Faber Aspect Premium

De Faber Aspect serie wordt gevormd door prachtige kwalitatieve Roomdividers. De naam zegt het al, de gashaard zorgt voor een scheiding tussen meerdere ruimtes. Zo is de gashaard ideaal te plaatsen tussen de woonkamer en de eetkamer, zodat het vuurbeeld vanuit beide ruimtes te bewonderen is. Modellen als de Faber Aspect Premium ST L en de Faber Aspect Premium RD L zijn perfect te combineren met een strak plateau, waardoor er voldoende plek is voor het plaatsen van diverse woonaccessoires. De serie kenmerkt zich voornamelijk door de breedte van het vuurzicht, namelijk een meter voor de L modellen en ruime 130cm voor de XL haarden.

Faber Aspect Premium gashaarden

Binnen de Faber Aspect serie vindt je gashaarden met een tweezijdig of driezijdig vuurzicht. Beide haarden zijn ideaal om als roomdivider te gebruiken, waardoor het vuurbeeld vanuit meerdere hoeken te bekijken is. Alle modellen zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Hierbij wordt de verse zuurstof, voor de verbranding, vanuit een externe ruimte onttrokken. Het voordeel van een gesloten systeem is een optimale verbranding en een fors rendement. Daarnaast tonen de gashaarden een prachtig vuurbeeld, wat bijna niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. Het vlammenspel wordt opgewekt door de unieke branders Emberbed Burner en de Step Burner.

De modellen Faber Aspect ST XL en de Faber Aspect RD XL zijn voorzien van de Emberbed Burner. Hierbij verspreiden de vlammen over de gehele breedte van de gashaard in gebogen vormen. Een lust voor het oog! De gashaarden Faber Aspect Premium ST L en de Faber Aspect Premium RD L bezitten de Step Burners brander. Dankzij deze brander behoudt het toestel een vol vuurbeeld wanneer je met een relatief laag vermogen stookt. Om het vlammenspel een prachtige uitstraling te geven, heb je de keus uit verschillende brander decoraties. Kies tussen een realistische houtset of witte Carrara kiezels.

Offerte aanvragen