Gashaard Hoek

Een tweezijdige gashaard is de ideale haard om in een hoek te plaatsen. Wanneer u de gashaard in de hoek plaatst, kunt u namelijk vanuit elk punt van de ruimte het vlammenspel aanschouwen. Een hoek gashaard maakt u af met een ombouw in combinatie met een maatwerkmeubel. Bekijk eens wat een gashaard voor uw woning kan betekenen. Laat u eens verrassen door het fraaie vlammenspel dat een moderne gashaard te bieden heeft. Niet alleen de vlammen zijn mooier geworden bij een moderne gashaard, met een levensechte houtset wordt uw haardbeleving nog intenser! Benieuwd naar de mogelijkheden in uw huis? Vraag vrijblijvend om meer informatie. Wij denken graag met u mee!

Gashaard Hoek

Gashaard hoek presentaties zijn erg populair omdat ze zoveel meer zicht op het vlammenspel geven dan een fronthaard met slechts 1 ruit. Door de extra zijruit van een hoek gashaard oogt uw haard groter en dieper en krijgt een geheel nieuwe uitstraling. Gashaard hoek opstellingen nemen weinig plaats in en zijn daardoor ook geschikt voor minder grote woningen. Een hoek gashaard is erg populair als inbouwgashaard. De extra zijruit in een hoek gashaard zorgt voor een ruimtelijk effect. Een gashaard hoek model wordt ook wel een tweezijdige gashaard genoemd. Hoek gashaarden zijn leverbaar in allerlei afmetingen en twee versies, een linker versie en een rechter versie, afhankelijk aan welke zijde u de ruit wenst.

Hoek gashaard

Gashaard-hoek Gashaarden zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Sommige haarden zijn vrijstaand, anderen zijn ingebouwd in een meubel of in een wand. Weer andere gashaarden kunnen hangend worden gemonteerd of fraai worden verwerkt in een schouw. Wanneer u kiest voor een haardmeubel of een wandpresentatie dan is een hoek gashaard een populaire keuze. Tegenwoordig is de omlijsting van een hoek gashaard minimalistisch en onopvallend. Eenmaal ingebouwd wordt het frame vrijwel geheel uit het zicht onttrokken. Geen storende elementen meer, maar vrij zicht op het fascinerende vlammenspel. Natuurlijk is niet alleen de omlijsting van een gashaard hoek model onopvallend, ook het rookgasafvoerkanaal en eventuele elektronica kunnen natuurlijk volledig aan het zicht worden onttrokken.

Gashaard hoek presentaties; Modern & tijdloos

Traditioneel worden gashaarden vaak centraal geplaatst in woonkamer. Precies in het midden onder de tv, of precies in het midden van een haardmeubel bijvoorbeeld. Tegenwoordig lijkt deze trend langzaam te veranderen. Meer en meer haardliefhebbers kiezen nu voor de speelse en ruimtelijke uitstraling van een hoek gashaard. Een hoek gashaard oogt speels en geeft direct een bijzondere sfeer. Door het ruimtelijke zicht op de vlammen geeft een gashaard hoek model een nieuwe dimensie aan het haardvuur. De extra zijruit van een gashaard hoek uitvoering zorgt ervoor dat de gashaard echt een onderdeel van uw interieur lijkt. Bovendien eist een hoek gashaard minder ruimte op. Hij kan eenvoudig tegen een wand of in een kleiner meubel worden geplaatst. Uw woonkamer lijkt zo niet alleen groter maar krijgt ook direct een exclusieve maar tegelijkertijd speelse uitstraling.

Voordelen van een hoek gashaard

Gashaard-hoek-rechts

Bij een tweezijdige hoekhaard kunt u het vuur vanaf twee kanten bekijken. Door deze invalshoek komt het vuur in uw gashaard veel meer tot leven. Door de extra ruit krijgt uw haardvuur diepte en oogt het vuurbeeld direct groter. Dit geeft een bijzonder fraaie uitstraling en geeft u bovendien veel verschillende presenteeropties. Met een fraai geplaatste hoek gashaard maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ook wat kleiner behuisde haardliefhebbers kunnen dus genieten van de charme die een gashaard te bieden heeft! Een hoekgashaard heeft u perspectieven die een fronthaard moet missen, vanuit elke invalshoek in uw kamer kunt u genieten van het fascinerende vlammenspel. Door het meerdimensionale beeld dat een hoekgashaard bieden kan krijgt uw haardbeleving een geheel nieuwe impuls. Of u nu traditioneel woont of juist heel modern, een fraaie hoekgashaard past zich gemakkelijk aan en accentueerd de pluspunten van uw interieurkeuze.

Uniek perspectief met een tweezijdige gaskachel

Tweezijdige gaskachels zijn dus perfect voor inbouwambities in haardmeubels of wandpresentaties. Maar wat als uw droomhaard meer of minder dan twee ruiten heeft? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast hoek gashaarden vindt u bij ons namelijk ook een ruim assortiment gashaarden met een andere ruitindeling. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fronthaard met vooraanzicht? Of van een doorkijkhaard die u in twee ruimtes tegelijk laat genieten? Of misschien en bijzondere roomdivider om een tussenwand te accentueren? Of misschien wilt u vrijwel onbeperkt zicht en is een 3-zijdige gashaard in uw situatie het mooiste? Ook voor al deze ruitconfiguraties kunt u bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met gashaarden en door inkoopvoordeel altijd concurrerend geprijsd!

Gashaard hoek inbouwen

hoekgashaard

Bent u opzoek naar een prachtige tweezijdige hoek gashaard? Wij denken graag met u mee! Wij hebben een groot assortiment in tweezijdige hoek gashaarden en kunnen daarnaast ook een maatwerkmeubel naar uw wens verzorgen. Sinds jaar en dag werken wij al samen met een ervaren team gerenommeerde meubelmakers. Samen met u kijken we graag op welke manier uw hoek gashaard het beste tot zijn recht komt. Misschien houdt u van een traditionele stijl en ziet u uw hoek gashaard graag ingebouwd in een klassiek eiken haardmeubel? Geen enkel probleem vanwege onze persoonlijke maatwerk! Ziet u uw hoek gashaard graag stijlvol en chique weggewerkt in uw moderne interieur? Wij hebben de perfecte hoogglans maatmeubels die van uw hoek gashaard echt een designstatement maken! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Alle hoek gashaarden in ons assortiment beschikken over allemaal verschillende systemen en branders. Onze adviseurs helpen uw graag om hier wegwijs in te worden.

Hoek gashaard; Vermogen en rendement

Bij de aankoop van een tweezijdige gashaard dient u op meerdere dingen te letten. Het vermogen van een gashaard wordt uitgedrukt in kW, oftewel kilowatt vermogen. Het aantal kW van de gashaard moet namelijk geschikt zijn voor de ruimte. Dit om te weinig of te veel warmteontwikkeling te voorkomen. Laat u daarom goed adviseren door onze adviseurs, dan kunt bij aanschaf genieten van een behaaglijke warmte en een vol vlammenspel. Het aantal benodigde kW van een gashaard hangt af van de mate van isolatie en de afmetingen van de ruimte. Naast het aantal kW is het rendement van de tweezijdige hoek gashaard belangrijk. Met een gashaard die is voorzien van een hoog rendement bespaart u namelijk op uw gasverbruik en draagt u ook nog eens bij aan het milieu.

Perfecte gashaard hoek presentatie

gashaard-hoek-meubel

Wanneer u de tweezijdige gashaard in een hoek plaatst, zal die het meest tot zijn recht komen in een ruimte. Dan kunt u vanaf de bank, maar ook vanaf de stoel het vlammenspel aanschouwen. De hoek kunt u ook het beste benutten door gebruik te maken van een ombouw. Bij een ombouw moet uw denken aan een kolom van dak tot vloer, waar de gashaard is ingebouwd. Daarnaast kunt u dit ook combineren met een houtvak of de mogelijkheid voor het inbouwen van een televisie. Onze adviseurs kunnen een 3D-tekening maken naar uw wensen, specifiek voor uw woonsituatie. Wij heten u graag van harte welkom in onze luxe showroom. Dan bespreken we graag met u vrijblijvend alle opties onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

Merken gashaard hoek modellen

gashaard-hoek-links

Bij ons vindt u de bekendste namen op haardengebied. Wij hebben hoek gaskachels van o.a. Bellfires, Faber, Dru, Element4 en nog veel meer. Samen vormen deze merken een breed en gevarieerd assortiment waar uw droomhaard vast tussen is te vinden. Natuurlijk helpen wij u niet alleen graag met uw gashaard, wij bieden graag een totaaloplossing. Wanneer u ook de installatie aan ons uitbesteed bent u verzekerd van een professionele en veilige montage. Graag bespreken wij vrijblijvend met u wat een hoek gashaard voor uw woning of bedrijf zou kunnen betekenen. Misschien wilt u diverse modellen brandend zien? Misschien wilt u vrijblijvend advies of misschien wilt u alleen nog even wat inspiratie opdoen? Hoe dan ook bent u van harte welkom in onze showroom, op afspraak maar ook wanneer u besluit op de bonnefooi te komen. Even snel advies? Telefonisch staan wij u natuurlijk ook graag te woord. Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken op: 055-7820410

Graag tot ziens!

Offerte aanvragen