Bellfires Topsham

De Bellfires Topsham 3 serie is speciaal. Zo hebben alle gashaarden een ander prachtig vuurzicht. Het tijdloze design zorgt ervoor dat de modellen in vrijwel elk wooninterieur passen. Met een gemiddeld vermogen van 8 kW is het gemakkelijk om de woonkamer te voorzien van een aangename temperatuur.

Sfeervol

Bellfires heeft een bijzondere reeks gashaarden op de markt gebracht. De Bellfires Topsham 3 serie. Deze reeks bestaat uit gashaarden die allemaal beschikken over een speciaal vuurbeeld. De Bellfires View Bell Topsham 3 is bijvoorbeeld een driezijdige gashaard. Hierdoor is er een prachtig vlammenspel te zien vanuit elke hoek van de kamer. De Bellfires Corner Bell Topsham 3 heeft een tweezijdig vuurbeeld. Dit zorgt ervoor dat de haard uitstekend in hoeken te plaatsen is. Je hebt een prachtig zicht op de vlammen en je maakt maximaal gebruik van de hoek. Dankzij dit bijzondere vuurbeeld komt de oranje gloed van het vuur in jouw hele kamer. De modellen van de reeks zijn daarom zeer sfeervol.

Tijdloos

De Bellfires Topsham 3 reeks beschikt over een tijdloos design. Hierdoor passen de gashaarden in vrijwel elke woonsituatie. De strakke lijnen waarmee de haarden zijn voorzien, geven ook een modern uiterlijk. Dit maakt elk model een echte blikvanger. Naast een mooi uiterlijk heeft de serie nog meer te bieden. De haarden beschikken over een vermogen van gemiddeld 8 kW. Met dit vermogen is het gemakkelijk om de woonkamer te voorzien van een aangename temperatuur. Je hoeft hiervoor niet eens naar de haard toe te lopen. Met één simpele druk op de afstandsbediening zorg je voor een prachtig vuurbeeld. Je kan daarvoor gewoon op de bank blijven zitten. De Bellfires Topsham 3 serie geeft je dus de mogelijkheid om optimaal te ontspannen.

Informatie aanvragen