Bellfires Corner Bell

Vijf prachtige gashaarden met een tweezijdig vuurzicht. Dat zijn de haarden van de Bellfires Corner Bell serie. Met een geweldig modern tijdloos design passen de haarden in vrijwel elk wooninterieur. De strakke lijnen zorgen ervoor dat elke gashaard uit deze serie een eyecatcher is in jouw woonkamer.

Verbluffend design

De Bellfires Corner Bell is een bijzondere serie. De gashaarden beschikken namelijk allemaal over een erg modern uiterlijk. Elke haard is namelijk een tweezijdige gashaard. Dit zorgt ervoor dat jij een bijzonder zicht hebt op het vlammenspel. Tevens zijn de haarden hierdoor uitstekend te plaatsen in een hoek van jouw kamer. Op deze manier gebruik jij de hoek uit jouw kamer optimaal. De haarden hebben een modern tijdloos design. Dit zorgt ervoor dat elke gashaard uit de reeks van Bellfires in vrijwel elk wooninterieur past. Kies tussen verschillende branddecoraties om de haarden nog meer eigen te maken. De keuze bestaat uit een houtstammen set, grijze stenen en witte kiezels. De houtstammen set zorgt ervoor dat de gashaard niet te onderscheiden is van een echte houtkachel. De grijze stenen en de kiezels geven een moderner uiterlijk.

Gebruikersgemak

De haarden van Bellfires beschikken dus over een verbluffend design. Toch hebben de haarden veel meer te bieden. Zo is er een gemakkelijke afstandsbediening. Laat hiermee het vuurbeeld geheel naar jouw wens branden. Het vermogen is ideaal instellen. Van 2 kW kan je met de Bellfires Corner Bell Large 3 wel tot 9 kW stoken. Zo zit jij altijd in de temperatuur die je het prettigst vindt. Bij deze serie van Bellfires is het mogelijk om een convectiemantel aan te schaffen. Deze convectiemantel zorgt ervoor dat de koude lucht om de kachel wordt heengeleid. Hierdoor wordt de lucht verwarmd en vervolgens afgevoerd naar bijvoorbeeld andere kamers. Zo geniet jij van de warmte die de gashaard geeft.

Informatie aanvragen