Element4 gashaarden

De gashaarden van Element 4 herken je aan hun doordachte eenvoud. Dit komt terug in de constructie van de haard, maar ook in het bedieningsgemak van de gashaarden. Met één druk op de bijgeleverde afstandsbediening zet je de prachtige vlammen van de haard aan en uit. Vanuit de luie stoel breng je meer gezelligheid en sfeer in huis. Door het eenvoudige design van de Element 4 gashaard komt het verbluffende vuur meer naar voren. De gashaarden hebben niet alleen een fantastisch uiterlijk, maar zijn ook zeer veilig en schoon.

Element4 – De schoonheid van eenvoudigheid

Het merk Element4 is al meer dan 10 jaar actief in de wereld van gashaarden. Om het gehele proces onder controle te houden, ontwerpt en ontwikkelt Element4 al zijn haarden zelf. Hierdoor staat de organisatie bekend als een erkend fabrikant en uitvinder. Dankzij de deskundigheid en gedreven medewerkers vult Element4 de markt aan met buitengewone gashaarden. Het familiebedrijf, dat opgestart is in 2006, heeft twee gebieden als uitgangspunt gebruikt, namelijk innovatie en eenvoud. Element4 is van mening dat eenvoud een belangrijke eigenschap is van de schoonheid van een haard. De eenvoudigheid is duidelijk terug te zien in de gashaarden van Element4. Vanwege de eenvoudige vormgeving en montage is de haard gemakkelijk te installeren. Daarnaast ben je niet veel tijd en energie kwijt aan onderhoud. Dankzij een praktische afstandsbediening bedien je simpelweg het vermogen van de gashaard. Je kunt van een afstandje de haard aanzetten om meer huiselijkheid in jouw woonkamer te creëren. Tot slot hebben de haarden een eenvoudige vormgeving, zodat het vuurbeeld meer naar voren komt.

Element4 – Eenvoudige installatie

Doordat de gashaarden een compacte inbouwdiepte hebben, is de installatie een gemakkelijk proces. Bepaalde haarden hebben een wonderbaarlijke inbouwdiepte vanaf 25cm. Hierdoor vindt je altijd een geschikte plek in jouw woning voor een Element4 gashaard. Frontmodellen, brede haarden, doorkijkhaarden en hoekhaarden zijn een greep uit het haardenassortiment van Element4. Van gebruikelijke fronthaarden als de Modore 100MKII tot de hoge tunnelhaard Sky T, Element4 heeft voor iedere woonsituatie dé perfecte haard. Grotendeels van de haarden zijn uitgerust met een dubbele brander. Met behulp van deze brander wordt het vuurbeeld gelijkmatig en prachtig verdeeld.

Element4 – Het verbrandingssysteem

Dankzij een compacte inbouwdiepte en het gesloten verbrandingssysteem is een Element4 haard vrijwel overal te plaatsen. De zuurstof, die nodig is voor de verbranding, wordt bij een gesloten systeem niet uit de huiskamer gehaald, maar van buitenaf. De rookgasafvoer moet met een kanaal naar buiten worden gemonteerd. Dit kan simpelweg via een gevel- of dakuitmonding. Tevens heb je de mogelijkheid om de gashaard via een bestaand schoorsteenkanaal te installeren. Een verbouwing is vaak overbodig. Bij alle frontmodellen, behalve bij de Modore 240 MKII, kun je de gashaard voorzien van ontspiegeld glas. Door het anti-reflecterende materiaal heb je geen last van invallende lichtstralen van buiten. Daarnaast kun je door het amper zichtbare glas optimaal genieten van het prachtige vuurbeeld. Kortom, met een Element4 gashaard heb je een gesloten haard met de uitstraling van een open haard.

Series Element4 gashaarden:

 

Offerte aanvragen