Dru Metro

De Dru Metro serie is een hoogwaardige haardenassortiment van het Nederlandse merk Dru. Deze serie wordt gevormd door inbouwgashaarden die in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn. Denk hierbij aan hoekhaarden, tunnelhaarden, fronthaarden en driezijdige haarden. Er is voor iedere woonsituatie een passende DRU haard te vinden. Deze serie kenmerkt zich voornamelijk door de het innoverende DRU Eco Wave systeem. Dankzij dit systeem kun je zeer eenvoudig met een tablet of smartphone de gashaard bedienen. Vanuit de luie stoel is het vermogen hoger of lager te zetten, zodat je fors bespaart op het gasverbruik. Bij ieder toestel heb je de keus uit verschillende brander decoraties en achterwanden.

Verschillende gashaarden van DRU

Met al meer dan 260 jaar ervaring is Dru de oudste haardenfabrikant van Nederland. Al vele decennia vertrouwen haardliefhebbers op de betrouwbaarheid en efficiency van een Dru haard, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het oer-Hollandse Dru is een bedrijf met historie maar ook een bedrijf dat denkt aan de toekomst. Oude waarden zoals vakmanschap en kwaliteit worden bij Dru aangevuld met alle eisen die de moderne consument stelt. Een goed voorbeeld van de kunde van Dru vinden we in de bekende Dru Metro serie. Deze omvangrijke serie tophaarden is erg populair door de vele nieuwe technieken die gebruikt zijn, in deze toch betaalbaar gebleven serie. We stellen de Dru Metro serie gashaarden dan ook graag wat nader aan u voor!

Dru Metro

Dru-Metro Onder de naam Metro voert Dru al jaren een succesvolle reeks gashaarden. Kenmerkend aan de Dru Metro serie is het moderne design en de sfeervolle manier van branden. De Dru Metro serie is erg omvangrijk en bevat vele uiteenlopende modellen. Wat ze allemaal gemeen hebben is het strakke design, de doorontwikkelde brandertechniek en het gebruiksgemak. Oorspronkelijk begon Dru met slechts 1 Dru Metro, een gesloten gashaard van een meter breed met een minimalistisch frame. Dit model was zijn tijd vooruit en zat boordevol innovaties. Deze serie werd zo goed ontvangen dat er al snel variaties werden uitgebracht. Naast de fronthaard bevat de Dru Metro serie nu ook schitterende tweezijdige haarden, driezijdige haarden, roomdividers en zelfs enkele indrukwekkende tunnelhaarden. Tegenwoordig is dus geen woonsituatie te veeleisend of er is wel een passende Dru Metro!

Overzicht Dru Metro Serie:

Driezijdige haarden:   
Dru Metro 100XTU Eco Wave
Dru Metro 100XT/3 Eco Wave
Dru Metro 130XT/3 Eco Wave
Dru Metro 100XTL Eco Wave
Dru Metro 130XTL Eco Wave

Tweezijdige haarden:
Dru Metro 100XT/2 Eco Wave
Dru Metro 130XT/2 Eco Wave

Fronthaarden:
Dru Metro   80XT Eco Wave
Dru Metro 100XT Eco Wave
Dru Metro 130XT Eco Wave
Dru Metro 150XT Eco Wave
Dru Metro 200XT Eco Wave

Tunnelhaarden:
Dru Metro   80XT Tunnel Eco Wave
Dru Metro 100XT Tunnel Eco Wave
Dru Metro 130XT Tunnel Eco Wave
Dru Metro 150XT Tunnel Eco Wave
Dru Metro 200XT Tunnel Eco Wave

Dru Metro serie. Stijlvol & tijdloos

Dru-metro-gas-fires

Om een optimaal vuurzicht te kunnen garanderen zijn de gashaarden van de Dru Metro serie allemaal voorzien van een minimaal framewerk. De dunne en onopvallende kaders zijn speciaal ontworpen om niet gezien te worden. Het gaat u immers om het haardvuur en niet om de omlijsting! Optioneel kan elke ruit uit de Dru Metro serie worden uitgerust met Clear View Glass. Dit is speciaal ontwikkeld ontspiegeld glas waardoor u vrij zicht heeft op uw haard zonder vervelende verstoringen door lichtinval of weerspiegelingen. Clear view glas maakt de ruit van een Dru Metro haard bijna onzichtbaar en geeft uw haard een bijzonder exclusieve uitstraling. De achterwand van een Dru Metro haard is standaard uitgevoerd in matzwart staal, maar deze kan optioneel worden uitgevoerd in hoogglans Ceraglass. Wanneer u voor Ceraglass kiest dan geeft u uw Dru Metro een bijzondere luxe look. Door de spiegelende achterwand lijkt de vlam nog levendiger te worden en nog meer diepte te krijgen.

Dru Metro series. Powered by Dru Eco Wave.

De wensen en eisen van de consument van nu zijn anders als die van enkele decennia geleden. In weinig huishoudens is de haard nog de enige vorm van verwarming en ook voor het bereiden van voedsel zijn we niet meer afhankelijk van de warmte van de huishaard. Huizen zijn beter geïsoleerd dan ooit tevoren, waardoor eenmaal opgewekte warmte binnenshuis blijft. De warmte behoefte is langzaam wat naar de achtergrond verdwenen. Verwarmen is niet meer het hoofddoel. Sfeerbeleving en gasbesparing zijn nieuwe sleutelwoorden geworden voor degenen die nu een haard overwegen. Een moderne haard zoals de Dru Metro moet een mooi vlambeeld geven, met natuurlijk ogende vlammen in de juiste kleuren Maar tegelijkertijd mag een haard niet volop branden omdat dan de temperatuur in de kamer onbehaaglijk hoog oploopt. Allemaal lastige kwesties met gelukkig een passend antwoord in de Dru Metro serie: Dru Eco Wave!

Dru Metro & Dru Eco Wave

Dru-Metro-gashaard

Toen Dru voor het eerste het Dru Eco Wave concept introduceerde stond de wereld van de gesloten gashaarden op zijn kop! Voor Dru Eco Wave bestond had bijna elke haardeigenaar een telkens terugkerend dilemma. “Wil ik een behaaglijke temperatuur houden of wil ik mooie natuurlijk ogende vlammen in mijn haard zien?” Koos hij voor de behaaglijke temperatuur dan brandde de Metro minimaal waardoor de vlammen laag en bijna onzichtbaar werden. Koos hij voor de mooie vlammen die een hoge stand opleverden, dan moest hij of zij accepteren dat de kamertemperatuur drastisch opliep. Geen ideale situatie dus! Gelukkig is er nu Dru Eco Wave, een revolutionaire techniek waardoor er geen onmogelijke keuze meer gemaakt hoeven worden. Dru Eco wave zorgt voor een fascinerend vlammenspel en toch een beperkte gasverbranding en dus warmteontwikkeling. Het Dru Eco Wave concept zorgt voor een wisselende gasaanvoer. Soms flakkerende vlammen, soms even wat gematigder vuur, maar altijd fascinerend en aanwezig, zonder dat de temperatuur te ver oploopt. Dru Eco wave maakt dus een haard niet alleen visueel aantrekkelijker, het werkt ook erg gasbesparend. Het gasverbruik van een Dru Metro gashaard kan door het Dru Eco Wave concept wel met 50% omlaag worden gebracht. Absoluut de moeite waard lijkt ons!

Dru Metro, met de slimme Dru Vario brander

Onder de naam Vario heeft Dru een brander ontwikkeld die zorgt voor een natuurlijk en levensecht vlambeeld. De brander loopt in een zigzag patroon door de haard waardoor het vlambeeld van haarden met de Vario brander diepte en breedte krijgt. Door de ingenieuze plaatsing van de branders krijgt u de volledige haardbeleving terwijl het gasverbruik laag blijft. De Dru Vario brander vindt u in alle modellen van de Dru Metro serie.

Dru Metro, een gashaard anno nu.

Ondanks de lange historie is Dru altijd met zijn tijd meegegaan en blijven innoveren. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de handige Dru app die ontwikkeld is om uw haard eenvoudig te bedienen met uw telefoon of tablet. Vanuit uw luie stoel veranderd u eenvoudig het vlambeeld, het vlamritme en stelt u de gewenste temperatuur in. Heeft u toch liever gewoon een afstandsbediening om uw Dru Metro te bedienen? Geen probleem, ook deze is leverbaar bij de Dru Metro serie!

Personaliseer uw Dru Metro gashaard.

Dru-gashaard-metro

Zoveel mensen, zoveel wensen. Smaken verschillen nu eenmaal, wat de ene consument geweldig vindt wordt door de ander als helemaal niet zo mooi ervaren. Gelukkig beseft Dru dat niet elke consument dezelfde smaak heeft, daarom krijgt u van Dru keuzes om uw haard naar uw persoonlijke smaak in te richten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit 2 kleuren houtsets, allebei levensecht vormgegeven en nauwelijks van echt te onderscheiden. Ook de decoratiestenen die de bodem van de haard sieren zijn in meerdere kleuren leverbaar. Zo heeft u alle vrijheid om uw eigen accenten aan te brengen. Zomaar een Dru Metro zal zo al gauw veranderen in uw Dru Metro! Vraag onze adviseurs welke modellen op uw droomhaard lijken!

Dru Metro, Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden.

Aan de gebruiksvriendelijkheid van de Dru Metro serie is al te zien dat Dru veel ervaring heeft op het gebied van gashaarden. Geen lastig te bereiken plekken of ingewikkelde handelingen wanneer u uw Dru Metro wilt schoonmaken of onderhouden. Door het slimme easy release doorsystem kunt u de ruiten op kinderlijk eenvoudige wijze schoonmaken. Wanneer u de hendel aan de bovenzijde van de deur opent zal de ruit in de kiepstand gaan staan. In deze stand kunt u eenvoudig bij alle hoekjes van de ruit komen en zit u in no-time weer voor uw schone Dru Metro van de vlammen genieten.

Dru Metro serie; Perfect om in te bouwen.

Dru-metro-inbouwhaard

In de Dru Metro serie vindt u vele modellen die populair zijn als inbouwhaard. In onze showroom en op onze website vindt u meerdere prachtige voorbeelden van Dru Metro toestellen in originele haardmeubels, fraaie wandopstellingen of in een bestaande haardombouw. Door het minimalistische framewerk kan de Dru Metro bijna naadloos overlopen in uw interieur. Wij helpen u graag met een fraaie haardombouw die u naar eigen wens en smaak kunt afwerken. In deze haardombouw kunnen wij het rookgasafvoer vakkundig en geheel uit het zicht monteren. Onze ervaren installateurs helpen u graag. Wanneer u de Dru Metro echt tot zijn recht wilt laten komen is een speciaal ontworpen haardmeubel een aanrader. Misschien ziet u uw Dru Metro al voor zich in een prachtig hoogglans meubel met TV-nis? Of juist meer traditioneel, in een fraai generfd eiken haardmeubel? Ons team van ervaren meubelmakers adviseert u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden!

Heeft een tophaard uit de Dru Metro serie indruk op u gemaakt? Twijfel dan niet langer en vraag direct naar onze scherpe prijzen. Door inkoopvoordeel en korte lijnen bent u bij ons gegarandeerd voordeliger uit. Wilt u meer weten over de Dru Metro, of hem in het echt bewonderen? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan onze luxe showroom. U ontdekt vast snel waarom de Dru Metro zo geliefd is bij haardminnend Nederland!

Telefonisch staan wij u natuurlijk ook graag te woord. Indien u vragen heeft kunt u ons bereiken op 055-7820410.

Offerte aanvragen