Element4 Modore

De gashaarden van Element4 staan bekend om hun geringe inbouwdiepte. Dit geldt ook voor de modellen uit de Element4 Modore serie. Dankzij deze ondiepe inbouw is de Element4 Modore gashaard in vrijwel iedere woonsituatie te installeren. Het assortiment kenmerkt zich door prachtige fronthaarden van de beste kwaliteit. Qua formaat heb je twee keuzes, vierkant of rechthoekig. Maar één ding blijft hetzelfde: het vlammenspel ziet er prachtig uit. Om het plaatje compleet te maken, wordt iedere haard afgeleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Bekijk hieronder het prachtige aanbod van de Element4 Modore serie.

Element4 Modore gashaarden

De Element4 Modore serie, een compact assortiment met kwalitatieve gashaarden. Iedere gashaard heeft zijn eigen afmetingen, uitstraling en vermogen. Neem bijvoorbeeld de Element Modore 70MKII. Deze vierkante inbouwgashaard heeft een ruitbreedte van 71,4 cm en een minimalistische vormgeving. Doordat het toestel strak in de wand wordt geplaatst, zijn er geen randen van de haard zichtbaar. De nadruk wordt dus gelegd op het vuurbeeld. Combineer deze gashaard met een strak plateau en je hebt ongetwijfeld een blikvanger in huis staan. Of ga je toch liever voor een brede haard? Wanneer jouw woonkamer voldoende ruimte heeft, dan is de Element Modore 240 wat voor jou. Dit is de breedste haard uit de serie, namelijk een breedte van maar liefst 237,6 cm. De gashaard zorgt ongetwijfeld voor een spectaculair breed vlammenspel. Een krachtig toestel met een vermogen van 15kW.

Opties voor de Element4 Modore gashaard

Bij de gashaarden van de Element4 Modore serie heb je voldoende keus qua brander decoraties en achterwanden. Op het gebied van brander decoraties zijn er drie opties: een realistische houtset, grijze marmersplit of witte Carrara kiezels. Iedere decoratie zorgt voor een uniek vuurbeeld. Daarnaast kies je een bijpassende achterwand voor de gashaard, vlak staal of zwart keramisch glas. Voldoende mogelijkheden om een persoonlijke Element4 Modore gashaard samen te stellen.

Offerte aanvragen