Element4 Sky Medium Tunnel - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
 • Element4 Sky M T
 • Behang/sausklare ombouw
 • Accessoires
 • Levering
 • Installatie
€ 9.122 Complete deal vanaf: € 8.125

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen
Voor een unieke haard-beleving
Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie haardopstelling voor u. Een haardopstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer, veranda, slaapkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft.

Een uitgebreid assortiment
Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden
✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland
Wij nemen uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie. Bij Flamboyant Haarden verzorgen we de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen.

Omschrijving Element4 Sky Medium Tunnel

Zoekt u naar een magnifieke gashaard met een strak uiterlijk en een spectaculair vuurbeeld? Een gashaard die een ruimtelijk uiterlijk heeft en veel mogelijkheden bevat? Dan is de Element4 Sky M T perfect gashaard voor u. Deze inbouw haard sluit aan bij uw wensen voor de perfecte droomhaard en biedt u een romantisch, realistisch en natuurgetrouw vuurbeeld. De Element4 Sky M T trekt gegarandeerd uw aandacht omdat de gashaard beschikt over een hoge ruit waarmee u uitstekend zicht heeft op het verbazingwekkende vuurbeeld. De gashaard kan tussen twee verschillende woonfunctie geplaatst wordt. Bijvoorbeeld tussen de woonkamer en de eetkamer. Element4 bestaat uit verschillende schitterende design haarden. Bij de Element4 Sky M T is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken daarom is de gashaard een werkelijk kwaliteitsproduct.

Element4 Sky M T : Het totaal plaatje

De Element4 Sky M T is een tunnel gashaard die geschikt is om ingebouwd te worden. De gashaard heeft een strakke en ruimtelijke uitstraling met een realistische houtset en een natuurlijk vlambeeld. De Element4 Sky M T is een fantastische aanwezigheid in elk interieur en dan is uw interieur pas echt compleet. De Element4 Sky M T komt echt tot zijn recht in een modern huis, maar past ook goed in een grote ruimte waarbij twee ruimtes van elkaar gescheiden worden door de gashaard. De Element4 Sky M T is de middelste in de succesvolle Sky serie. Onder de Element4 Sky M T staat de kleinere gashaard de Sky S T. Boven de Element4 Sky M T staat de Sky L T die vanzelfsprekend nog groter is als de Sky M T. De Element4 Sky M T is een toestel dat precies past in deze tijd waar u optimaal van kunt genieten. Omdat de Element4 Sky M T een tunnelhaard is heeft u ruimtelijk zich op het fascinerende vuurbeeld en heeft u ook de controle over wat aan de andere kant in de kamer gebeurd.

Element4 Sky M T : Genoeg mogelijkheden

De Element4 Sky M T beschikt over de Real flame burner. Deze brander zorgt er voor dat wij voorzien worden van een zicht op een werkelijk, adembenemend en realistische vuurbeeld. Het volle vuur en het echte as zorgen ervoor dat het beeld van de Element4 Sky M T compleet is. De natuurlijke houtstammen zorgen er voor dat er een schitterend houtvuur ontstaat. In plaats van een houtset kunt u ook kiezen voor witte carrara kiezels of grijze/witte marmersplit. Het pro Control set van Element4 maakt het mogelijk dat u de gashaard kunt bedienen met uw smartphone of tablet. In principe gaat het op de zelfde manier als de afstandsbediening mar dan op een moderne manier met meer mogelijkheden. De Element4 Sky M T beschikt over drie ECO standen, hiermee kunt u veel geld besparen op gasverbruik.

De Element4 Sky M T wordt standaard geleverd met:

 • Zwart staal
 • Aardgas of propaan
 • Antracieten achterwand
 • Houtset
 • Afstandsbediening 

Opties Element4 Sky M T :

 • Zwart glas
 • Puck
 • Bediening via app
 • Aansluiten op domotica
 • Powerfan
 • Ontspiegeld glas
 • Bedieningsluik
 • Convectie roosters
 • Muurschakelaar

Deze veelbelovende gashaard is uniek in ieder interieur, en staat aan de top van de Sky-serie maar wel met andere concurrerende gashaarden. De Element4 Sky M T is een super-de luxe gashaard met alles er op en er aan. Wij vertellen u graag meer over deze verbazingwekkende gashaard en helpen u graag met een persoonlijk en vrijblijvend advies! Zien wij u snel verschijnen?

Energielabel B Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Element4
Vermogen 2 kW, 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW, 8 kW, 9 kW, 10 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 85% tot 90%
Breedte ruit 60 cm tot 80 cm
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 182 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen