Bellfires Derby

Bellfires is één van de meest populaire fabrikanten van gashaarden. En dat is niet voor niets. Bellfires levert kwaliteit, veiligheid en design. Zo ook de Bellfires Derby serie. De gashaarden uit de Bellfires Derby-serie zijn uitgevoerd met gepatenteerde veiligheidsystemen. Ook hebben de haarden ruime keuzes als het gaat om uitstraling, design en interieur. Kijk snel verder in ons assortiment van Bellfires Derby gashaarden!

Bijzondere vormgeving

De Bellfires Derby 3 serie is voorzien van een bijzondere vormgeving. Het design is namelijk modern en tijdloos. Dit betekent dat de serie in vrijwel elk wooninterieur uitstekend tot zijn recht komt. De strakke lijnen zorgen ervoor dat de modellen echte blikvangers zijn in jouw woning. Dankzij de royale ruiten schijnt de oranje gloed van het vuur door de gehele woonkamer. Niet alle haarden zijn fronthaarden. De Bellfires Derby 3 Tunnel is bijvoorbeeld een doorkijkhaard. Zo geniet jij in twee ruimtes van het prachtige vuur.

Efficiënt

De Bellfires Derby 3 serie is ook erg efficiënt. Met een gemiddeld vermogen van 8 kW is het gemakkelijk om jouw woonkamer te voorzien van een aangename temperatuur. Zo hoef je nooit in de kou te zitten. Je hebt ook de keuze tussen verschillende branddecoraties. Kies voor een realistische houtset als branddecoratie. Dit geeft elke gashaard de uitstraling van een authentieke houtkachel. Ook zijn er witte en grijze kiezels als branddecoratie. Kies hiervoor om de modellen een nog moderner uiterlijk te geven. Ben je geïnteresseerd geraakt in een van deze gashaarden? Lees dan vooral ook even de productomschrijvingen.

Informatie aanvragen