Dru Gashaard

Met ruim 260 jaar ervaring behoord Dru tot de oudste bedrijven van Nederland. Nog niet eens zo heel lang geleden was er in vrijwel elke woning een Dru gashaard te vinden. Dru gashaarden staan voor eenvoud en efficiency. Ze staan bekend om de zware kwaliteit, het optimale gebruiksgemak en het tijdloze design. Dru heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd in de wereld van de gashaarden. Wanneer op een gashaard Dru vermeld staat weet u zeker dat u goed zit. Graag vertellen we u meer over dit merk waar we best een beetje trots op mogen zijn

Gashaard Dru

Nederland is het land van de gashaard. Toen in de jaren 50 op grote schaal gas werd ontdekt in onze bodem ontdekten we massaal de mogelijkheden die deze nieuwe brandstof bood. Vrijwel elk huis kreeg standaard een gasaansluiting, hiermee waren we de rest van Europa mijlenver voor. Door stimulatie van de overheid is gas destijds in korte tijd enorm aan populariteit gegroeid. Elk huishouden kreeg de beschikking over deze goedkope brandstof waardoor er in elk huishouden wel een gashaard was te vinden en meestal zelfs meerdere. Nederlandse bedrijven zoals Dru horen bij de pioniers op het gebied van gashaarden. Deze vroege specialisatie heeft Dru een voorsprong gegeven die tot op de dag van vandaag behouden is gebleven. Vele patenten en innovaties hebben vanuit ons land de wereld veroverd. Nog steeds staat ons land wereldwijd bekend als het land waar de laatste ontwikkelingen op gasgebied plaatsvinden. Best iets om trots op te zijn!

Dru gashaarden

Dru-gashaard

Dru gashaarden kregen een steeds prominentere rol in elk huishouden. Gashaarden hadden destijds een heel andere rol als nu. Gashaarden waren een essentieel onderdeel van elk gezin, elke dag nodig voor het bereiden van eten en drinken en natuurlijk voor het verwarmen van het huis. In de tijd voordat de centrale verwarming zijn intrede deed stond er in elk vertrek wel een hout- of gaskachel te branden. De gashaard was de plek om s ’avonds gezellig bij elkaar te komen, een fijne plek voor gezelligheid en warmte, een plek waar alle verhalen werden uitgewisseld.

Gashaard Dru; Innovatie & historie

Er is veel veranderd sinds de eerste gashaard Dru verliet. Tegenwoordig kijken we niet alleen meer naar de efficiënte werking. We hebben andere manieren gevonden om ons voedsel te bereiden, en we zijn niet meer afhankelijk van een gashaard voor een behaaglijke temperatuur in ons huis. Toch blijven gashaarden populair omdat ze met de tijd zijn meegegaan. De wens van de consument is langzaam verschoven, maar fabrikanten zoals Dru hebben geluisterd. Een Dru gashaard van nu zit boordevol innovatieve technieken en doordachte details. De verwachtingen van de consument zijn veranderd, alleen warmte is niet meer genoeg.

Gashaard Dru; Het allermooiste vlambeeld!

Dru-gashaarden

Het vlambeeld is steeds belangrijker geworden, het fascinerende schouwspel dat vroeger alleen een houthaard kon bieden wordt tegenwoordig steeds dichter benaderd. Dru gashaarden zijn op dit gebied toonaangevend marktleider. Nog steeds ziet u in elke Dru gashaard de ervaring en het vakmanschap van weleer, maar daarnaast is elke moderne Dru gaskachel een lust voor het oog geworden. Deels door het tijdloze design, maar vooral door de slimme brandertechnieken die een bijzonder natuurlijke vlam mogelijk maken. Vroeger moest er gekozen worden tussen het gemak van een gaskachel of de sfeer van een houthaard. Dankzij Dru gashaarden is dit nu anders, Dru gashaarden hebben de grenzen laten vervagen tussen houtvuur en gasvlam. Bij een Dru gashaard lopen functionaliteit en sfeercreatie naadloos in elkaar over. Graag vertellen we u wat meer over het genot dat een Dru gashaard u kan opleveren! Wanneer een gashaard Dru verlaat is hij geslaagd voor meerdere kwaliteitscontroles. Elke Dru gashaard is uitgebreid getest en voldoet gegarandeerd aan de allerlaatste veiligheidseisen.

Gashaard Dru

Dru-gashaard-prijs

Een gashaard van Dru is zoveel meer dan een fraaie gaskachel. Bijzondere ideeën en concepten zorgen ervoor dat Dru nog steeds aan de absolute top staat als het over gashaarden gaat. Natuurlijk is een Dru gashaard een veilige gashaard, maar achter het gietijzeren uiterlijk zit nog zoveel meer verscholen. Door jarenlange ervaring weet Dru de klantvraag feilloos in te schatten, met verrassende concepten en ideeën blijven ze positief verrassen. Naast veiligheid ligt de nadruk op efficiency, gebruiksgemak en sfeerbeleving. Uw Dru gashaard is met zorg samengesteld voor jarenlang intensief en zorgeloos stookplezier. Graag vertellen we u wat meer over de innovaties die van zomaar een gashaard een Dru gashaard maken.

Dru gashaarden; Compromisloze expressie

Het vlambeeld van een Dru gashaard verrast dagelijks bezoekers van onze showroom. Door gebruik te maken van levensechte houtstamimitaties op een enorm realistisch gloeibed is Dru er in geslaagd om het totaalplaatje kloppend te krijgen. Als op een gashaard Dru prijkt hebben we het over een gashaard die optisch een traditioneel houtvuur benaderd. Slim geplaatste branders weten de vlammen levensecht vorm te geven. Geen saaie blauwe vlam meer uit uw gashaard, maar langzame gele vlammen die u normaal alleen bij een houtvuur zou verwachten!

Dru brandertechniek; Hollandse inventiviteit ten voeten uit

Gashaard-dru

Met zijn imponerende brandertechnieken heeft Dru de wereld op zijn kop gezet. Door de branders op verschillende plaatsen in de haard te zetten heeft het vuur in een Dru gashaard diepte, ruimte en volume. Bekende branderconcepten zijn bijvoorbeeld:

  • Dynamic Flame Burner
  • Vario Burner
  • Line Burner
  • Global Truflame Burner

Dru Eco Wave

In moderne goed geïsoleerde woningen kan een gashaard de temperatuur in korte tijd flink laten stijgen. Veel gashaarden zullen daarom vaak op een lage stand worden gezet. Een groot nadeel hiervan is dat het vuurbeeld veel minder fraai wordt in deze lage stand. Gelukkig is een Dru gashaard anders. Dru heeft namelijk het baanbrekende Eco Wave bedacht. Eco wave zorgt ervoor dat het vlammenspel een golvende beweging vertoont. Heftig vuur met hoge vlammen, afgewisseld door periodes met minder intense vlammen. Zo houdt u een levendige en sfeerverhogend vuur in uw haard, zonder dat de temperatuur in uw kamer te hoog zal oplopen.

Gashaard Dru, doordacht tot in detail!

Naast de geavanceerde brandertechniek staat Dru bekend om zijn fraaie afwerking en het optimale gebruiksgemak. Een Dru gashaard kan heel mooi worden ingebouwd door de slanke kaders, zo houdt u optimaal zicht op het houtvuur. Erg fraai is ook het optionele clear view glas. Dit glas is ontspiegeld waardoor de ruit vrijwel onzichtbaar lijkt. Zo komt uw Dru gashaard nog meer tot leven en wordt de houtvuurillusie nog realistischer! Schoonmaken en onderhoud uitvoeren is erg eenvoudig door de handige Easy Release Door. Deze unieke klapdeur/draaideur maakt uw Dru gashaard erg toegankelijk en gemakkelijk te reinigen. Dru gashaarden zijn moderne gashaarden, dat ziet u direct aan de slimme bediening. U kunt kiezen voor een afstandsbediening, maar ook voor de gratis handige Dru app. Met deze handige app bedient u uw gashaard eenvoudig met uw smartphone of met uw tablet.

Voor elke situatie een passende Dru gashaard

Gashaard-dru-kopen

Dru gashaarden zijn er in veel verschillende types. Zo bestaat de Dru gashaard familie bijvoorbeeld uit fronthaarden, driezijdige haarden, tweezijdige haarden en tunnelhaarden.

Bekende series Dru gashaardseries zijn bijvoorbeeld:

Wilt u meer weten over de gashaarden van Dru? Informeert u rustig geheel vrijblijvend naar al onze mogelijkheden. Wij hebben al jarenlang een intensieve relatie met deze fabrikant van Nederlandse bodem. Door grootschalige inkoop en korte lijnen zijn wij altijd scherp geprijsd. Wilt u graag meer weten over deze fantastische serie gashaarden van eigen bodem? Stel uw vragen gerust aan onze adviseurs. Maak even een afspraak voor een persoonlijk gesprek, of kom even gezellig langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw droomhaard!

Offerte aanvragen