Gashaard 4-zijdig

De gashaard is ondertussen doorontwikkeld tot op een niveau dat we vroeger voor onmogelijk hielden. Geen lelijke blauwe vlammen meer, maar realistische vuur! Het gasvuur benaderd de klassieke houthaard steeds meer, maar blijft natuurlijk het gemak van gas houden! Gashaarden van nu zijn daarom absoluut het bekijken waard. De gashaard is niet meer alleen het functionele vuur dat het altijd geweest, de moderne gashaard brengt naast warmte nu ook de sfeer en gezelligheid die we vroeger alleen maar bij houtkachels zagen. Het schouwspel in een moderne gashaard is betoverend en verdiend het om gezien te worden! We zien daarom meer en meer glas gebruikt worden. De frontgashaard kenden we al, de hoekhaard is ook niet nieuw, de driezijdige gashaard ook niet. Maar wist u al dat er nu ook zoiets bestaat als een gashaard 4 zijdig?

4-zijdige gashaard

Wat is nu precies een gashaard 4 zijdiggashaard-4-zijdig-kopen? Bij een gashaard 4 zijdig kunt u vanuit 4 verschillende zijden van het fascinerende vlammenspel genieten! Omdat een gashaard 4 zijdig 4 ruiten heeft, is het zicht dus onbeperkt! De vlammen in vierzijdige haarden zijn omgeven door glas. Dit geeft een heel bijzonder perspectief, een kampvuurillusie in uw eigen woonkamer! Geen belemmerende kaders meer en geen storende elementen. U ziet alleen waar het echt om gaat, en dat zijn natuurlijk de eeuwig boeiende vlammen! Door de unieke transparantie van een gashaard 4 zijdig haalt u met dit soort gashaard echt iets unieks en bijzonders in huis!

Vierzijdige gashaarden. Een uniek perspectief!

gashaard-4-zijdig

Door het open karakter van een gashaard 4 zijdig is deze haard van alle kanten even fraai. Het mooiste komen deze gashaarden dan ook tot hun recht wanneer ze in het midden van een kamer worden geplaatst. Zo wordt de gashaard echt het centrale middelpunt waar uw kamer omdraait. Met een bijzondere gashaard 4 zijdig maakt u een heus designstatement. U haalt een luxe element in huis, iets exclusiefs dat bewondering zal oogsten bij vrienden en familie, maar tegelijkertijd haalt u ook de volledige knusse authentieke haardbeleving in huis. Het doorzichtige ontwerp heeft een tijdloze uitstraling, hij kan heel mooi staan in een oud Engels landhuis, maar ook helemaal tot zijn recht komen in een moderne designerswoning. Kortom; Een gashaard 4 zijdig is echt wat bijzonders!

Gashaard 4 zijdig kopen?

gashaard-4-zijdig-inbouwen

Natuurlijk gaat u niet over 1 nacht ijs voordat u besluit tot het kopen van een gashaard 4 zijdig. Uw haard moet bij u passen en uw persoonlijke smaak aanspreken. Alleen dan zal een gashaard zorgen voor het gezelligste en sfeervolste plekje in uw woning. Bij ons vindt u de nieuwste modellen gashaard tegen meer dan redelijke prijzen. Ruim 10 jaar onderhouden wij al innige contacten met onze leveranciers. Door dit intensieve contact en ons inkoopvoordeel kunnen wij u altijd een sterk concurrerend aanbod geven. Bij ons vindt u de vierzijdige gashaarden van alle A-merken. Wij zijn erkend dealer van o.a. Wanders, Element4, Spartherm en Faber. Bekijk maar eens rustig het aanbod in dit bijzondere soort gashaard. Misschien zit uw droomhaard er wel tussen!

vierzijdige-gashaard

Offerte aanvragen