Faber Fyn

De Faber Fyn serie wordt gevormd door twee prachtige gashaarden, namelijk de Faber Fyn 600 en de Faber Fyn 450. Dit zijn kwalitatieve inbouwhaarden die frameless in de wand worden geplaatst. Beide haarden bieden een frontaal vuurzicht en een krachtig nominaal vermogen. Daarnaast heb je de keus om het toestel op aardgas of propaangas te stoken.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Faber Fyn inbouwgashaarden

De Faber Fyn 450 is een vierkante inbouwhaard met een geringe inbouwdiepte. Deze compacte gashaard is in staat om een nominaal vermogen van 3,2kW op te wekken. Dit toestel is niet alleen geschikt voor de woonkamer, maar ook in de keuken. Wil je het vlammenspel aanwakkeren? Dan maak je gebruik van de bijgeleverde en gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Met een simpele druk op de knop creëer je zeer eenvoudig een huiselijke sfeer en plezierige warmte. Standaard wordt het model geleverd met een gesloten verbrandingssysteem. Hierbij wordt de verse zuurstof, voor de verbranding, vanuit een externe ruimte onttrokken.

Om de gashaard een eigen karakter te geven, heb je de keus uit verschillende achterwanden en brander decoraties. Neem bijvoorbeeld een keus uit een steenmotieven achterwand of een achterwand van vlak staal. Ga je voor een realistisch houtset of Carrara kiezels als decoratie? De keus ligt volledig bij jou! Het enige verschil tussen de Faber Fyn 450 en de Faber Fyn 600 is het vermogen en het formaat. De Faber Fyn 600 wekt namelijk een vermogen van 3,5kW op en heeft een rechthoekige vormgeving. Het ligt er maar net aan welk formaat het beste past bij jouw woonsituatie.

Offerte aanvragen