Dovre gaskachel

Dovre produceert al meer dan 80 jaar gietijzeren haarden en kachels. Dit Vlaamse familiebedrijf is gevestigd in Weelde en heeft ondertussen al een rijke geschiedenis opgebouwd. De naam Dovre is ontleend aan een bergkam in Noorwegen, net ietsjes noordelijk van Oslo. Een onherbergzame streek waar de temperaturen elke winter lange tijd onder het vriespunt liggen. Een streek waar kachels worden gewaardeerd en getest tot het uiterste. Hier in deze streek is Dovre geboren en gegroeid. Hier is de reputatie geboren die Dovre nu nog steeds met grote trots uitdraagt. Kwalitatieve no- nonsense haarden en kachels bestemd voor intensief gebruik door veeleisende consumenten.

Dovre gashaarden

Dovre heeft zijn roots dus in het koude Noorwegen,gaskachel-dovre het land van de elanden en van knäckebröd. Eenland waar het klimaat niet altijd gemakkelijk is, een land waar de winters enorm lang kunnen zijn. Noren weten wat belangrijk is in een kachel. Betrouwbaar moet hij zijn, onverwoestbaar, sterk en efficiënt. In elke Dovre haard of kachel zien we deze Noorse roots weer. Een Dovre gashaard is sterk en robuust, beproefd en getest tot in het kleinste detail. Een Dovre gaskachel staat voor jarenlang zorgeloos stoken. Voor efficiënte verbranding en daardoor dus voor een heel aantrekkelijk rendement. Een Dovre gashaard kan tegen een stootje en is gemaakt voor intensief gebruik. 

Gaskachel Dovre

Een Dovre gaskachel is enorm robuust en heeft een bijzonder stoere uitstraling. Dovre-gaskachel-vrijstaande-haardVrijwel alle Dovre gaskachels zijn gemaakt van gietijzeren uit Dovre ’s eigen gieterij. Dovre is namelijk meer dan alleen een kachelproducent. De ijzergieterij van Dovre is ondertussen al een begrip geworden, niet alleen in Vlaams België maar ook ver daarbuiten. Door gebruik te maken van zuivere grondstoffen en beproefde bewerkingsmethoden hebben de producten van de ijzergieterij Dovre een ijzersterke reputatie opgebouwd. Door de modernste apparatuur te gebruiken heeft Dovre altijd zijn plaats in de markt weten te veroveren. Als pionier op het gebied van gietijzer wordt Dovre ingezet door allerlei fabrikanten. Door de strenge kwaliteitseisen en door de controles daarop is Dovre al jaren een betrouwbare partner. Kwaliteit voor kwantiteit is iets wat zeker slaat op Dovre!

Dovre gashaard

Dovre is een Vlaams familiebedrijf dat gevestigd is in de plaats Weelde. Dovre produceert al meer dan tachtig jaar haarden en kachels en heeft dan ook een rijke geschiedenis. De naam Dovre is ontleend aan een bergkam in Noorwegen, iets noordelijk van Oslo. Het gebied kent een ruw klimaat. Daarom staat Dovre in de ogen van de Noren voor kracht en kwaliteit. En dat is precies de symboliek die ook opgaat voor een Dovre kachel. Een kachel of haard van Dovre is enorm sterk, zeer robuust, uiterst betrouwbaar en heeft een imponerend strakke en moderne uitstraling.

Gashaard Dovre

Dovre is een bedrijf dat blijft doen waar ze goed in zijn. Dovre-gaskachel-kopenDovre maakt vrijstaande gashaarden in modellen die voor iedereen direct herkenbaar zijn. Dovre gashaarden hebben een bewezen ontwerp dat nog altijd kan rekenen op een schare trouwe fans. No-nonsense gashaarden die doen wat ze beloven. Dovre gashaarden zijn er met een vermogen van 2 tot 9kW en hebben vrijwel allemaal een frontaanzicht. Een Dovre gashaard wordt standaard geleverd met 5 jaar garantie. Het is de ideale gashaard wanneer u op zoek bent naar een bescheiden formaat gashaard met grote prestaties!

Dovre gaskachel kopen?

Wilt u meer weten over deze bijzondere gashaarden uit België?Dovre-gaskachel- Graag vertellen we u meer over Dovre gashaarden. Als erkend dealer krijgt u bij ons de best mogelijke prijzen, deskundig advies en natuurlijk een uitstekende service wanneer dit nodig mocht zijn. Neem vrijblijvend contact op via ons telefoonnummer, via de chat of via ons emailadres. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze luxe showroom. Graag laten wij u persoonlijk zien waarom wij zo enthousiast zijn over deze schitterende serie gashaarden. Graag tot ziens! De koffie staat voor u klaar!

Offerte aanvragen