Dru Maestro 80/3 - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
 • Dru Maestro 80/3
 • Afvoermateriaal
 • Accessoires
 • Levering
 • Installatie
€ 7.386 Complete deal vanaf: € 6.350

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen
Voor een unieke haard-beleving
Flamboyant Haarden creëert en realiseert graag een mooie haardopstelling voor u. Een haardopstelling die echt wat toevoegt aan uw woonkamer, veranda, slaapkamer of andere woonruimte die u in gedachten heeft.

Een uitgebreid assortiment
Bij ons vindt u alle A-merken en een ruime collectie top haarden, in de meest uiteenlopende stijlen. Wij helpen u graag in het grote assortiment haarden & kachels en maken desgewenst een prachtig 3D-ontwerp.

Daarom kiest u voor Flamboyant Haarden
✓ Transparant en duidelijk, dus geen verrassingen achteraf
✓ Compleet ingebouwd, voor een vaste prijs
✓ Uw gids in de haarden wereld, van inspiratie tot installatie
✓ Altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl
✓ Online een ruim assortiment haarden & kachels met meubel
✓ De mooiste haarden, brandend opgesteld in onze showroom in Apeldoorn

Inclusief plaatsing en levering, door heel Nederland
Wij nemen uw woongenot serieus, luisteren naar wensen en voorkeuren en vinden samen precies de juiste oplossing. Hier vindt u alles onder één dak, van inspiratie tot installatie. Bij Flamboyant Haarden verzorgen we de complete installatie, inclusief rookkanalen, maatwerkmeubels en wandopstellingen.

Omschrijving Dru Maestro 80/3

Dru Maestro 80 3

Met meer dan 250 jaar vakmanschap en ervaring heeft Dru zijn plaats in de haardenwereld al ruimschoots verdiend. Dat ze de weten wat een klant zoekt in een haard wordt duidelijk wanneer we naar een tophaard in het assortiment kijken, de gashaard Dru Maestro 80/3. Optische verschillen tussen een houtvuur en een gasvuur lijken te verdwijnen in deze schitterende gashaard vol innovaties en noviteiten. De Dru Maestro is een opvallende maar toch verfijnde haard met een levensechte houtset en een bijzonder realistische gloeibed. Gashaard Dru Maestro is gebouwd met A-kwaliteit materialen en staat bekend om zijn innovatieve brander technieken. Graag vertellen we u meer over de Dru Maestro 80-3. Het succesverhaal van een heel bijzondere gashaard.

Gashaard Dru Maestro 80/3 is niet zomaar een gashaard.

Gashaarden hebben van oudsher een bepaalde reputatie. Gasvuur staat bekend als efficiënt en effectief, maar niet direct als het meest fraaie vuurbeeld om naar te kijken. Dru heeft de wens van de consument zien verschuiven en heeft ingezien dat de hedendaagse consument meer wil dan efficiency alleen. Fraaie vlammen zijn belangrijk geworden, langzame, flakkerende gele vlammen is wat de consument wil zien, maar altijd waren deze lastig te realiseren met gas als brandstof. Na jarenlang onderzoeken en proberen is Dru er nu in geslaagd de gashaard naar een nieuw niveau te tillen. Nooit eerder was er een gashaard die een traditioneel houtvuur zo dicht benaderde. In gashaard Dru Maestro vinden we het meest realistische houtvuur, zonder dat u fijnstof uitstoot, aslades hoeft leeg te halen of brandhout hoeft te kloven!

Dru Maestro 80/3 aanbieding

Met de Dru Maestro 80 3 laat Dru zien dat ze de wensen van de hedendaagse consument begrijpen. Het stijlvolle en tijdloze design past bij vrijwel elke woonstijl. Of u nu meer traditioneel woont met klassieke donkere houttinten, of juist minimalistisch, strak en modern, een Dru Maestro 80 3 voelt zich prima thuis in elke woonstijl. Qua uitstraling en sfeerbeleving past gashaard Dru Maestro 80/3 prima in een traditioneel interieur door zijn ingetogen klasse en design. Aan de binnenkant van een Dru Maestro 80 3 vindt u echter alleen de modernste technieken qua vlambeeld en gasreductie. Wilt u het gebruiksgemak en de efficiency van een gashaard, maar de gezellige uitstraling van een heerlijk houtvuur? Dankzij gashaard Dru Maestro 80/3 hoeft u niet meer te kiezen! Graag vertellen we u wat meer over de voordelen van deze absolute tophaard van Nederlands fabricaat. Door ons inkoopvoordeel krijgt u van ons altijd de beste Dru Maestro 80/3 aanbieding.

Dru Maestro 80 3. Natuurlijk vuur, gecontroleerd en stijlvol.

De Dru Maestro 80 3 is een verrijking van elke woonkamer. In een traditioneel interieur zorgt hij voor een bron van gezellige warmte en gezelligheid, maar ook in een modern strak en simplistisch interieur vormt deze Dru gashaard graag het stijlvolle rustpunt. De Dru Maestro 80 3 is een inbouwhaard en is speciaal ontwikkeld om ingebouwd te worden in een passende haardombouw of in een speciaal ontworpen haardmeubel. De haard is kaderloos in te bouwen waardoor gashaard Dru Maestro 80/3 naadloos lijkt over te lopen in uw meubilair. Dit oogt niet alleen strak en stijlvol, het geeft u ook vrijwel onbeperkte inbouwmogelijkheden. Door de hoge glazen ruiten laat het spectaculaire vlammenspel zich vanuit allerlei gezichtspunten bewonderen. Gashaard Maestro 80/3  is zowel staand als hangend te bevestigen. Hierdoor biedt deze Dru gashaard zoveel inbouwmogelijkheden dat vrijwel alleen uw creativiteit bepalend is voor de eindpresentatie.  Maar hoe uw droominterieur er ook uitziet, de Dru Maestro 80/3 wordt sowieso het stralende middelpunt!

Gashaard Dru Maestro 80/3, de meest veelzijdige sfeermaker.

Dru Maestro 80/3 is een driezijdige haard met een ruitbreedte van 80 centimeter. Bijzonder zijn de hoge ruiten waardoor u altijd gegarandeerd zicht heeft op het fascinerende vlammenspel. Doordat u vanaf 3 kanten zicht heeft op het vuur stijgt de kwaliteit van uw haardbeleving drastisch. De vlammen krijgen meer diepgang, hoogte en volume door het bijzondere perspectief dat een driezijdige haard te bieden heeft. Het woord houtset klinkt altijd wat raar wanneer we het over een echte gashaard hebben, maar toch ligt dat bij gashaard Dru Maestro 80/3 wat anders. Nooit eerder was een houtset zo realistisch en levensecht tot in het kleinste detail als de houtset die u vindt in de Dru Maestro. Zonder vuur is de houtset al bijzonder realistisch, maar het wordt pas fascinerend echt wanneer u uw Dru Maestro 80-3 aanzet! Op dat moment merkt u dat de houtset in de Maestro een fraai stukje verborgen techniek bevat. Door doordachte plaatsing van branders in de houtset weet Dru een welhaast onwerkelijk realistische houtvuur-illusie te scheppen die zijn gelijke niet kent.

Gashaard Dru Maestro 80/3

Deze driezijdige haard is zo ontworpen dat hij altijd garant staat voor een schitterend vuurbeeld, van waar u het ook aanschouwt. De speciale buisbranders zijn op ingenieuze wijze in de houtstammen verwerkt. Hierdoor ontstaat een levensecht vlammenspel waarbij het werkelijk lijkt alsof het hout in vuur en vlam staat. “Dynamic Flame Burner” wordt dit systeem door DRU genoemd. Dit doordachte systeem bestaat uit 2 elementen en laat de grens tussen een echt houtvuur en een gashaard vervagen. In het branderbed zitten daarnaast 2 brander verscholen die het vuur zijn breedte en diepte geven. Deze branders zijn verwerkt in de keramische houtblokken waardoor het vuur meer volume en meer hoogte krijgt. Samen zorgen ze voor een weergaloos vlammenspel waarin het gemak van gas en de beleving van een houtvuur moeiteloos in elkaar overvloeien. De branders die verwerkt zijn in de houtblokken zijn eenvoudig uit te schakelen zodat u uw energieverbruik eenvoudig zelf in de hand houdt.

Dru Maestro 80 3 Eco Wave concept.

Het vermogen van gashaard Dru Maestro 80/3 is meer dan voldoende om de meeste woonkamers op een behaaglijke temperatuur te krijgen. Op momenten dat u meer behoefte heeft aan sfeer dan aan warmte bewijst het Dru Eco Wave concept zijn waarde. Het Eco Wave concept houdt in dat het vermogen van uw gashaard Dru Maestro 80/3 als een golvende beweging fluctueert. Hoge en lage vlammen wisselen elkaar af in een boeiend schouwspel, zonder dat er teveel warmte vrijkomt.

De Maestro 80 3 biedt dus een fascinerend vlammenspel, maar biedt geen overbodige hitte en gebruikt dus ook niet onnodig gas. De Dru Maestro heeft hierdoor wat de meeste haardenliefhebbers al langer zoeken in een gashaard; Niet teveel warmte, niet teveel energieverbruik en toch een aantrekkelijk en levendig vuurbeeld!

Gashaard Dru Maestro 80/3; Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Het Eco Wave concept geeft u dus controle over de warmteafgifte. Met de meegeleverde afstandsbediening bepaald u moeiteloos het vlambeeld, het vlampatroon en de temperatuur. Liever uw Dru Maestro 80 3 bedienen met uw telefoon of tablet? Geen enkel probleem met de handige Dru app! Zo houdt u zelf volledige controle over het vuurbeeld terwijl uw energieverbruik laag blijft!

Vanaf het moment dat u de Dru Maestro bediend voelt u direct hoe belangrijk kwaliteit is in de ogen van Dru. Het spelingsvrije deurmechanisme is hier een goed voorbeeld van. Dit doordachte systeem maakt het gebruikelijke onderhoud erg eenvoudig. Zonder schroeven te gebruiken en zonder lichamelijke inspanning kunt u eenvoudig de deur openen zodat elke plek gemakkelijk bereikbaar wordt. De naadloze glas-op-glas verbinding bij de Dru Maestro 80 3 oogt niet alleen chique maar is ook gegarandeerd gasdicht en dus volkomen veilig.  De subtiel weggewerkte hendel zorgt voor optimaal gebruikersgemak. Ervaar de Dru Maestro 80 3 zelf en ontdek waarom de naam Dru synoniem staat voor een traditie, gevuld met kwaliteit & innovatie!

Dru Maestro 80/3, het middelpunt van de Dru Maestro serie

Met zijn breedte van 80cm heeft gashaard Dru Maestro 80/3 een formaat dat aansluit bij vele woonkamers. Maar ook wanneer u wat kleiner woont of juist ruimte heeft voor een nog grotere haard kunt u slagen in de Maestro serie. Wist u bijvoorbeeld dat naast de Maestro 80 serie er ook series zijn van 60cm, 75cm en 105cm? En niet alleen als driezijdige haard, maar er zijn ook tweezijdige Dru Maestro modellen en zelfs enkele tunnelhaarden. Voor elke situatie is er dus een passende Dru Maestro! Twijfelt u welk model Dru Maestro het meest geschikt is voor uw situatie? Wij helpen u graag met persoonlijk en vrijblijvend advies! 

Dru Maestro 80/3 wordt standaard geleverd met:

 • Aardgas of propaan
 • Zwart stalen achterwand

De Dru Maestro 80/3 is uit te breiden met verschillende opties: 

 • Clear View Glas (ontspiegeld glas) 
 • Ceraglass achterwand (spiegelwand) 
 • Classic stenen achterwand
 • Wifi module voor telefoonbediening

Dru maestro 80/3 aanbieding

Bent u enthousiast geworden over deze fantastische gashaard van Dru? Kom vrijblijvend even langs in onze showroom of maak even een afspraak. Wij vertellen u graag meer over deze schitterende gashaard! Door grootschalige inkoop en korte lijnen zijn wij zeer concurrerend geprijsd. Vraag vrijblijvend onze ervaren adviseurs naar onze Dru Maestro 80/3 aanbieding!

Energielabel A Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vermogen 1 kW, 2 kW, 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW, 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 90% tot 95%
Breedte ruit 60 cm tot 80 cm
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 189 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen