Faber inbouwgashaard

Inbouw gashaarden zijn helemaal in! Steeds meer interieurstylisten zien in hoe mooi en natuurlijk het vuur van een gashaard vandaag de dag is geworden. Door de grote ruiten en handige inbouwkaders zijn haarden uit de Faber inbouwgashaard serie gewoon gemaakt om vloeiend in elk interieur te passen. Een Faber inbouwgashaard heeft een unieke schoonheid en het unieke karakter dat eerst altijd aan het authentieke houtvuur leek voorbehouden. Faber gashaarden hebben naast sfeer en design ook de nieuwste materialen en het allerlaatste op het gebied van brandertechnieken. Met een Faber inbouwgashaard haalt u het vuur naar binnen en laat u de koude buiten. Maak kennis met een bijzondere serie inbouw gashaarden uit het noorden van ons land.

Inbouwhaarden van Faber

Faber mag gerust tot de pioniers in de haardenwereld worden gerekend. Al meer dan 175 jaar maakt Faber het wat comfortabeler in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Faber heeft een lange en rijke historie waar ze trots op mogen zijn. Door altijd op een innovatieve manier te blijven denken heeft Faber zijn sporen nagelaten in vrijwel elke moderne gaskachel of elektrische haard. Veel belangrijke patenten zijn in handen van Faber. We mogen daarom gerust stellen dat Faber zijn stempel op de branche heeft weten te drukken. In de nieuwste modellen Faber inbouwgashaarden zien we dat Faber nog steeds aan de top staat in de wereld van de gashaarden. Elegant en sfeervol, duurzaam en efficiënt, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Wanneer op een gashaard inbouw Faber staat, dan weet u dat u met een kwaliteitsproduct van doen hebt uit het betere segment! Het vuur blijft voor ons allen toch wat magisch houden. De sierlijke vlammen die lijken te dansen over een houtblok lijken ons wel voor altijd te blijven boeien. Flakkerend vuur geeft rust en een ontspannend schouwspel waarin we onszelf kunnen verliezen. Niets is heerlijker dan even helemaal tot jezelf komen na een lange dag werken dan heerlijk relaxen bij het vuur. Of samen met een geliefde weer fijn op temperatuur komen na een lange winterwandeling. Gecontroleerd vuur kan zoveel geven en zoveel betekenen voor de sfeer in een huis. Met een Faber inbouwgashaard haalt u het authentieke kampvuurgevoel naar binnen. Fraaie vlammen, levensecht hout, wispelturige vlammen en een altijd veranderend vuurbeeld. Een Faber inbouwgashaard heeft het allemaal!

Gashaard inbouw Faber

De gashaard met de sfeer van houtvuur

Een inbouw gashaard van Faber is een plaatje om te zien, zelfs als hij niet aanstaat! Faber heeft veel aandacht besteedt aan het interieur en aan de plaatsing van de branders. Door de branders te verwerken in de realistische houtblokken lijken de vlammen echt uit het hout te schieten en doet het vlambeeld in niets meer onder voor een authentiek houtvuur. De slim geplaatste branders zijn zo weggewerkt dat ze onzichtbaar zijn. Pas wanneer u de afstandsbediening of de app op uw telefoon beroerd komt het vuur opeens tot leven en oogt het vol en levendig. Innovatief is ook het gloeibed dat door tactische belichting een levensechte gloed creëert en zo nog meer lijkt op een houtvuur. Wanneer u naar het vuur kijkt in een moderne Faber inbouwgashaard is het enorm moeilijk voor te stellen dat gasvuur ooit bekend stond als ongezellig en zelfs sfeerloos!

FaberHoe anders ligt dat nu! Het assortiment Faber inbouwgashaarden is breed en veelzijdig. Zo zijn er fronthaarden en tweezijdige hoekhaarden, maar ook driezijdige gashaarden, roomdividers en zelfs enkele bijzondere doorkijkhaarden. Naast allerlei verschillende formaten zijn er ook diverse bijzondere vormen opgenomen in het assortiment Faber inbouwgashaarden. Zo zijn er fraaie verticale inbouwhaarden die een bijzondere uitstraling krijgen door het onbelemmerde zicht op het vuur. De tunnelhaarden van Faber zijn ook absoluut het bekijken waard. Doordat u door de haard heen kunt kijken geniet u met een Faber doorkijkhaard vanuit twee verschillende vertrekken!

De juiste Faber inbouwhaard kiezen

De Faber inbouwgashaard begint bij de bescheiden Faber M Smart en de Fyn, maar is daarnaast in een range van formaten en modellen leverbaar, oplopend tot de indrukwekkende Faber Aspect Premium & Faber Matrix 1300/400. Een Faber inbouwgashaard is een verrijking voor iedere woning en heeft een levendig en aantrekkelijk vuurbeeld, ook bij een laag gasverbruik! Faber inbouwgashaarden zijn verkrijgbaar in een hele reeks verschillende vermogensklassen. Hierdoor is bij iedere haardwens wel een passende Faber inbouwgashaard te vinden. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment inbouw gashaarden van Faber. Een oer-Nederlands product waar we best een beetje trots op mogen zijn!

Gashaard inbouw Faber

Gashaard inbouw Faber

Faber inbouwgashaarden zijn zoveel meer dan enkel verwarming. Een Faber inbouwgashaard geeft een unieke sfeer aan uw woonkamer en geeft u straks echt het gevoel dat u thuis bent gekomen. Een fraaie Faber inbouwgashaard kan echt een designelement worden, een statement van smaakvolle efficiency en stijl. Aan het hoge rendement is af te lezen dat Faber haarden ook duurzaam zijn. Faber gashaarden gaan op verantwoordde manier met het gasverbruik om, maar zijn ook al bezig met de toekomst. Elke Faber inbouwgashaard is namelijk leverbaar als propaan en aardgas model. Wanneer het ooit zover komt dat de regering onze gaskraan helemaal dicht draait hoeft dit dus niet het einde te betekenen van uw Faber inbouwgashaard.

Faber inbouwhaarden zijn veelzijdig

FaberEen Faber inbouwgashaard kan op veel verschillende manieren worden gepresenteerd. In moderne, minimalistische interieurs kan een bed van witte kiezels erg statig overkomen, of misschien kiest u liever voor het stoere grijze split dat uw haard een unieke look geeft? Beide opties zijn absoluut het bekijken waard, maar toch niet waar Faber vooral om bekend staat. Faber heeft namelijk een reputatie wanneer het om realistische houtsets gaat. Geen merk maakt ze realistischer en meer natuurgetrouw! Samen met de slimme LED verlichting in het gloeibed creëren deze bijzondere gashaarden een houtvuurillussie die uw vrienden en familie zal blijven verbazen! Zoals de naam al verraad zijn Faber inbouwgashaarden bedoeld om ingebouwd te worden. Dit kan in een muur of wand, in een schouw of schoorsteenmantel, maar ook in een bar of in een tv wand. Wij werken al vele jaren samen met vaardige meubelmakers die uw haardambities graag omzetten in uw eigen unieke haardmeubel. Wij leveren maatwerk waardoor het aantal mogelijke manieren op uw Faber inbouwgashaard te presenteren slechts beperkt wordt door uw eigen creativiteit. Ziet u op tegen de installatie van uw gashaard? Niet nodig! Ons team deskundige installateurs staat garant voor een veilige en betaalbare installatie van uw Faber inbouwgashaard, waar dan ook in Nederland! Informeer gerust naar de mogelijkheden. Misschien ligt uw droomhaard wel binnen handbereik!

Gashaard inbouw Faber kopen

Faber inbouwgashaardBent u benieuwd geworden, en wilt u de Faber inbouwgashaard eens in het echt zien branden? Wilt u zelf betoverd worden door de magie van houtvuur, met het gebruiksgemak van gas? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij de aangewezen partij om uw haarddromen te realiseren! Wij zijn al jarenlang officieel Faber dealer. Bij ons vindt u dan ook enkel de meest actuele modellen, de aller scherpste prijzen en de beste service. Kom gerust eens vrijblijvend op bezoek in onze luxe showroom, of neem even telefonisch op per mail contact op. Wij staan u graag ter woord en voorzien u graag van passend en eerlijk advies. Wilt u ook meer weten over de Faber inbouwgashaard? Wij vertellen u graag meer! Tot ziens!

Offerte aanvragen