Bellfires View Bell

De Bellfires View Bell 3 is een reeks met prachtige driezijdige gashaarden. Hierdoor heb jij vanuit elke hoek van de ruimte een schitterend zicht op het vlammenspel. Het moderne en tijdloze design zorgt ervoor dat de gashaarden in vrijwel elk wooninterieur passen.

Prachtig design

De Bellfires View Bell 3 is een serie met bijzondere gashaarden. Je hebt namelijk een prachtig zicht op het vlammenspel. Dit komt omdat de haarden driezijdig zijn. Vanuit elke hoek van de kamer is het vuur uitstekend te zien. De oranje gloed van het vuur schijnt over jouw muren. Hierdoor ontstaat er een knusse sfeer in jouw woonkamer. Het vlammenspel is bijna niet te onderscheiden van een echte houtkachel. Kenmerkend aan de serie is het prachtige strakke en moderne design. Dit zorgt ervoor dat de haarden echte blikvangers zijn in jouw woning.

Branddecoratie

Toch bieden de haarden meer dan alleen een prachtig design. Jij hebt bijvoorbeeld de keuze uit verschillende branddecoraties. Kies voor een realistische houtset om een van de haarden nog meer te laten lijken op een authentieke houtkachel. Kies juist voor een grijze of witte kiezels om een moderner uiterlijk te creëren. Met de afstandsbediening is het gemakkelijk om het vuurbeeld te veranderen. Ben jij geïnteresseerd geraakt in een van deze bijzondere gashaarden? Lees dan vooral ook even de productomschrijvingen.

Informatie aanvragen