Dru Maestro

DRU is een bedrijf dat al bestaat sinds 1754. Allereerst kreeg het bedrijf grote bekendheid door de productie van gietijzeren potten en pannen. Na verloop van tijd, toen gas net ontdekt werd, is DRU zich gaan specialiseren in het produceren van gas verwarmingsapparaten, waaronder gashaarden. Momenteel beschikt DRU over een groot assortiment gashaarden die onder te verdelen zijn in diverse series. De DRU Maestro serie staat bekend om het zeer realistische vuurbeeld. De haarden beschikken over een Dynamic Flame Burner wat betekent dat er een tweede brander in de keramische houtblokken is verwerkt. Dit revolutionaire design moet u gezien hebben! Graag vertellen we u meer over deze fantastische serie tophaarden van Dru!

Dru Maestro gashaard

Maar weinig bedrijven kunnen buigen op een historie zoals Dru haarden dat kan. Al sinds 1754 komen er haarden en kachels uit het Achterhoekse Ulft. Een rijke geschiedenis dus! Qua ervaring en traditie staat Dru dus op eenzame hoogte in de haardenwereld, en dat merken we ook nog vandaag de dag. Een groot deel van het succes van Dru is te danken aan de voortdurende innovatiedrang. Door altijd open te staan voor nieuwe ideeën en technieken is het Dru gelukt om aan de top de blijven in een wereld met steeds meer concurrentie. Met de Dru Maestro serie laat Dru zien dat ze niet alleen kunnen buigen op een rijke historie, maar dat ze ook de consument van nu begrijpen. Graag stellen we de Dru Maestro serie dan ook wat nader aan u voor.

Dru Maestro, meer dan zomaar een gashaard.

Dru-maestro In de loop der tijden zijn de verwachtingen die we van een gashaard hebben drastisch veranderd. Vroeger was een gashaard een essentieel onderdeel van ieder huishouden. Toen Nederland zijn gasvoorraden ontdekte kreeg elk huishouden al gauw een gasaansluiting. Nederland kreeg zo een unieke positie, in geen enkel land is het gebruik van gas zo snel gemeengoed geworden. Deze unieke pioniersrol heeft ons geen windeieren gelegd. Fabrikanten zoals Dru grepen de kansen die de gasaansluiting bood met beide handen aan. Door de grote afname groeide de expertise snel. Veel van deze expertise zien we weer in de prachtige Dru Maestro serie.

Dru Maestro; Tijdloos design.

Onder de Dru Maestro serie vinden we een serie eigentijdse haarden van allerlei kaliber. De Dru Maestro is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Maar of u nu kiest voor de klassieke fronthaard, de bijzonder tunnelhaard, de fraaie tweezijdige haard of misschien wel voor het unieke perspectief dat een driedelige haard kan bieden, zolang de naam Dru Maestro vermeldt staat weet u zeker dat u een Nederlands topproduct in handen heeft. De Dru Maestro serie bestaat uit gashaarden met een gesloten systeem. Dit betekend dat de benodigde lucht van buiten wordt gehaald, en dus niet uit uw woonvertrek. Dit maakt de Dru Maestro serie erg geschikt voor moderne goed geïsoleerde huizen waar de luchtdoorstroming minimaal is. Wist u dat er voor de Dru Maestro serie ook een Powervent ventilator te koop is? Deze ventilator verzekerd de benodigde stromingen in het rookgasafvoerkanaal, waardoor u een Dru Maestro gashaard vrijwel overal kunt plaatsen.

Dru Maestro, Brandertechniek 2.0

Dru staat bekend om zijn doordachte brandertechniek. De consument van nu heeft niet altijd behoefte aan warmte, de sfeerbeleving is minstens net zo belangrijk tegenwoordig. Om toch een mooi vol vuurbeeld te krijgen vindt u in de Dru Maestro serie doordacht geplaatste branders. In de Dru Maestro serie vindt u een bijna onwerkelijk realistische houtvuurillusie. De houtset in de Dru Maestro is enorm realistische en geeft u de volledige houtvuurbeleving. Dynamic Flame Burner, noemt Dru de brandertechniek in de Dru Maestro serie. De branders zijn volledig weggewerkt in de imitatiehoutblokken, waardoor deze daadwerkelijk in vuur en vlam lijken te staan. Het ultra realistische vuurbeeld in de Dru Maestro serie geeft u de volledige houtvuurexperience met het gemak van een gashaard!

Dru Maestro: Dynamic Flame Burner concept.

Dru-Maestro-gashaard

Het schitterende vuurbeeld in de Dru Maestro serie wordt dus mogelijk gemaakt door de slim geplaatste branders. Maar dat is niet het enige voordeel van dit concept! Doordat u deels de branders kunt uitschakelen krijgt u een aanzienlijk betere temperatuurcontrole, terwijl u toch het levendige vuurbeeld behoudt over de volle breedte en diepte van uw haard. Laat u verrassen door het realisme van de schitterende Dru Maestro serie. Met de Dru Maestro serie laat Dru zijn aandacht voor details zien. Door de enorm realistische houtset en het al even realistisch nagebootste gloeibed is de Dru Maestro serie bijna niet van een houtvuur te onderscheiden!

Dru Maestro Eco Wave Concept.

Nog zo’n baanbrekend concept uit de Dru stal, het Eco Wave concept. De warmte behoefte in moderne, goed geïsoleerde woningen ligt minder hoog als in vroegere jaren. Het vermogen dat een gashaard gemiddeld hoeft te leveren is dus ook aanzienlijk lager. Probleem met veel gashaarden is dat een lagere stand ook een lager en minder aantrekkelijk vlammenspel oplevert. Om dit op te lossen vinden we in de Dru Maestro serie daarom het Eco Wave concept. Eco Wave is eigenlijk een stand van uw Dru Maestro waarin de haard een afwisselend programma afspeelt. Even flinke vlammen, dan weer een wat bedeesder vuur en daarna weer juist fellere vlammen. Door deze afwisseling van intensiteit behoudt u toch een natuurlijk en levendig schouwspel in de Dru Maestro zonder de temperatuur in uw huis onbehaaglijk snel oploopt! Door het Eco Wave concept kunt u ook genieten van uw haard in periodes wanneer warmte niet direct uw prioriteit heeft!

Dru Maestro Eco Wave, meer dan alleen vlamreductie.

Het Eco wave concept geeft dus de Dru Maestro serie een schitterende vlambeeld, ook bij lagere temperatuurafgifte. Maar het Eco Wave concept heeft nog meer pluspunten. Doordat het vlambeeld fluctueert wordt het gasverbruik ook flink gereduceerd. Zo heeft u dus mooie vlammen bij een behaaglijke temperatuur, en ook nog eens een lagere gasrekening! Het Eco Wave concept is bovendien erg gemakkelijk te bedienen en geeft vele opties. Met uw afstandsbediening of met de speciale Dru app kunt u zelf de wisselingen in het vlambeeld bepalen. U kunt uw eigen vlampatroon instellen zodat uw Dru Maestro altijd het vlambeeld laat zien dat bij uw stemming of de sfeer past!

Nog even de voordelen van het Eco Wave concept op een rij:

  • Regelbare warmteafgifte, helemaal traploos instelbaar.
  • Vlampatroon zelf instelbaar.
  • Hoge vlammen bij laag gebruik
  • Handige app via smartphone of tablet.

Dru Maestro Summerlighting.

Ook in de warmere periodes van het jaar wilt u natuurlijk van uw Dru Maestro kunnen genieten. Dru heeft hiervoor het Summerlighting concept bedacht. Slim geplaatste LED verlichting in het gloeibed en bij de achterwand zorgen voor een speels vuureffect zonder dat uw haard brand. Zo wordt uw Dru Maestro ook een eyecatcher in periodes waarin de meeste haarden werkloos wachten op koudere tijden. Informeer vrijblijvend naar dit bijzondere concept. Dru Summerlighting geeft uw haard absoluut meerwaarde! In de Summerlighting mode verbruikt uw Dru Maestro nauwelijks elektriciteit en is dus zeer zuinig. Met uw afstandsbediening of met de Dru app heeft u volledige controle over dit verrassende concept.

Maak van een Dru Maestro, uw Dru Maestro!

Dru-Maestro-kopenDe Dru Maestro serie is door zijn subtiele kaders en strakke afwerking een perfect gashaard om in te bouwen in een haardmeubel of schouw. Optioneel is de Dru Maestro met Clearview Glass verkrijgbaar, speciaal ontspiegeld glas dat nauwelijks zichtbaar is. Door het rechtstreekse zicht op de vlammen is uw veilige gashaard net een klassieke open haard. Eventueel kunt u de matzwarte achterwand ook vervangen door een Ceraglass achterwand. Deze spiegelende achterwand geeft de vlammen in uw haard optisch meer diepte en volume. Een heel bijzonder effect dat u gezien moet hebben!

Dru Maestro. Eenvoudig in onderhoud.

Het onderhouden van een Dru Maestro gashaard vraag niet veel tijd. Simpele werkzaamheden zoals het periodiek schoonmaken van de ruit zijn eenvoudig uit te voeren. Het gepatenteerde Easy release door system zorgt dat de voorruit van uw haard eenvoudig beheerst naar voren geklapt kan worden. Zo wordt elke hoek gemakkelijk bereikbaar en kunt u al snel weer genieten van het altijd fascinerende schouwspel in uw gashaard.

De Dru Maestro serie bestaat uit de volgende modellen:

Driezijdige haarden:

Dru-Maestro-prijs

Dru Maestro 75XTU Eco Wave

Dru Maestro 100XTU Eco Wave

Dru Maestro 60/3 Eco Wave

Dru Maestro 80/3 Eco Wave

Dru Maestro 105/3 Eco Wave

Tweezijdige haarden:

Dru Maestro 60/2 Eco Wave

Dru Maestro 80/2 Eco Wave

Dru Maestro 105/2 Eco Wave

Fronthaarden:

Dru Maestro 60 Eco Wave

Dru Maestro 75 Eco Wave

Dru Maestro 100 Eco Wave

Tunnelhaarden

Dru-Maestro-Eco-wave

Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave

Bent u benieuwd geworden naar de Dru Maestro? Wilt u weten wat deze schitterende haard voor uw woning kan gaan betekenen? Informeer dan vrijblijvend bij onze ervaren adviseurs! Door onze lange relatie met Dru en ons inkoop voordeel zijn wij altijd zeer concurrerend geprijsd. Wij hebben al vele klanten naar tevredenheid mogen helpen bij het installeren van de Dru Maestro. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden! Graag tot ziens!

Informatie aanvragen