Dru inbouw gashaard

Weinig bedrijven in Nederland kunnen terugkijken op een langere historie dan Dru haarden. Dit oer-Nederlandse bedrijf timmerde al aan de weg toen deze enkel nog werd bereden door paard en wagen. Met recht mogen we Dru rekenen tot de pioniers in de kachelindustrie. Reeds in 1754 sierde de naam Dru het inmiddels monumentale pand te Ulft. Eerst als ijzergieterij, maar Dru bleef zich openstellen voor nieuwe ideeën en raakte nooit vastgeroest qua bedrijfsvisie en strategie. De naam Dru is anno nu misschien wel levendiger dan ooit. Altijd open voor innovaties en nieuwe technieken, altijd open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Bij Dru geen verblindende bedrijfsvisie, Dru bleef kijken door de ogen van de consument en verloor daardoor de wens van de klant nooit uit het oog. Deze visie zien we duidelijk in de laatste generatie Dru inbouw gashaarden, een serie haarden waar we nog veel van zullen gaan horen!

Inbouw gashaard Dru

Dru-gashaard-inbouwGeen wonder dus dat ook op het gebied van de inbouw gashaard Dru een naam is die maar blijft vallen. Wanneer op een inbouw gashaard Dru prijkt, dan slaat het hart van menig liefhebber sneller. De drie letters die van een inbouw gashaard een Dru inbouw gashaard maken zeggen kenners meer dan een reeks woorden. Staat op een inbouw gashaard Dru dan hebben we te maken met een premium kwaliteit gashaard van het hoogste niveau, een geslaagde emulsie van de mogelijkheden van nu met de ambachtelijke kwaliteit van weleer. Graag stellen we u daarom nader voor aan de Dru inbouw gashaard. Een Nederlands product waar we best een beetje trots op mogen zijn.

Dru inbouw gashaarden. Verrassend veelzijdig

Dru-inbouw-gashaardIn het assortiment Dru inbouw gashaarden vinden we een brede range verschillende uitvoeringen. Natuurlijk vindt u bijzondere modellen met frontzicht, maar ook de hoekmodellen Dru inbouw gashaarden zijn zeker het bekijken waard. Wilt u echt iets bijzonders? Met een roomdivider of doorkijk Dru inbouw gashaard haalt u een echte eyecatcher in huis! Fraai ingebouwd in een wand, muur of speciaal haardmeubel komt dit type Dru inbouw gashaard helemaal tot zijn recht!

De range Dru inbouw gashaarden bestaat uit verschillende series. Elke serie heeft een specifieke look en uitstraling, allen hebben ze een hoog rendement en zijn kwalitatief hoogwaardig.

We onderscheiden de volgende series Dru inbouw gashaarden:

Gashaard-dru-inbouw

  • Dru Cosmo
  • Dru Excellence
  • Dru Lugo
  • Dru Maestro
  • Dru Metro

Als erkend Dru dealer helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag gerust vrijblijvend advies aan. Onze ervaren adviseurs beoordelen uw situatie en geven u graag onderbouwt advies. Door eigen voorraden en inkoopvoordelen zijn wij altijd sterk concurrerend geprijsd.

Inbouw-gashaard-druEenmaal de Dru inbouw gashaard gevonden die helemaal aansluit bij uw wensen? Dan nemen onze ervaren installateurs het graag van u over! Graag ontzorgen wij het gehele proces en dragen wij zorg voor een betrouwbare en voordelige installatie van uw droomhaard, waar dan ook in Nederland! Wilt u meer weten over deze fantastische serie haarden van eigen bodem? Bel of mail dan gerust even! Of breng vrijblijvend een bezoek aan onze luxe showroom. Absoluut de moeite waard!

Informatie aanvragen