Dru Lugo

De Dru Lugo serie wordt gevormd door prachtige inbouwgashaarden met een tweezijdig en een driezijdig vuurzicht. Deze toestellen zijn ideaal te combineren met een maatwerk haardplateau, waarbij de ombouw strak om de haard wordt gebouwd. De ruit valt dan mooi weg in de gehele constructie, zodat het vlammenspel prachtig tot zijn recht komt. Het lijkt er net op alsof er geen ruit voor de haard zit. Toch profiteer je van een gesloten systeem, namelijk een optimale verbranding en een fors rendement.

DRU Lugo – Dru Eco Wave systeem

Iedere DRU Lugo gashaard wordt standaard geleverd met het DRU Eco Wave systeem. Dankzij dit systeem behoudt het toestel nog een vol vuurbeeld wanneer je op een laag vermogen stookt. Zodoende kun je tot wel 50% besparen op het gasverbruik. Met de bijgeleverde afstandsbediening schakel je zeer eenvoudig tussen het warmtebereik van de gashaard. Je wekt dus zeer eenvoudig een prachtig vuurbeeld op, wat bijna niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. Tegen een meerprijs is het systeem te koppelen met een leverbare Communicatiemodule. Deze module dient aangesloten te worden op de router. Vervolgens maak je een verbinding tussen de module en de gashaard. Wanneer deze actie is afgerond, is het mogelijk om de haard met jouw tablet of smartphone te bedienen.

DRU interieur mogelijkheden

Alle toestellen zijn standaard uitgevoerd met een luxe en realistische houtstammenset die geïmiteerd is van echte houtstammen. Tegen een meerprijs wordt de verbrandingskamer gevuld met witte kiezels, wat het vuurbeeld een geheel andere uitstraling geeft. Je hebt ook de mogelijkheid om de achterwand naar eigen wens te verkrijgen, namelijk een zwart gladde binnenwerk of een binnenwerk van zwarte Ceraglass. Het zwart gladde binnenwerk zorgt voor een strak geheel en Ceraglass voor een voller vuurbeeld. Bij Ceraglass is de achterwand voorzien van keramisch glas, waardoor de vlammen fraai worden gespiegeld. Tot slot besteedt je nog aandacht aan een passende kader voor de DRU Lugo gashaard. Denk hierbij aan een standaardkader met een breedte van 5cm of een kaderbreedte van 10cm. Het laatste kader geeft de gashaard meer volume en zorgt ervoor dat het vuurbeeld prachtig tot zijn recht komt. Dit kader is ideaal te combineren met een strakke haardombouw van vloer tot plafond.

Offerte aanvragen