Element4 Sky Small Front Outdoor

Omschrijving Element4 Sky Small Front Outdoor

Al jarenlang komt er wat moois uit Zwolle! In Zwolle maakt Element4 namelijk absolute tophaarden, direct te herkennen aan het bijzonder fraaie en tijdloze design. Element4 is een typisch Nederlands bedrijf, maar is ondertussen ook al ver over onze grenzen ontdekt. Element4 haarden zijn een typisch voorbeeld van Dutch Design, de geslaagde combinatie tussen functionaliteit en vormgeven. Element4 haarden zijn bijzonder populair bij binnenhuisarchitecten en trendbewuste consumenten. Door de geringe inbouwdiepte en het bijzondere vlammenspel geven ze de volledige haardbeleving zonder dat ze heel veel ruimte moeten vragen. Een erg populaire serie uit het Element4 assortiment is de Element 4 Sky Serie. Deze succesvolle haardenserie heeft een fris en bijzonder design dat alom geliefd is bij haardenliefhebbers. Het tijdloze design past goed in zowel moderne als meer traditionele interieurstijlen. Vanwege het grote succes van de Element4 serie staat er nu gezinsuitbreiding op het programma. Vol trots presenteren wij de Element4 Sky Small!

Element 4 Sky gashaarden

De Element4 Sky Small is een nieuwe telg in de Element4 serie. Alles wat de Element4 Serie zo populair maakt vindt u weer in de Element4 Sky Small. De handige intuïtieve besturing van de haard, de probleemloze brandertechniek en natuurlijk het schitterende vlambeeld. Allemaal goede herkenningspunten bij een Element4 haard. Binnen het assortiment heeft de Element4 Sky Small een speciale plaats, het is het kleinste model uit de serie. Nu is het ook voor haardliefhebbers met minder ruimte mogelijk om een echte Element4 Sky in huis te halen! De Element4 Sky Small is een bijzondere gashaard, een praktisch designstatement van tijdloze schoonheid. De bijzondere vormen waar de Element4 Sky serie om bekend staat zijn natuurlijk ook vertegenwoordigd in de Element4 Sky Small. Graag vertellen we u wat meer over deze prachtige gashaard van eigen bodem. Laten we eens wat dieper ingaan op de gashaard waar nu iedereen het over heeft. De Element4 Sky Small.

Element4 Sky Small Front, De fronthaard die de voorgrond verdiend

Naast het prachtige design is het vuuraanzicht natuurlijk waar het ons haardenliefhebbers om draait. Element4 begrijpt dit als geen ander, daarom vindt u in de Element4 Sky Small de Real Flame Burner M. Deze revolutionaire brander zorgt voor een levensechte houtvuurillusie aangedreven door gas. Wegspringende vonkjes, momenten van laaiend vuur en momenten van likkende vlammen wisselen elkaar af in deze topgashaard van eigen bodem. Het fascinerende vlammenspel in de Element4 Sky Small zal u positief verbazen!

Element4 Sky Small Fronthaard

De Element4 Sky Small Front is het kleinste model uit de Sky serie. Dit model is klein van formaat maar groot in prestaties. Bijzonder aan dit model zijn de grote ruiten ondanks het kleine formaat. Zo ontgaat u niets meer van het fascinerende schouwspel dat zich in deze prachthaard afspeelt. De Element4 Sky Small is het kleinere broertje van de Element4 Sky M, een bescheiden eyecatcher in iedere woning. Deze inbouwgashaard leent zich perfect voor het inbouwen in een haardmeubel, in een haardombouw of in een wand. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden. Onze adviseurs inspireren u graag!

Element4 Sky met E-Save modus

De aantrekkingskracht van de Element4 Sky Small serie hem onder andere in de slimme dubbele branders. Deze dubbele branders zorgen voor een prachtige vuurbeleving, omdat het vuur over de volle diepte van de haard wordt verspreidt. Het gevaar dat altijd om de hoek komt kijken bij een haard met een breed en mooi vuurbeeld is de warmte. Veel en mooie vlammen zorgen bijna altijd voor een snel oplopende temperatuur en een hoge gasrekening. De Element4 Sky Small heeft dit probleem gelukkig niet! Met een druk op de knop van de afstandsbediening kunt u namelijk het E- Save programma inschakelen. In de E-Save stand vertoont het vuurbeeld een golvend verloop. Voorgeprogrammeerde afwisselingen geven de Element4 Sky een levendig vlambeeld terwijl uw gasverbruik drastisch gereduceerd wordt. Dat Element4 op verantwoorde manier het vuurbeeld serieus neemt blijkt wel uit de slogan van dit Nederlandse bedrijf; “Genieten van het mooiste vuur op laagstand!”

Element4 Sky S. Aardgas of propaan?

De Element4 Sky S is verkrijgbaar in zowel een aardgas- als een propaanversie. Kenmerkend voor de Element4 Sky Small is zijn brede vermogensrange van 2.5kW tot bijna 14.5 kW. Door deze brede range is de Element4 Sky Small een prima verwarmingsbron voor allerlei verschillende ruimtes. Dit brede instelmogelijkheid geeft u voldoende vermogen om zelfs een grote woonkamer te verwarmen, maar daarnaast kan hij minder vermogen leveren op momenten dat deze hitteontwikkeling niet gewenst is. Ook op de lage stand geeft de Element4 Sky Small nog steeds een fraaie gele vlam. Iets wat bij veel andere gashaarden toch vaak tegenvalt.

Element4 Sky Small; Geeft u creativiteit de ruimte

De Element4 Sky Small is een gesloten inbouwgashaard. Hij staat dus niet in verbinding met het vertrek waar de haard geïnstalleerd is, maar haalt de lucht van buiten. De toevoer van deze lucht en de afvoer van de rook lopen beiden door een buis met een dubbele wand. De warme rook verlaat de haard door de binnenste pijp en ondertussen wordt de lucht verwarmd die door de buitenring wordt aangezogen. Doordat deze lucht wordt voorverwarmd wordt de verbranding in uw haard nog beter, waardoor het rendement van de Element4 Sky Small tot wel 87% stijgt. Heeft u voor uw Element4 Sky Small een plek in gedachten waar het monteren van het rookgasafvoerkanaal uitdagend is? Optioneel kunt u een passende Powerfan installeren waardoor de mogelijkheden enorm vergroot worden.

Element4 Sky Small, boordevol techniek.

Verschuilen achter de looks van een Element4 Sky Small zit een wereld van techniek verscholen. Deze moderne haard heeft niet alleen een geavanceerde brandertechniek, ook op het gebied van bedieningsgemak heeft Element4 net dat stapje extra gezet. Dit ziet u bijvoorbeeld wanneer u de ProControl app gebruikt, een fijne app die u volledige controle geeft over het vlambeeld en het vermogen. Bijzonder handig is ook het persoonlijke tijdschema. Hiermee stelt u eenvoudig de gewenste branduren en het gewenste temperatuurverloop in.

Element4 Sky Small. Maak van deze bijzondere haard uw droomhaard

Eenmaal gekozen voor de Element4 Sky moeten er nog vele keuzes gemaakt worden. Houdt u het bijvoorbeeld bij de reeds geïnstalleerde matzwarte achterwand? Of kiest u de achterwand van zwart glas, waardoor het vuur in uw haard nog meer tot leven komt? Geniet u van het vuurzicht door de standaard glazen ruiten? Of kiest u liever voor ontspiegeld glas? Ontspiegeld glas voorkomt schitteringen van invallend licht en is daardoor vrijwel onzichtbaar. Zo komt uw Element4 Sky Small onwerkelijk dicht bij de uitstraling van een klassiek houtvuur!

Element4 Sky Small. Kies uw favoriete branderbed

Naast de achterwand en het glas is ook het branderbed bepalend voor het uiteindelijke uiterlijk van uw Element4 Sky Small. Standaard meegeleverd bij uw Element4 Sky Small is een bijzonder realistische houtset van keramiek. Deze houtset is levensecht en maakt de houtvuur-illusie helemaal compleet. Wilt u toch liever een ander branderbed? Voor uw Element4 Sky S zijn diverse opties beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van exclusief ogende witte carrara kiezels? Of past een branderbed met zwarte of juist witte stenen beter bij uw interieur? Onze adviseurs laten u graag voorbeelden zien!

Benieuwd naar de Element4 Sky Small?

Wilt u meer weten over misschien wel de populairste gashaard van Nederland? Onze ervaren adviseurs vertellen uw graag meer! Wij hebben ruime ervaring met het inbouwen van gashaarden en wij helpen u bovendien graag bij het ontwerpen van uw droommeubel. U bent van harte uitgenodigd om nader kennis te maken met de prachtige Element4 Sky Small. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek, of kom gewoon event langs. Misschien wilt u even vrijblijvend wat informatie ontvangen of misschien wilt u gewoon even een beetje inspiratie opdoen. In onze luxe showroom bent u van harte welkom! Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee en door ons landelijk dekkend team van installateurs is ook uw installatie bij ons in goede handen. Komt u binnenkort even bij ons langs om onze prachthaarden te bewonderen? De koffie staat voor u klaar. Graag tot ziens!

Energielabel B Level
Haard soort Gas
Brandstof Aardgas, Propaan
Model Inbouw, Tuinhaard
Systeem Gesloten
Merk Element4
Vermogen 2 kW, 3 kW, 4 kW, 5 kW, 6 kW, 7 kW, 8 kW, 9 kW, 10 kW, >11 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Staal
Afvoerdiameter 130/200mm
Rendement 85% tot 90%
Breedte ruit 60 cm tot 80 cm
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Aanwezig in showroom Vergelijkbaar model
Achterwand Keramisch glas, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Flamboyant Haarden Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer