Dru doorkijkhaard & Dru tunnelhaard

Onder haardliefhebbers is Dru een merk met een naam als geen ander. Dru haarden staan bekend om ambachtelijke kwaliteit gecombineerd met de laatste innovaties en technieken. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een Dru tunnelhaard of Dru doorkijkhaard. Beide zijn verrassende concepten waarmee Dru het begrip houthaard een geheel nieuwe dimensie geeft! Maar wat is nu een Dru tunnelhaard, en wat is nu een Dru doorkijkhaard? Laten we snel eens wat dieper ingaan op dit steeds populairder wordende type houtkachel van Nederlandse bodem.

Dru doorkijkhaard of Dru tunnelhaard?

Dru-tunnelhaard-gasLaten we maar eens beginnen met het verklaren van beide termen die door elkaar heen worden gebruikt door zowel leveranciers als klanten. Wanneer we het hebben over een Dru tunnelhaard en over een Dru doorkijkhaard, dan hebben we het in principe over hetzelfde soort haard. Het principe van een doorkijkhaard is eenvoudig. Bij een doorkijkhaard kun je door de haard heen kijken. Een Dru doorkijkhaard heeft dus aan beide zeiden glas, zodat je vanuit twee verschillende ruimtes van het vlammenspel kunt genieten. Een Dru doorkijkhaard wordt ingebouwd in een wand of muur, of in een speciaal ontworpen meubel. De vlammen kunnen vanaf beiden zeiden worden bewonderd waardoor het een erg stijlvolle manier is om twee vertrekken met elkaar te verbinden. Het doorkijkeffect oogt erg ruimtelijk en geeft een verrassend effect vanuit beide aangrenzende vertrekken. Dit bijzondere concept leent zich goed voor traditionele interieurs, maar komt vooral goed tot zijn recht in moderne, minimalistische woonstijlen.

Dru tunnelhaarden: Een wereld vol mogelijkheden!

Dru-gashaard-tunnelDru staat bekend om zijn innovatieve ideeën. Altijd blijven ze vernieuwen, altijd op zoek naar nieuwe concepten. De range Dru tunnelhaarden is hier een mooi voorbeeld van. Het succes van de Dru doorkijkhaarden is grotendeels te danken aan de technieken die Dru in zijn gashaardenrange verwerkt. Een Dru gashaard biedt zoveel meer dan effectieve verwarming. Doordachte branders en strategisch geplaatste imitatiehoutblokken doen bijna vergeten dat het hier om een gashaard gaat. Een Dru tunnelhaard of Dru doorkijkhaard werkt op gas, maar benadert het houtvuur tot in de kleinste details. Een Dru gashaard heeft levensechte vlammen die echt flakkeren, met echte houtblokken, met echte fluctuaties in het vlampatroon. Kortom; Dru wil het beste van een houthaard combineren met het beste dat een gashaard te bieden heeft.

Dru heeft geïnvesteerd in zijn gastechniek met twee duidelijke doelstellingen:

Dru-gas-tunnelhaard

  • Gashaarden moeten de uitstraling van een houthaard zo dicht mogelijk benaderen.
  • Gashaarden moeten bij een laag vermogen ook een aantrekkelijk vuurbeeld geven.

In beide doelstellingen is Dru geslaagd. Dit zien we duidelijk aan de laatste generatie Dru tunnelhaarden en Dru doorkijkhaarden. Zo zijn alle haarden uit deze range uitgevoerd met het bekende Dru Eco Wave concept. Dit concept zorgt voor een levendig en afwisselend vuurbeeld bij een minimaal gasverbruik. Een Dru tunnelhaard blijft uw boeien met zijn fascinerende vlammen, zonder dat uw gasrekening te hoog wordt, of uw kamer te warm! Hollandse innovativiteit waar we best een beetje trots op mogen zijn!

Dru doorkijkhaarden zijn er voor elke situatie

Dru-tunnel-gashaardAls marktleider heeft Dru een brede range doorkijkhaarden voor allerlei toepassingen en woonstijlen. Voor elk interieur en voor elke energievraag is er wel een passend model te vinden. Of u nu gaat voor de bescheiden maar bijzonder fraaie Dru Maestro 75 Tunnel of voor de enorme Cosmo Tunnel, met een Dru doorkijkhaard haalt u een haard in huis die bewonderende blikken zal blijven oogsten! Wilt u meer weten over de fraaie range Dru tunnelhaarden? Informeer dan vrijblijvend naar de vele mogelijkheden! Bekijk de laatste modellen Dru doorkijkhaarden, en laat u verrassen door de kracht en schoonheid van modern gasvuur! Wij vertellen u graag over de vele mogelijkheden die een moderne gashaard te bieden heeft. Breng eens een bezoek aan onze showroom of informeer even geheel vrijblijvend. U zult niet teleurgesteld zijn!

Informatie aanvragen