Bellfires gashaarden

Diep verscholen in Noord-Brabant, vlak achter Eindhoven en Tilburg, vinden we het mooie plaatsje Bladel. Al sinds 1928 is hier Bellfires gevestigd, een oer-Hollands bedrijf met passie voor haarden en kachels. Ambachtelijk begonnen maar met de tijd meegegroeid is Bellfires nu een gerenommeerde naam in de wereld van ieder die de haard een warm hart toedraagt. Kwaliteit en vakmanschap, gebruiksvriendelijkheid en een tot in perfectie doorgevoerde afwerking zijn al sleutelwoorden vanaf het prille begin ruim 90 jaar geleden. Die instelling is behouden gebleven bij het huidige Bellfires, hoewel er natuurlijk enorm veel veranderd is in de wereld van de gashaard.

Bellfires

Bellfires laat zien dat ambachtelijke kwaliteit kan blijven bestaan in een modern bedrijf. Wanneer op een gashaard Bellfires staat dan weten kenners dat het om vakmanschap en kwaliteit gaat. Nog steeds wordt elke Bellfires gashaard volledig in Nederland gefabriceerd. Bij Bellfires is er geen sprake van machinale massaproductie maar van een uniek product dat specifiek wordt vervaardigd naar de wensen van de klant. Wanneer u een Bellfires gashaard koopt krijgt u geen voorraadmodel uit een magazijn maar geeft u een persoonlijke assemblageopdracht. 1 Enkele monteur draagt de volledige verantwoordelijkheid voor de volledige montage van de toevertrouwde bestelling van bestelling tot eindproduct. Door deze persoonlijke en klantgerichte aanpak is elke Bellfires gashaard bijzonder. Door de enorme keuzemogelijkheden tijdens het productieproces van een Bellfires gashaard zijn er meer dan 16000 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar! De kans dat er een gashaard van Bellfires aansluit op het beeld van uw droomhaard is dus enorm groot!

Bellfires gashaarden; Ambachtelijke kwaliteit anno nu.

bellfires-view-bell-topshamSinds de eerste gashaard Bellfires verliet is er erg veel veranderd. Qua wetgeving natuurlijk, maar ook in de manier hoe de meesten van ons een gashaard gebruiken. Een gashaard is niet meer puur functioneel een apparaat om te verwarmen en om het avondeten mee te bereiden. De hedendaagse consument heeft andere behoeftes. Sfeer en uitstraling zijn belangrijk geworden, het vlambeeld moet mooi ogen en gezelligheid scheppen, de haard moet van uw huis een thuis maken. Voor Bellfires zijn deze ontwikkelingen geen verrassing te noemen. Als innovatief bedrijf dat altijd in nauw contact met zijn klanten heeft gestaan is het Bellfires gelukt de aansluiting met de hedendaagse consument te behouden. Verbeterde materialen en productiemethoden hebben ervoor gezorgd dat de gashaard van nu nauwelijks meer te vergelijken is met de gashaard van toen. Veel is er veranderd, maar wat altijd gebleven is, is de drang tot het fabriceren van een A-kwaliteit eindproduct. Uitgebreide testen en intensieve controlelijsten garanderen de beste gashaarden ter wereld. Pas bij het doorkomen van de laatste checks wordt een gashaard een Bellfires gashaard, een haard die klaar is voor de toekomst en garant staat voor jarenlang zorgeloos stookplezier!

Bellfires gashaarden zijn moderne gashaarden.

Tijdens de lange geschiedenis van Bellfires hebben ze altijd oog gehad voor nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe productietechnieken hebben ervoor gezorgd dat gashaarden van nu veiliger zijn, mooier zijn, minder uitstoot geven en bovendien een rendement dat vroeger onhaalbaar leek. Door eigen inkoop van grondstoffen en doordat Bellfires het gehele productieproces in eigen hand heeft gehouden staan ze nog steeds volledig achter elke gashaard die de naam Bellfires draagt. Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn belangrijke thema’s geworden in de maatschappij van nu. Bellfires heeft deze ontwikkelingen nauwlettend gevolgd, het resultaat is een serie gashaarden die voldoen aan alle eisen van dit moment en zelfs aan die van de nabije toekomst. Wanneer uw gashaard Bellfires vermeldt weet u dat u een product in handen heeft dat met grote zorg is samengesteld volgens de laatste normen en regelgeving. Door onderzoek in eigen laboratorium heeft Bellfires een leidende rol gehad in de ontwikkeling van de gashaard. De indrukwekkende lijst patenten die zijn voortgekomen uit eigen onderzoek is hier het bewijs van.

Voor elke situatie een Bellfires gashaard

Omdat een Bellfires gashaard wordt geassembleerd naar de wens van de eindklant is het aantal mogelijke uitvoeringen enorm groot. Standaard voert Bellfires 12 modellen in zijn assortiment, elk model is weer verkrijgbaar in allerlei verschillende versies. Bellfires levert haarden met een frontzicht of met zicht aan meerdere zijden, maar ook doorkijkhaarden, tunnelhaarden en roomdividers.Zo is er voor elk woonvertrek en voor elke leefsituatie wel een passende Bellfires haard te vinden.

Bellfires gashaarden; Vol innovaties.

Bellfires maakt al sinds jaar en dag gashaarden, maar toch zijn ze niet vastgeroest qua bedrijfsvoering. Door eigen onderzoek en door te luisteren naar de wensen van de klant heeft Bellfires meerdere innovatieve ideeën in de praktijk weten te brengen. Zo is de bediening van een Bellfires gashaard regelbaar met een afstandsbediening, maar ook met een ap op uw telefoon. De achterwand is leverbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, van een baksteen motief tot glanzend zwart, en ook qua brander decoratie zijn er veel opties. Maar waar Bellfires vooral furore mee maakt is de revolutionaire brandertechniek met 2 verschillende branders. Het principe van de dubbele brander is eenvoudig. De ene brander blijft constant branden, terwijl de andere brander kan worden beïnvloed met de afstandsbediening of de ap op uw telefoon. Deze branders kunnen in verschillende opstellingen worden toegepast in een Bellfires gashaard. Afhankelijk van het type haard heeft u de optie uit de volgende branderuitvoeringen

  • LineFire
  • CentreFire
  • MagniFire
  • Premium Fire

Linefire & Centrefire

Kiest u voor Line Fire, dan kiest u voor twee branders die achter elkaar geplaatst zijn. Wanneer beide branders aan zijn krijgt de haard een fraai 3d vlammenspel. Kiest u voor de spaarstand dan brandt slechts de voorste brander, maar wel over de gehele breedte van de haard. Zo krijgt u toch een fraai en gevuld beeld, maar het gasverbruik en de warmteafgifte zijn wel behoorlijk lager. Zo houdt u toch een mooi levendig vuurbeeld, zonder een hoge rekening en een te hoge temperatuur in uw woning. Bij een Bellfires gashaard met Centrefire is de 2de brander in het midden van de haard geplaatst. Wanneer beide branders aan staan heeft u een vlammenspel over de gehele breedte van uw haard. Kiest u voor de spaarstand dan brandt er 1 brander in het midden van uw haard. Ook dit werkt kostenbesparend terwijl een levendig vuurbeeld gegarandeerd blijft.

MagniFire & Premium Fire

Haarden met het Magnifire concept hebben ingebouwde sfeerverlichting in het gloeibed. Het beeld dat zo ontstaat is levensecht, de bodem van uw haard lijkt gevuld met gloeiende as en houtresten. Het Magnifire concept bestaat ook uit twee branders. Uitgeschakeld brandt alleen de voorste brander, maar wanneer de tweede brander ook wordt ingeschakeld ontstaat een echte houtvuurillusie. Door de diepte en de fluctuaties in de vlamintensiviteit ontstaat een haast onwerkelijk realistisch beeld. Dit type brander kan ook worden gebruikt om een eenvoudige gashaard te veranderen in haard met een veel realistischer vuurbeeld. Een Bellfires gashaard met Premium Fire is moeilijk van een gezellig houtvuur te onderscheiden. Bij dit concept is er erg veel aandacht besteed aan de aankleding van het gloeibed en de houtstammen. Doordat de branders zijn weggewerkt in het imitatiehout is de houtvuurbeleving intens. Door de strategische plaatsing van deze branders lijkt het hout echt in vuur en vlam te staan. Natuurlijk bespaard u met het Premium Fire concept ook op uw gasrekening en de warmteontwikkeling, maar Premium Fire biedt nog meer opties. Als uw gashaard Bellfires Premium Fire vermeldt heeft u een haard die ook zonder vlammen sfeer uitstraalt. Door de doordachte verlichting heeft dit concept geen vlammen nodig om realistisch te ogen. Het verlichtte gloeibed geeft de levensechte illusie van een langzaam dovend houtvuur.

Bellfires inbouw gashaarden

Bellfires heeft een groot assortiment inbouw gashaarden. Een inbouwhaard wordt geplaatst in een nieuwe situatie, zoals bijvoorbeeld in een nieuwe schouw of ingebouwd in een haardmeubel. Een inbouw gashaard van Bellfires is bekleed met brandwerend materiaal en volkomen veilig. Elke haard is door de strenge kwaliteitscontroles gekomen en daardoor geschikt voor vele jaren intensief gebruik. Inbouw gashaarden van Bellfires staan bekend om het mooie vuurzicht en minimalistische inbouwmogelijkheden. Om het hoogwaardige design te accentueren heeft Bellfires verschillende designelementen toegevoegd zoals doordachte kaders en het ‘Hidden Door’ concept. Door deze concepten wordt een Bellfires gashaard echt een onderdeel van uw interieur. Met grote zorg zijn alle storende elementen uit het zicht gewerkt zodat u enkel zicht heeft op het fraaie deel van uw haard. 

Bellfires front gashaarden

Bellfires-gaskachel

Kenmerkend van een fronthaard is dat hij 1 ruit heeft. Dit maakt een fronthaard perfect voor allerlei inbouwsituaties.
Bellfires fronthaarden zijn verkrijgbaar in een brede range modellen en elke model weer in vele verschillende uitvoeringen. De basistypen zijn:

  • Classic Bell         Verkrijgbaar in 2 formaten
  • Horizon Bell        Verkrijgbaar in 6 formaten
  • Vertical Bell         Verkrijgbaar in 2 formaten
  • Smart Bell           Verkrijgbaar in Magnifire & Premium Fire, in 6 & 8 maten
  • Unica serie          Verkrijgbaar in 6 formaten

Tweezijdige Bellfires gashaarden

Tweezijdige gashaarden lenen zich perfect voor een schitterende hoekpresentatie. Door de extra zijruit heeft u vanuit allerlei invalshoeken zicht op het fascinerende schouwspel. De Bellfires Corner Bell serie is speciaal ontworpen voor hoekpresentaties. De Corner Bell is verkrijgbaar in een variant met de zijruit links en in een variant met de zijruit rechts, en in maar liefst 8 verschillende formaten. Heeft u beperkte ruimte maar wilt u graag een fraaie hoekhaard? De Corner Bell Small zal u niet teleurstellen. Wilt u echt indruk maken op uw gasten? Bekijk dan de Corner Bell XXL of de speciale Corner Bell Topsham, Derby of York versie. Eyecatchers pur sang!

Driezijdige Bellfires gashaarden.

Bellfires-gashaard

Driezijdige Bellfires gashaarden hebben een voorruit en 2 zijruiten. Hierdoor heeft u goed zicht op het vuur, ongeacht waar in de woonkamer u zich bevindt. Wilt u een wat smallere, maar wel hoge inbouwhaard? Dan is de Bellfires Smart Bell serie zeker het bekijken waard. Zoekt u een bredere haard? Dan zal 1 van de 5 uitvoeringen van de View Bell u ongetwijfeld aanspreken. De Bellfires View Bell serie is bovendien leverbaar in 4 bijzondere maten. De View Bell Vertical heeft een hoge smalle ruit, de View Bell Topsham combineert breedte met hoogte voor een maximaal vuurbeeld. Zoekt u echt wat bijzonders? De View Bell Derby en de View Bell York geven naast breedte en hoogte ook diepte aan uw haard. Zo wordt uw haardbeleving optimaal en haalt u echt wat bijzonders in huis!

Bellfires tunnelhaarden en roomdividers.

Bellfires-kopen Wilt u uw gashaard in een muur plaatsen zodat u vanuit 2 vertrekken het vlammenspel kunt bekijken? Een tunnelhaard heeft aan beide zijden een ruit zodat u een uniek perspectief krijgt op de vlammen in uw haard. De Bellfires Horizon Bell tunnel is een schitterende brede doorkijkhaard, verkrijgbaar in een versie van 100cm en 130cm. Liever een hogere, maar minder brede gashaard?  De Vertical Bell Tunnel geeft u een uniek perspectief. Wilt u liever een meer traditionele look? De Bellfires Derby Tunnel heeft ruiten van 67cm bij 81cm waardoor uw haard ongetwijfeld alle aandacht op zal eisen! Wilt u graag de overgang tussen twee woonvertrekken accentueren? Met een Bellfires roomdivider serie haalt u een markante blikvanger in huis! De Bellfire roomdividers hebben 2 ruiten en 1 zijruit en zijn verkrijgbaar in 6 verschillende formaten. Door deze unieke open presentatie is een roomdivider misschien wel de meeste stijlvolle overgang tussen twee woonruimtes!

Bellfires Box Gas

Onder de naam Box Gas presenteert Bellfires vol trots een luxe range vrijstaande gashaarden van topkwaliteit. Deze fraaie gashaarden zijn puur Nederlands design en passen zowel in een modern als in een meer traditioneel interieur. De Bellfires Box is verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, eventueel met een passend opberg vak in dezelfde stijl als de gashaard. Speels volgepakt met brandhout versterkt dit opberg vak de illusie van een houtvuur alleen maar meer. Maar natuurlijk bent u helemaal vrij in de indeling van deze handige opbergruimte! In plaats van een opberg vak kunt u bij veel modellen ook voor een hangende presentatie kiezen. Zwevend aan de muur van uw kamer is een hangende haard een bijzonder fraai designstatement! Wilt u maximaal zicht op het vlambeeld en gaat u voor de optimale haardbeleving? De Bellfires Box Panorama heeft extra brede en hoge ruiten voor een vrijwel onbelemmerd zicht op de fascinerende vlammen.

Bellfires gashaarden zijn veilig en betrouwbaar

Bellfires-gashaarden

Bellfires gashaarden staan garant voor jarenlang veilig stookplezier. Indien gewenst nemen wij u graag de installatie van de haard uit handen. Wij hebben een landelijk dekkend team met ervaren installateurs die graag uw droom helpen verwezenlijken! Bij ons vindt u een ruime selectie Bellfires gashaarden. Wij zijn al vele jaren dealer van dit gerenommeerde merk en wij behoren tot de grootste afnemers van Bellfires haarden. Deze intensieve samenwerking en grote afname verzekeren ons van de beste serviceverlening en het beste prijskaartje. Wanneer u meer wilt weten over Bellfires haarden of haarden in het algemeen dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze luxe showroom staan altijd vele types Bellfires haarden opgesteld. Geheel vrijblijvend bent u van harte uitgenodigd. Graag vertellen wij u meer over wat een Bellfires gashaard voor uw woning kan betekenen. Onze ervaren adviseurs leiden u graag langs onze ruime collectie tophaarden. Graag tot ziens!

Telefonisch staan wij u natuurlijk ook graag te woord. Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken op: 055-7820410

Offerte aanvragen