Doorkijk gashaard

Een doorkijk gashaard wordt ook wel eens een tunnel gashaard genoemd. Het bijzondere van een doorkijk gashaard is de extra ruit die bij een standaard gashaard mist. Doordat een doorkijk gashaard aan beiden zeiden een ruit heeft kunt u van beide kanten genieten van het vlammenspel in uw haard. Een doorkijk gashaard zorgt ervoor dat u vanuit meerdere ruimtes zicht heeft op het haardvuur. Vaak worden doorkijk gashaarden gemonteerd in wanden of haardmeubels. De extra ruiten geven niet alleen beter zicht op de vlammen, maar laten ook licht door. Dit geeft beide aangrenzende ruimtes een ruimtelijker en lichtere uitstraling. Met een fraaie doorkijk gashaard in uw wand maakt u van 2 woonruimtes echt iets bijzonders. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die een doorkijk gashaard te bieden heeft.

Tunnel gashaard

Doorkijk gashaarden worden vaak in een wand gebouwd omdat er dan vanaf twee kanten naar het vuur gekeken kan worden. Dit type doorkijk gashaarden wordt ook wel een tunnel gashaard genoemd. Het is de ideale gashaard om in te bouwen in een vaste wand. Zo verrijkt u niet 1 maar 2 vertrekken van uw woning met het altijd fascinerende schouwspel dat een haardvuur bieden kan. Een doorkijk gashaard in uw wand maakt van een simpele muur echt iets bijzonders. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden. U zult verrast worden door de vele verrassende presentatiemogelijkheden. Wat dacht u van een fraaie eyecatcher tussen uw keuken en uw woonkamer? Een doorkijk gashaard is zoveel meer dan alleen een gezellige verwarming, het is een tijdloos designstatement, een eeuwig boeiende schouwspel dat u zal blijven bekoren.

Gashaard inbouw doorkijk; Een bijzonder concept

Gashaard-doorkijk Maar wist u dat er ook doorkijk gashaarden zijn met 3 ruiten? Naast de voorruit en achterruit hebben dit soort gashaarden nog een zijruit. Deze extra ruit zorgt ervoor dat uw zicht nauwelijks belemmerd wordt. Zo geeft een driezijdige gashaard bijna onbelemmerd zicht, waar in het vertrek uzich ook bevindt! Doorkijk gashaarden zijn met 3 ruiten zijn uitermate geschikt om de scheiding tussen twee woonruimtes te accentueren. Moderne doorkijk gashaarden hebben vaak een minimalistisch design, zonder storende kaders of omlijsting die uw gezichtsveld kan belemmeren. U heeft dus vrij zicht op het altijd fascinerende schouwspel dat zich in uw gashaard afspeelt. Een mooie doorkijkgashaard met drie ruiten moet welhaast de meest stijlvolle manier zijn om de overgang tussen twee woonruimtes te accentueren!

Doorkijk gashaarden

Omdat moderne gashaarden bewonderd mogen worden! Gashaarden van nu zijn heel anders dan de gashaarden van vroeger. Vroeger lag de nadruk op efficiency, de blauwe vlammen waren niet mooi, maar dat gaf ook niets. Warmte was het hoofddoel, de rest was bijzaak. Langzaam verschoof deze tendens van functioneel naar esthetisch. Niet alleen de warmte was belangrijk, ook moest het vlambeeld bijdragen aan de sfeer en de gezelligheid. In het begin deden gashaardfabrikanten halfslachtige pogingen om gasvuur te veranderen in gezellig vuur. Overduidelijk neppe houtstammen werden ingezet in een poging om het uiterlijk van een houtvuur te imiteren. Helaas bleek het verschil tussen gas en hout niet zo eenvoudig te verbergen. Altijd bleef de blauwe vlam de brandstof verraden, nooit wist het nephout echt te overtuigen. Maar gelukkig zijn tijden veranderd!

Gashaard doorkijk. Tijden zijn veranderd!

Gashaard-doorkijk-prijzen

De tijd heeft niet stilgestaan op gashaardgebied. Verbeterde productietechnieken en nieuwe materialen hebben ervoor gezorgd dat gashaarden van nu niet meer zijn te vergelijken met de gaskachels van vroeger. Tegenwoordig zijn gashaarden uitgerust met houtimitaties die niet van echt te onderscheiden zijn. Geen keramische stenen in de vorm van een houtblok, maar levensechte houtstructuren die tot in de kleinste details ‘the real deal’ benaderen. Ook qua brandertechniek is er veel veranderd. Door de branders strategische te plaatsen, vaak zelfs verwerkt in het imitatiehout, is het fabrikanten van gashaarden gelukt om vrijwel een perfecte houtvuurillusie te creëren. Ook de haast steriele blauwe vlam die nog vaak met gashaarden geassocieerd wordt is allang verleden tijd. Langzaam likkende gele vlammen die een houtblok verteren zijn waardige vervangers geworden.

Gashaard doorkijk; Combineer het beste van toen met het gemak van nu!

U kunt dus profiteren van de charme, de gezelligheid en de sfeer van een klassieke houthaard, zonder dat u de ongemakken van een houthaard voor lief hoeft te nemen. Geen gekloof meer met een bijl, nooit meer opstaan van uw bank om het hout bij te vullen, geen asla meer legen, alleen puur genieten. Een moderne gashaard geeft u de volledige klassieke haardbeleving van een houthaard, maar dan op een gebruiksvriendelijke, veilige en betrouwbare manier.

Gashaard inbouw doorkijk

Een moderne doorkijk gashaard verdiend het dus om aandacht te krijgen. En waar gaat dit nu beter dan geplaatst in de wand tussen de 2 vertrekken waar u zich het meeste thuis voelt? Een gashaard van nu laat zich erg fraai inbouwen in een wand of in het meubel van uw keuze. Doordat moderne gashaarden vrijwel naadloos kunnen aansluiten op de wand waarin ze gebouwd worden lopen ze vloeiend over in de rest van uw interieur. Een tunnel gashaard wordt dus echt een onderdeel van uw interieur. Misschien woont u traditioneel en klassiek? Of misschien juist modern en minimalistisch? Een fraaie doorkijk gashaard accentueert en complimenteert beide stijlen met zijn natuurlijke elan.

Tunnel gashaard. Zichtbaar mooier met onzichtbaar glas

tunnel-gashaard

Wist u dat een doorkijk gashaard tegenwoordig ook vaak verkrijgbaar is met ontspiegeld glas? Dit bijzondere glas is opvallend onopvallend te noemen! Het biedt dezelfde veiligheid en afscherming als traditioneel glas, maar dan geheel onzichtbaar! Zo lijkt het alsof u de houtstammen kunt aanraken! Het eindresultaat is een schitterend natuurlijk schouwspel waarmee u vrienden en familie zult verbazen. Doordat de barrière tussen het vuur en u onzichtbaar is, oogt de eindpresentatie erg natuurlijk. Door ontspiegeld glas is uw haardbeleving ook bij fel zonlicht of bij sterk kunstlicht intens, zonder storende elementen die u het zicht op het vlammenspel ontnemen

Gashaard doorkijk prijzen

Doorkijk gashaarden zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en modellen. Het prijskaartje varieert daarom ook behoorlijk. Dat “Gashaard doorkijk prijzen” een vaak gezochte zoekterm is suggereert dat de aankoopprijs een beslissende factor is bij het overwegen van een doorkijk gashaard. Doorkijk gashaarden zijn echter verkrijgbaar in allerlei prijsklassen en het prijsverschil met een traditionele gashaard is minder groot dan de meeste mensen zullen verwachten. Bovendien geeft een doorkijk gashaard u de mogelijkheid om vanuit twee vertrekken te genieten van uw haardvuur. Uiteindelijk beoordelen veel haardliefhebbers als een waardige investering in de woning. Informeer vrijblijvend naar de rol die een doorkijk gashaard in uw woning kan gaan spelen.

Gashaard inbouw doorkijk

Gashaard-tunnel-inbouw

Uniek door maatwerk. Behalve in een wand kan een doorkijk gashaard ook worden ingebouwd in een speciaal ontworpen haardmeubel. Wij hebben vele voorbeelden van fraaie haardmeubels waarin de doorkijk gashaard de aandacht krijgt die hij verdiend. Misschien staat het haardmeubel van uw dromen er nog niet tussen? Geen enkel probleem voor ons team ervaren meubelmakers. Wij luisteren graag naar u en uw wensen. Uw smaak en uw stijl verwerken wij graag in het haardmeubel van uw dromen. Zo creeert u een persoonlijke stijl met de doorkijk gashaard als brandend middelpunt. Wilt u weten wat wij kunnen betekenen in uw situatie? Informeer dan vrijblijvend. Door inkoopvoordeel zijn wij altijd concurrerend geprijsd. En wist u dat wij ook complete deals hebben? Oftewel een all-inclusief ticket voor een geheel verzorgde reis met als eindbestemming uw droomhaard!

Meer dan alleen doorkijk gashaarden

Niet alleen wanneer u zoekt naar een doorkijk gashaard bent u bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u ook een divers aanbod andere modellen gashaarden. Bijvoorbeeld:

Doorkijk gashaard. Merken en types

gashaard-inbouw-doorkijk In ons assortiment vindt u de meest vooraanstaande A-merken op gashaard gebied. Bij ons vindt u schitterende doorkijk gashaarden van gerenommeerde merken zoals Element4, Bellfires, Dru & M- Design. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien van doorkijk gashaarden die wij bij tevreden klanten hebben mogen installeren. Wanneer u vragen heeft over een doorkijk gashaard bent u bij ons aan het goede adres. Maak vrijblijvend even een afspraak, of kom gezellig op de bonnefooi. In onze luxe showroom bent u van harte welkom wanneer u op zoek bent naar inspiratie of deskundig advies.

Offerte aanvragen