Flamelusion elektrische haard

Kies voor een elektrische haard van Flamelusion. Deze bijzondere elektrische haard met een vlammenzicht dat bijna niet te onderscheiden is van echt. Niet voor niets wordt deze haard door veel mensen geroemd als 'meest realistisch en echte' haard. En dan hebben we het niet alleen over het vuurbeeld, maar ook over de opstijgende rook, de lekkere warmte van het warmte-element en het geluid van knapperend vuur. Kortom alles is aanwezig bij deze prachtige haard.

Ongekend strakke vormgeving

De Flamelusion elektrische haard overtreft ieders verwachtingen. Deze bijzondere haard past dan ook goed in iedere ruimte. Of u het nu heeft over een appartement, restaurant of een zeer luxe en modieus jacht. In iedere ruimte en op elke plek vormt de Flamelusion een absolute eyecatcher. 

Net als bij alle andere elektrische haarden is er geen rookkanaal nodig voor de installatie van een Flamelusion haard. Daardoor is de haard eenvoudig te monteren op de plek die u het wenst. Zelfs een mooie cinewall of haard met design meubel is mogelijk. 

      

Hologram elektrische haard

De elektrische haarden van Flamelusion maken gebruik van de hologram projectietechniek. Met deze techniek worden er vlammen 'nagemaakt' die vervolgens worden geprojecteerd op de achterwand van de haard. Deze projectietechniek is zo realistisch dat de haard echt lijkt te branden. Voeg hier nog opstijgende rook, een handgemaakt decoratief houtset en gloeidende led-bodemverlichting aan toe en de meest realistische haard is compleet.

Flamelusion elektrische haarden, verschillende inbouwmogelijkheden

De elektrische sfeerhaarden van Flamelusion zijn op meerdere manier in te bouwen. Welke manier van inbouwen het beste bij u past is geheel afhankelijk van uw wensen of persoonlijke situatie. 

Model    Breedte*      Hoogte*      Diepte*     
I 80,0 cm 42,9 cm 56,0 cm
II 80,0 cm 49,0 cm 56,0 cm
III 80,0 cm 49,0 cm 49,5 cm
IV 80,0 cm 57,3 cm 49,0 cm

*Dit zijn inbouwmaten

Meer weten over de Flamelusion elektrische haard?

Neem vrijblijvend contact ons op of kom gerust eens een keer langs in onze showroom. Flamboyant Haarden is de haardenspecialist uit Apeldoorn en omgeving en levert maatwerk voor de meest uiteenlopende concepten. Van haard tot haardopstelling. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden waardoor uw haardopstelling een echte eyecatcher wordt in uw eigen (woon)kamer. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de juiste haard kan altijd werkelijkheid worden.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden

✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

  • Bijvoorbeeld: Een schets, (bouw)tekening, foto's van huidige situatie of een moodboard.

* Vereiste velden