Bellfires York

De gashaarden van de Bellfires York 3 serie beschikken over een frontaal vuurzicht. De ruiten zijn groot. Hierdoor kan jij optimaal genieten van het prachtige vlammenspel. Met de efficiënte afstandsbediening zorg jij dat het vuur precies naar jouw wens is.

Sfeervol

De gashaarden van de Bellfires York 3 zijn echte blikvangers. Zoals eerder gezegd hebben beide gashaarden een royale ruit, zodat het vuur uitstekend te zien is. Dit zorgt voor een heerlijke knusse sfeer in de woonkamer. Het vlammenspel is bijna niet te onderscheiden van een echte houtkachel. Wat ook kenmerkend aan de Bellfires York 3 gashaarden is, is het moderne, de strakke lijnen en het tijdloze design. Hierdoor past de haard in vrijwel ieder wooninterieur, van een boerderij tot een rijtjeswoning.

Opties

Toch bieden de haarden meer dan een knusse sfeer. Kies bijvoorbeeld uit verschillende branddecoraties. De keuze bestaat uit een realistische houtset, grijze kiezels en witte kiezels. Met de realistische houtset krijgen de gashaarden een bijzondere uitstraling. Ze lijken hierdoor namelijk op een levensechte houtkachel. De kiezels geven de gashaarden juist een moderner uiterlijk. Jij hebt dus zelf keuze bij de prachtige Bellfires York 3 serie. De meegeleverde afstandsbediening zorgt ervoor dat jij het vuurbeeld kan aanpassen. Zo heb je alle touwtjes in handen. Ben jij geïnteresseerd geraakt in de gashaarden van de Bellfires York 3 serie? Lees dan vooral ook de productomschrijvingen.

Informatie aanvragen