Gashaard driezijdig

Driezijdige gashaarden zijn enorm in populariteit gegroeid en dat is niet zonder reden. Door het unieke perspectief dat u krijgt op het vuurbeeld wordt uw haardbeleving bijzonder intens. Een driezijdige gashaard heeft naast een voorruit ook twee zijruiten. De haard lijkt zo echt naar voren te komen in uw interieur. Automatisch wordt zo al de aandacht gevestigd op uw haard. Zo wordt uw driezijdige gashaard echt een eyecatcher waar uw vrienden of familie niet omheen kunnen. Driezijdige gashaarden worden vaak ingebouwd in een fraai haardmeubel, in een schouw of op een plateau. Door het grote ruitoppervlak kunt u vanaf vele invalshoeken genieten van het haardvuur. Dit maakt een driezijdige gashaard ook erg geschikt voor minder grote ruimtes. Bent u benieuwd wat een driezijdige gashaard voor uw woongenot kan betekenen? Lees dan snel verder!

Driezijdige gashaard

Gashaarden zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Sommige haarden zijn vrijstaand, anderen zijn ingebouwd in een haardmeubel of in een wand. Weer andere gashaarden kunnen hangend worden gemonteerd of fraai worden verwerkt in een schouw. Wanneer u kiest voor een haardmeubel of een wandpresentatie dan is een gashaard driezijdig een veel geziene keuze. Tegenwoordig is de omlijsting van een driezijdige gashaard erg minimalistisch en daardoor onopvallend. Is een driezijdige gashaard eenmaal ingebouwd, dan wordt het frame vrijwel geheel uit het zicht onttrokken. Geen storende elementen meer, maar volledig vrij zicht op het fascinerende vlammenspel. Natuurlijk is niet alleen de omlijsting van een mooi ingebouwde driezijdige gashaard onopvallend, ook het rookgasafvoerkanaal en eventuele elektronica kunnen natuurlijk volledig aan het zicht worden onttrokken.

Gashaard driezijdig; Modern & tijdloos

driezijdige-gashaard

Traditioneel worden gashaarden meestal centraal geplaatst in de woonkamer. Precies in het midden onder de tv, of precies in het midden van een haardmeubel bijvoorbeeld Een driezijdige gashaard leent zich hier optimaal voor. Doordat een gashaard driezijdige ook zijruiten heeft kunt uvanuit allerlei invalshoeken het vuur en de vlammen bewonderen. Een driezijdige gashaard oogt speels geeft direct een bijzondere sfeer. Door het bijzonder ruimtelijke zicht op de vlammen geeft een driezijdige gashaard een geheel nieuwe dimensie aan het haardvuur.

Voordelen van een gashaard driezijdig

Bij een gashaard driezijdig kunt u het vuur vanaf twee kanten bekijken. Door deze invalshoeken komt het vuur in uw gashaard veel meer tot leven. Door de extra ruiten krijgt uw haardvuur diepte en oogt het vuurbeeld direct groter. Dit geeft een bijzonder fraaie uitstraling en geeft u bovendien veel verschillende presenteeropties. Met een fraai geplaatste driezijdige gashaard maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Ook wat kleiner behuisde haardliefhebbers kunnen dus genieten van de charme die een gashaard te bieden heeft!

Uniek perspectief met een gashaard driezijdig

Driezijdige-inbouw-gashaard

Een gashaard driezijdig is dus perfect wanneer u inbouwambities heeft, in haardmeubels of wandpresentaties bijvoorbeeld. Maar wat als uw droomhaard minder dan drie ruiten heeft? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast driezijdige gashaarden vindt u bij ons namelijk ook een ruim assortiment gashaarden met een andere ruitindeling. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fronthaard met vooraanzicht? Een doorkijkhaard die u in twee ruimtes laat genieten? Een bijzondere roomdivider om een tussenwand te accentueren? Of misschien wilt u uw gashaard wel in een hoek presenteren, en is een hoekgashaard in uw situatie het mooiste? Ook voor al deze ruitconfiguraties  kunt u bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met gashaarden en door inkoopvoordelen zijn  wij altijd concurrerend geprijsd!

Gashaard driezijdig inbouwen

Gashaard-inbouw-driezijdig

Bent u opzoek naar een prachtige driezijdige gashaard? Wij denken graag met u mee! Wij hebben een ruim assortiment in driezijdige gashaarden en kunnen daarnaast ook uw maatwerkmeubel helemaal naar uw specificaties vormgeven. Wij werken al geruime tijd samen met een ervaren team gerenommeerde meubelmakers. Samen met u kijken we graag op welke manier uw driezijdige gashaard het beste tot zijn recht komt. Misschien houdt u van een traditionele stijl en ziet u uw driezijdige gashaard graag ingebouwd in een klassiek eiken haardmeubel? Geen enkel probleem vanwege onze persoonlijke maatwerk! Ziet u uw gashaard driezijdig graag stijlvol en chique weggewerkt in uw moderne interieur? Wij hebben de perfecte hoogglans maatmeubels die van uw driezijdige gashaard echt een designstatement maken! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Bijna elke gashaard driezijdig in ons assortiment beschikt over unieke eigenschappen, verschillende systemen verschillende branders. Onze adviseurs helpen uw graag om hier wegwijs in te worden.

Gashaard driezijdig; Kies het juiste vermogen

gashaard-driezijdig

Bij de aankoop van een driezijdige gashaard moet u aandacht besteden aan meerdere dingen. Het vermogen van een haard of kachel wordt uitgedrukt in kW, oftewel Kilowatt vermogen. Het aantal kW van de gashaard moet geschikt zijn voor de ruimte. Dit om te weinig of juist teveel warmteontwikkeling te voorkomen. Laat u daarom goed adviseren door onze adviseurs, dan kunt bij aanschaf genieten van een behaaglijke warmte en een vol vlammenspel. Het aantal benodigde kW van een gashaard hangt af van de mate van isolatie en de afmetingen van de ruimte. Naast het aantal kW is het rendement van uw driezijdige gashaard belangrijk. Met een hoog rendement gashaard bespaart u namelijk op uw gasverbruik en draagt u ook nog eens uw steentje bij aan het milieu.

Gashaard driezijdig; Vele inbouwmogelijkheden

Gashaard-driezijdig-inbouwen

Een driezijdige gashaard leent zicht uitstekend voor het inbouwen in een meubel. De drie ruiten maken dit soort haarden ideaal voor een centrale presentatie. U kunt een driezijdige gashaard in een ombouw plaatsen of in een speciaal ontworpen maatmeubel. Bij een ombouw moet uw denken aan een kolom van dak tot vloer, waar de gashaard is ingebouwd. U kunt u dit ook combineren met eenhoutvak of een tv nis voor het inbouwen van een televisie. Onze adviseurs kunnen een 3D-tekening maken naar uw wensen, specifiek voor uw woonsituatie. Wij heten u graag van harte welkom in onze luxe showroom. Dan bespreken we graag met u vrijblijvend alle opties onder het genot van een heerlijk bakje koffie.

Gashaard driezijdig voor de beste prijs?

Inbouwgashaard-driezijdig-prijs

Bij ons vindt u de bekendste namen op haardengebied. Wij hebben driezijdige gashaarden van o.a. Bellfires, Faber, Dru, Element4 en nog veel, veel meer. Samen vormen deze merken een breed gevarieerd assortiment waar uw droomhaard ongetwijfeld tussen is te vinden. Natuurlijk helpen wij u niet alleen graag met uw gashaard, wij bieden graag een totaaloplossing. Wanneer u ook de installatie aan ons wilt uitbesteden dan verzekeren wij een professionele en veilige montage. Graag bespreken wij vrijblijvend met u wat een driezijdige gashaard voor uw woning of bedrijf zou kunnen betekenen. Misschien wilt u diverse modellen gashaard brandend zien? Of misschien wilt u vrijblijvend advies of alleen nog even wat inspiratie opdoen? Hoe dan ook bent u van harte welkom in onze showroom, op afspraak maar ook wanneer u besluit om gewoon even op de bonnefooi te komen. Graag even passend advies? Telefonisch staan wij u natuurlijk ook graag te woord. Horen wij snel van u?

Offerte aanvragen