Bellfires Smart Bell

De Bellfires Smart Bell serie bestaat uit gashaarden die zowel in te bouwen als in te plaatsen zijn. Het prachtige frontale vuurzicht geeft het gevoel van een authentieke houtkachel. Met een vermogen van gemiddeld 7 kW is jouw kamer gemakkelijk te voorzien van een aangename temperatuur.

Prachtige vormgeving

De Bellfires Smart Bell serie is een reeks met bijzondere gashaarden. De modellen hebben allemaal een frontaal vuurzicht. Dit in combinatie met een houtset als branddecoratie, maakt dat de haarden niet te onderscheiden zijn van een echte houtkachel. De modellen zijn ook erg sfeervol dankzij de royale ruiten samen met het frontale vuurzicht. Er komt hierdoor een prachtige oranje gloed in jouw kamer. Over een prachtige vormgeving beschikt de reeks dus zeker. De serie is ideaal, de sfeermakers zijn namelijk in te bouwen en in te plaatsen. Dit is mogelijk gemaakt door het gebruik van verschillende kaders. Daarnaast is de inbouwdiepte van de serie slecht 35 centimeter. Elk model kan hierdoor in ondiepe situaties geplaatst worden.

Efficiënt

Elke gashaard is ook zeer efficiënt. Zo is er bij de serie gebruik gemaakt van de nieuwste brander techniek. Door deze techniek ontstaat er een levensecht vuurbeeld. Er worden namelijk zelfs gloeiende kooltjes nagebootst. Dankzij de gemakkelijke afstandsbediening ontspan je optimaal. Je gaat rustig zitten op de bank en zet met één simpele druk op de knop de haard aan. Zo kom je tot rust met een prachtig vlammenspel in jouw kamer. De Bellfires Smart Bell serie heeft dus erg veel te bieden.

Informatie aanvragen