Dru Maestro 75 Tall - Tunnel - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Dru Maestro 75 Tall - Tunnel
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 8.470 Complete deal vanaf: € 7.095

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een combideal?

Bij Flamboyant haarden houden wij niet van verrassingen achteraf, maar van transparantie en duidelijkheid!
Bij ons ziet u daarom niet alleen de prijs van de haard, maar ook een scherpe prijs incl. montage & levering!

Daarom een combideal:

✔ Bij ons geen handjeklap! Iedereen verdient de scherpste prijs!

✔ Geen onverwachte hoge kosten achteraf.

✔ Wij zijn uw aanspreekpunt. Qua levering en installatie, maar natuurlijk ook qua service!

✔ Scherpe prijzen door inkoopvoordeel en eigen voorraad.

✔ Onze deskundige installateurs verzorgen uw installatie door geheel Nederland.

Door onze altijd scherpe combideals weet u dus direct waar u aan toe bent!
Onze combi-deals gaan natuurlijk uit van standaardsituaties (bij een inbouwhaard, zie tekening).


Informeer nu vrijblijvend naar uw persoonlijke deal!

Omschrijving Dru Maestro 75 Tall - Tunnel

Na een intensieve testperiode laat Dru weten dat er twee nieuwe modellen aan de succesvolle Dru Maestro serie worden gevoegd. Het gaat in feite om 1 nieuwe haard met 2 verschillende ruitconfiguraties. Zo is er een Dru Maestro 75 Tall uitgevoerd als inbouw fronthaard, dus met een hoge enkele ruit en drie ingebouwde zijden. Dit is al een gashaard die de aandacht zal trekken door het bijzonder goede zicht op het vuur, maar wanneer u echt een verfrissend haardconcept wilt zien is de Dru Maestro 75 Tall Tunnel echt het bekijken waard! Door de twee hoge ruiten aan beide zijden van deze bijzondere Dru Maestro heeft u een spectaculair zicht op het vuur en op de vlammen! 

Dru heeft een geschiedenis in de branche die al 260 jaar terug gaat. In die lange periode heeft Dru zijn bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de gashaard. Door altijd te gaan voor kwaliteit boven kwantiteit en door altijd te blijven zoeken naar verbeteringen en innovaties heeft Dru zijn plek veroverd in het hart van gashaardminnend Nederland. De vruchten van deze succesvolle aanpak zien we direct weer in de laatste telg in de Dru familie, de Dru Maestro 75 Tall Tunnel! Deze bijzondere inbouwgashaard heeft een elegante schoonheid en een tijdloze uitstraling. In de Maestro 75 Tall Tunnel vindt u de modernste brandertechniek, door Dru geperfectioneerd tot in het kleinste detail.

De bijzonder realistische houtset lijkt echt tot leven te komen op het moment dat de eerste vlammen het hout lijken te ontsteken. Door strategische geplaatste branders is het Dru gelukt om deze bijzondere gashaard de allure en authentieke uitstraling te geven die we normaal alleen bij houtkachels zien! Zelden werd met gas zo’n enorm realistische houtvuur imitatie bereikt! 

Dru tunnelhaard of Dru doorkijkhaard

Met de Dru Maestro Tall Tunnel verstevigd Dru zijn positie in de explosief groeiende markt van de tunnelhaarden, ook wel doorkijkhaarden genoemd. Bij dit bijzondere haardconcept met twee namen is er sprake van een ruit aan de voorzijde en aan de achterzijde van de haard, waardoor u dus door de haard heen kunt kijken naar het aangrenzende vertrek. Dit geeft een bijzonder ruimtelijk en speel effect dat perfect past in moderne woonstijlen, maar door de minimale kaders ook erg goed in meer traditionele interieursmaken. Door de bijzondere lichtinval oogt de Dru Maestro Tunnel sfeervol maar ook verfrissend. De geavanceerde brandertechniek zorgt ervoor dat het vuurbeeld in een Dru Maestro 75 Tall Tunnel altijd levendig is en natuurlijk oogt. Met deze bijzondere Dru tunnelhaard haalt u een designelement in huis dat uw vrienden en familie zal blijven verwonderen! 

Sfeervol in alle jaargetijden

Dru begrijpt dat duurzaamheid net zo belangrijk is als een sfeervol vuurbeeld en fraaie vlammen. Om beide te kunnen waarborgen heeft Dru het Eco Wave concept uitgebracht. Met behulp van een handige app krijgt u de volledige controle over het vuur en over het vlamverloop. U kunt zelf een vuurpatroon instellen dat wordt afgespeeld over een bepaalde tijd. Zo kiest u zelf of uw voorkeur uitgaat naar een fel en wispelturig vuur of dat u toch liever kiest voor een sluimerend sfeervuur.

De Dru Maestro 75 Tall Tunnel biedt de maximale haardbeleving bij minimaal vermogen. Hierdoor geniet u niet alleen van uw gashaard tijdens de koudere periode, maar zal deze Dru Maestro ook in het voor- en najaar absoluut de show stelen! 

Dru Maestro 75 Tall Tunnel kopen?

Bent u benieuwd geworden naar deze bijzondere verrijking van de Dru Maestro serie? Kom dan even vrijblijvend langs of neem even telefonisch contact op! Onze deskundige adviseurs helpen u graag en staan u graag ter woord. Graag vertellen wij waarom wij zo enthousiast zijn over deze bijzondere inbouw gashaard. Komt u nader kennismaken met deze fraaie tunnelhaard van Dru? Als officieel Dru dealer vind u bij ons altijd de meest actuele modellen tegen sterk concurrerende prijzen. Wij zijn er voor al uw haardambities! Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij om uw haarddromen te verwezenlijken. Ons landelijk dekkende team installateurs staat garant voor een betrouwbare installatie tegen een heel betaalbare prijs. Zullen we binnenkort eens praten over de Dru Maestro 75 Tall Tunnel? Wij vertellen graag wat deze prachthaard voor uw woning kan betekenen! Graag tot ziens!

Energielabel A Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vermogen 1 kW, 2 kW, 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW, 8 kW, 9 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 90% tot 95%
Breedte ruit 60 cm tot 80 cm
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Aanwezig in showroom Vergelijkbaar model
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 146 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen