Bellfires Horizon Bell

De Bellfires Horizon Bell 3 serie bestaat uit een reeks horizontale gashaarden. Je hebt hierdoor een schitterend zicht op het vuur. Met een gemiddeld vermogen van 8 kW zorgen de haarden voor een aangename temperatuur. Zo komt er sfeer en gezelligheid in jouw woonkamer.

Sfeer en gezelligheid

De reeks gashaarden van Bellfires beschikken over een modern en tijdloos design. Hierdoor past elke gashaard in vrijwel ieder wooninterieur. De gashaarden komen uitstekend tot hun recht in zowel een boerderij als in een rijtjeswoning. De haarden zijn voorzien van een royale horizontale ruit. Het vuur is daardoor over de gehele breedte te bewonderen. Dit zorgt voor een prachtige vuurgloed in jouw kamer. De haarden brengen zeker ook sfeer en gezelligheid met zich mee. Een bijzondere haard in de serie is de Bellfires Horizon Bell Large Tunnel. Dit is een doorkijkhaard. Hiermee geniet jij vanuit twee ruimtes van het schitterende vuur. De modellen zijn gemakkelijk aan te zetten. Met één druk op de knop zorg jij voor een prachtig vlammenspel. Blijf rustig op de bank zitten en ontspan met een van deze prachtige gashaarden.

Branddecoratie

De gashaarden van Bellfires bieden meer dan alleen een prachtig design. Kies bijvoorbeeld zelf tussen verschillende branddecoraties. De keuze bestaat uit een realistische houtset, witte kiezels en grijze kiezels. De houtset zorgt ervoor dat de haard niet te onderscheiden is van een echte houtkachel. De kiezels zorgen voor een modern uiterlijk. Met een gemiddeld vermogen van 8 kW is elke gashaard geschikt om jouw kamer te verwarmen met een aangename temperatuur. Zo hoef jij nooit in de kou te zitten. Laat je inspireren door de Bellfires Horizon Bell 3 serie.

Informatie aanvragen