Element4 Sky Medium Front - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
 • Element4 Sky M F
 • Behang/sausklare ombouw
 • Accessoires
 • Levering
 • Installatie
€ 7.806 Complete deal vanaf: € 6.475

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een combideal?

Bij Flamboyant haarden houden wij niet van verrassingen achteraf, maar van transparantie en duidelijkheid!
Bij ons ziet u daarom niet alleen de prijs van de haard, maar ook een scherpe prijs incl. montage & levering!

Daarom een combideal:

✔ Bij ons geen handjeklap! Iedereen verdient de scherpste prijs!

✔ Geen onverwachte hoge kosten achteraf.

✔ Wij zijn uw aanspreekpunt. Qua levering en installatie, maar natuurlijk ook qua service!

✔ Scherpe prijzen door inkoopvoordeel en eigen voorraad.

✔ Onze deskundige installateurs verzorgen uw installatie door geheel Nederland.

Door onze altijd scherpe combideals weet u dus direct waar u aan toe bent!
Onze combi-deals gaan natuurlijk uit van standaardsituaties (bij een inbouwhaard, zie tekening).


Informeer nu vrijblijvend naar uw persoonlijke deal!

Omschrijving Element4 Sky Medium Front

Element4 Sky Medium Front

Element4 Sky M F: Front inbouw gashaard

Bent u opzoek naar een schitterende gashaard met een stoere uitstraling? Een gashaard die de ruimte goed verwarmd en een spectaculair vuurbeeld heeft? Dan sluit de Element4 Sky M F aan bij uw wensen. De Element4 Sky M F trekt gegarandeerd uw aandacht omdat de gashaard beschikt over een hoog en levendig vlambeeld. Het spectaculaire vuurbeeld komt uitstekend tot zijn recht achter de bijzondere verticale ruit van 146.1 cm hoog. DeElement4 Sky M F is goed te plaatsen in een hoge ruimte, doordat de gashaard van zichzelf ook hoog is wordt de hoge ruimte extra benadrukt door de prachtige Element4 Sky M F. De gashaard kan strak tegen de muur geplaatst worden maar een andere mogelijkheid is dat de gashaard tussen twee verschillende woonfunctie geplaatst wordt. Bijvoorbeeld tussen de woonkamer en de eetkamer. Element4 bestaat uit verschillende schitterende design haarden. Bij de Element4 Sky M F is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken daarom is de gashaard een werkelijk kwaliteitsproduct.

Element4 Sky M F: Alles in één

De Element4 Sky M F is een moderne front gashaard die geschikt is om ingebouwd te worden. De gashaard heeft een stoere en robuuste uitstraling met een realistische houtset en een natuurlijk vlambeeld. Van deze gashaard kunt u optimaal genieten, van het fantastische uiterlijk tot het verassende vlambeeld. De Element4 Sky M F is een positieve aanwezigheid in elk interieur. Vooral in een modern huis is de Element4 Sky M F een echt feest. De Element4 Sky M F is de middelste in de succesvolle Sky serie. Onder de Element4 Sky M F staat de kleinere gashaard de Sky S, in de verschillende varianten doorkijk en front. Boven de Element4 Sky M Fstaat de Element4 Sky L F  die vanzelfsprekend nog groter is als de Sky M F ook met de varianten doorkijk en front. Element4 Sky M F is een toestel dat precies past in deze tijd, zoals eerder al is gezegd is deze gashaard een moderne en tijdloze gashaard. Bij deze gashaard kunt u uw zelf optimaal laten genieten van het fascinerende uitzicht en van de prachtige technologieën die uw in de kleinste dingen zullen opvallen.

Element4 Sky M F: Keuze genoeg

De Element4 Sky M F heeft een bijzondere brander genaamd: De Real flame burner. Deze brander zorgt er voor dat het vuurbeeld extreem realistisch is. Met de natuurlijke houtstammen ontstaat er een geweldig houtvuur. In plaats van een houtset kunt u ook kiezen voor witte carrara kiezels of grijze/witte marmersplit. Element4 Sky M F wordt standaard geleverd met een concentrisch kanaal. Dit houdt in dat er twee kanalen over elkaar heen geschoven worden. Via het binnenste kanaal verlopen de rookgassen naar buiten, en via het buitenste kanaal verloopt de zuurstof naar binnen. Op deze manier creëren we een gesloten systeem. Door deze techniek toe te passen halen we hogere rendementen. Benieuwd hoe het rookkanaal in uw situatie moet passen? Laat u adviseren door een van de verkoopadviseurs!

De Element4 Sky M F wordt standaard geleverd met:

 • Zwart staal
 • Aardgas of propaan
 • Antracieten achterwand
 • Houtset
 • Afstandsbediening

Opties Element4 Sky M F:

 • Zwart glas
 • Puck
 • Bediening via app
 • Aansluiten op domotica
 • Powerfan
 • Ontspiegeld glas
 • Bedieningsluik
 • Convectie roosters
 • Muurschakelaar

In elk interieur is er ruimte voor deze prachtig, moderne en tijdloze gashaard. De Element4 Sky M F brengt veel positieve vibes met zich mee, zo dat u optimaal kan genieten van het geen wat de Element4 Sky M F in petto heeft! Wij willen u graag helpen met een persoonlijk en vrijblijvend advies. Onze installateurs zorgen ervoor dat u kan genieten van de aantrekkelijke gashaard die naar uw wensen wordt ingebouwd. U bent van hart welkom in onze grootschalige showroom in Apeldoorn, waar wij u met alle behagen verder helpen naar de zoektocht van uw droomhaard.

Energielabel B Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw
Systeem Gesloten
Merk Element4
Vermogen 2 kW, 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW, 8 kW, 9 kW, 10 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 85% tot 90%
Breedte ruit 60 cm tot 80 cm
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Flamboyant, vurig en bijzonder! 9,1 op basis van 146 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen