Elektrische inzethaard

Herinnert een lege schouw u nog dagelijks aan een open haard uit lang vervlogen tijden? Of misschien heeft uw woning nog wel een haard, maar is deze hoognodig aan vervanging toe? Laat u dan eens verrassen door de vele mogelijkheden van een elektrische inzethaard! De laatste jaren zijn de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vuur onnavolgbaar snel gegaan. Een elektrische inzethaard van nu geeft u de volledige haardbeleving terwijl u tegelijkertijd profiteert van alle voordelen van dit moderne alternatief. De elektrische inzethaard is volwassen geworden en geeft een vuur en vlammenspel dat serieus concurreert met het traditionele haardvuur. Blaast u ook uw woonkamer nieuw leven in met 1 van de prachtige elektrische inzethaarden uit onze collectie?

Kracht van de inzethaard

Inzethaard elektrisch

inzet-elektrische-haard Nog niet eens zo heel lang geleden stond het elektrisch vuur nog in de kinderschoenen. Nooit wist elektriciteit de echte haardbeleving te vangen, altijd bleef het een overduidelijke imitatie van ‘the real thing’. Hoe anders is dat nu! Met wervelende koudwaterdamp, strategisch geplaatste verlichting en weergaloze lichtprojecties weet de elektrische inzethaard een haardvuurillusie te creëren die altijd voor onmogelijk werd gehouden. Met een druk op de afstandsbediening begint uw elektrische inzethaard aan zijn fascinerende schouwspel. De haast onwerkelijk realistische houtset lijkt direct in vuur en vlam te staan en u onderdrukt maar met moeite de neiging uw handen te gaan warmen of spekjes te gaan roosteren. Dat is wat een inzethaard elektrisch aangedreven kan doen voor uw situatie en uw woonplezier. Elektrische inzethaarden maken van een verloren hoekje opeens met voorsprong het gezelligste plekje in huis.

Waarom een inzethaard elektrisch kopen?

elektrische-inzethaard

Veel mensen denken met nostalgische gevoelens terug aan de open haarden van vroeger. Ze weten nog precies hoe fijn het was, hoe knus en warm en gezellig tegelijk. Met weemoed wordt teruggedacht aan die tijden van weleer. Iedereen met deze haardherinnering heeft wel eens de aanschaf van een nieuwe haard overwegen. Maar gedachten aan rookgasafvoerkanalen, voldoende zuurstoftoevoer, schoorsteenreiniging en ongecontroleerde warmteontwikkeling zorgden al snel voor een rem op het enthousiasme. En wij begrijpen waar dit vandaag komt. Een traditionele haard is een investering in het woongenot voor jaren die zich maar langzaam terugverdiend. Het heeft ontegenzeggelijk zijn charme maar vraagt een mate van zekerheid en een mate van investering. Hoe anders is dat bij een elektrische inzethaard! Graag vertellen wij waarom elektrische inzethaarden bezig zijn met een onstuitbare opkomst!

Elektrische inzet openhaard of inzet haard elektrisch

Inzet-haard-in-meubel

Veel klanten weten niet precies hoe ze moeten omschrijven waar ze naar op zoek zijn. Gelukkig weten wij wat er speelt in de wereld van de haarden, daarom hebben wij aan een half woord genoeg! In ons assortiment vindt u een ruime keuze in moderne elektrische haarden, van klein en discreet tot enorm en opvallend. Bij ons vindt u de topmodellen van vooraanstaande fabrikanten zoals Faber, Dimplex en Element4. Door eigen voorraden en inkoopvoordelen betaald u bij ons nooit teveel. Wij geven eerlijk advies en houden van transparante prijzen en duidelijke afspraken. Kom gerust even langs voor een vrijblijvend inspirerend gesprek. Misschien combineert u dan binnenkort ook het mooiste van toen met het beste van nu en geniet u straks weer volop van uw eigen haard! En een eigen haard… is meer dan alleen spreekwoordelijk goud waard!

Offerte aanvragen