Bellfires Classic Bell

De Bellfires Classic Bell 3 serie is een reeks gashaarden met een authentiek design. De modellen zijn daardoor niet te onderscheiden van een traditionele houtkachel. Toch hebben de haarden de luxe van een gashaard. Met één druk op de knop geniet je van een prachtig vlammenspel.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Bijzonder design

De Bellfires Classic Bell 3 serie bestaat uit twee bijzondere gashaarden. Deze zijn zo bijzonder omdat ze over een klassiek design beschikken. Dit zorgt ervoor dat de haarden er sfeervol uitzien. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van een authentieke houtkachel. De gashaarden geven door met dit uiterlijk veel sfeer aan jouw woonkamer. Je krijgt het gevoel dat jouw woonkamer een kamer is in een echt landhuis. Dit maakt daarom ook dat elke gashaard een echte eyecatcher is in jouw woning.

Efficiënt

De haarden lijken dus sprekend op een authentieke houtkachel. Toch beschikken de modellen over de luxe dat je van een gashaard gewend bent. Je zet met één simpele druk op de knop de haard aan. Je gaat rustig zitten op de bank en ontspant terwijl je kijkt naar het prachtige vlammenspel. De haarden beschikken over een vermogen van gemiddeld 5 kW. Hiermee is het gemakkelijk om jouw woonkamer te verwarmen met een aangename temperatuur. De Bellfires Classic Bell 3 serie heeft dus veel te bieden.

Informatie aanvragen