Bellfires Vertical Bell

Een verzameling gashaarden met allemaal een verticale ruit. Dat is de Bellfires Vertical Bell 3 serie. Met een modern en tijdloos design zijn de haarden de blikvangers van jouw woonkamer. De haarden passen in vrijwel elk wooninterieur. Met een gemiddeld vermogen van 6 kW laten de haarden jou niet in de kou zitten.

Eyecatchers

De Bellfires Vertical Bell 3 serie bestaat uit echte eyecatchers. Dankzij het tijdloze design passen de haarden in vrijwel elk wooninterieur. De gashaarden zijn daarnaast voorzien van verticale ruiten. Deze zorgen voor een strak uiterlijk. Tevens is er dankzij deze ruiten een prachtig vlammenspel zichtbaar. Dit brengt uiteraard veel sfeer en gezelligheid met zich mee. Sommige modellen uit de serie zijn doorkijkhaarden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel 3. Een doorkijkhaard zorgt ervoor dat het vuur vanuit twee ruimtes te bewonderen is. Zo geniet jij nog meer van het prachtige vuurbeeld.

Keuze

Je hebt bij de Bellfires Vertical Bell 3 serie de keuze tussen verschillende branddecoraties. Kies voor een houtset om het gevoel te krijgen van een echte houtkachel. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor witte of grijze kiezels. Deze kiezels geven een modern uiterlijk aan de gashaard. Stel op die manier jouw haard samen. Met een gemiddeld vermogen van 6 kW is het gemakkelijk om jouw woonkamer te voorzien van een aangename temperatuur. Je zit met deze modellen dus nooit in de kou. Ben jij geïnteresseerd geraakt in een van deze prachtige gashaarden? Lees dan vooral ook even de productomschrijving.

Informatie aanvragen