Bellfires Room Divider

Sfeervolle blikvangers, dat zijn de gashaarden van de Bellfires Room Divider serie. De modellen zijn uitstekend geschikt om te plaatsen tussen twee ruimtes. Zo geniet jij in twee ruimtes van het prachtige vuur. Met een gemiddeld vermogen van 7 kW zorgen de haarden voor een aangename warmte.

Blikvangers

De gashaarden van de Bellfires Room Divider serie zijn echte blikvangers. De haarden zijn namelijk te plaatsen tussen twee ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer en de keuken. Met deze modellen geniet jij in beide ruimtes van een schitterend vlammenspel. De haarden zijn voorzien van grote horizontale ruiten. Zo is het vuur nog scherper te zien in de ruimte. Tevens zorgt dit ervoor dat de oranje gloed van het vuur door de hele ruimte schijnt. Dit brengt uiteraard veel sfeer met zich mee. De modellen zijn dan ook echte blikvangers. En met het tijdloze design passen ze in vrijwel elke woonsituatie. De haarden beschikken dus over een geweldig uiterlijk.

Interieur

Maar ook het interieur van de gashaarden is heel bijzonder. Zo zijn er verschillende brand decoraties. Kies voor een houtset als brand decoratie op de gashaard te laten lijken op een houtkachel. Daarnaast is er ook de keuze tussen grijze kiezels of marmersplit. Dit zorgt voor een extra modern uiterlijk. Kies als achterwand tussen een zwart keramische spiegelwand of een vlakke achterwand. Je hebt zelf veel te kiezen bij deze prachtige Bellfires Room Divider Serie.

Informatie aanvragen