditionele houtkachel of gashaard. Gasloos wonen wordt steeds meer een thema. De toekomst van gas is helaas niet zeker en kan erg wisselvallig zijn door politieke schommelingen. Toch betekent afscheid nemen van gas niet hetzelfde als afnemen van de fijne sfeer en het comfort van een klassieke haard. Met een Faber E-Matrix haard kiest u voor de warmte van een haard in huis, zonder gasaansluiting of lastige rookgasafvoer. Zo is uw Faber E-Matrix bijzonder sfeervol en bovendien toekomstbestendig.

Faber E-Matrix, wonder vol techniek.

faber-e-matrix

De technieken die gebruikt zijn in de Faber E-Matrix serie zullen uw vrienden en familie verbazen. De wervelende koudwaternevel krijgt een weergaloze schoonheid door de doordachte LED belichting. Al uw zintuigen worden geprikkeld door de Faber E-Matrix, zelfs het gezellige geknisper dat u associeert met een houtvuur blijft bij de Faber E-Matrix niet achterwege! Indien u dit prettig vindt natuurlijk, want anders blijft de E-Matrix natuurlijk netjes stil. Eigenlijk alles wat u van een traditioneel haardvuur mag verwachten, maar dan zonder de gebruikelijke concessies! Een Faber E-matrix haard geeft van nature geen warmte af, tenzij u dit natuurlijk graag wilt. Door dit gebrek aan warmte leent de E-Matrix serie zich voor allerlei inbouwtoepassingen, zonder dat deze verwarmings- en klimaatsystemen beïnvloedt. Wilt toch weldadige voelen wanneer u voor uw haard plaatsneemt? Geen enkel punt! Met een optionele fluisterstille verwarmingseenheid blaast uw E-Matrix haard een heerlijke warmte uw woonkamer in. En allemaal te besturen met 1 druk op de knop van de afstandsbediening.

E Matrix serie. Rookontwikkeling zonder koudwatervrees.

e-matrix-haard

Bijzonder aan de E-Matrix serie is de in het gloeibed verwerkte LED module. Hierdoor krijgt u haard de bodem die u enkel zou verwachten van traditionele haarden. Maar als er 1 ding is waar Faber trots op is, dan is het wel de onwerkelijk realistische rook! Na jarenlang onderzoek is Faber er in geslaagd om echte rook optisch te benaderen tot een punt dat voorheen onmogelijk leek. De wervelende koudwaternevel wordt op zo’n manier verspreidt dat de rookillusie compleet is. Alles wat uw Faber E-matrix van u moet vragen is een aansluiting op het waternetwerk of op een speciaal reservoir. Door trillingen in het waterreservoir wordt het wateroppervlak vergroot. Hierdoor is er al veilige verdamping mogelijk bij lage temperaturen. De Faber E-matrix laat zien dat er niet altijd vuur hoeft te zijn op plekken waar wel degelijk rook is!

De Faber E-Matrix serie is verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Zo zijn er fronthaarden, tweezijdige haarden, driezijdige haarden, tunnelhaarden en roomdividers verkrijgbaar. Wilt u meer weten over deze fantastische reeks elektrische inbouwhaarden van Faber? Neem dan vrijblijvend contact op met onze ervaren adviseurs of loop even vrijblijvend bij ons binnen. In onze luxe showroom laten wij graag meer zien over deze fantastische serie tophaarden. Door onze lange relaties, inkoopvoordelen en eigen voorraden zijn wij altijd scherp concurrerend geprijsd. Ook voor een passend maatwerkmeubel bent u bij ons aan het juiste adres. Ziet u op tegen de installatie? Nergens voor nodig! Onze team installateurs garandeert een veilige installatie door geheel Nederland. Kom dus snel langs en ontdek wat een Faber E-Matrix voor uw situatie kan betekenen!

Informatie aanvragen