Faber Odense

In 1844 legde Jan Gerrits Faber met de oprichting van een grofsmederij de basis voor het huidige Faber. Al snel groeide het merk uit tot een van de grootste haardenspecialisten van Europa. Al jaren is het merk bezig met de ontwikkeling van de technieken. Toen in de jaren ’60 gas steeds belangrijker werd in woningen, bracht Faber zijn eerste lading gashaarden op de markt. In de jaren daarna groeide het assortiment en zo ontstond de Faber Odense.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Faber Odense

De Odense serie van het merk Faber bestaat uit een vrijstaande, driezijdige gashaard die is vervaardigd uit zwart gietijzer. De haard heeft een stoere uitstraling door de strakke lijnen en de lage poten. Door het 3-zijdige vuurbeeld heeft u vanuit vele hoeken van de ruimte zicht op de dansende vlammen. De haard is voorzien van een gesloten verbrandingssysteem.

De haard heeft een breedte van 56 centimeter, een hoogte van 98 centimeter en een diepte van 40,2 centimeter. Een mooie compacte haard die ook past in een wat kleinere ruimte. De haard beschikt over een vermogen van circa 4,5kW. Hierdoor is hij geschikt voor een ruimte van circa 120 m3. De haard is voorzien van energielabel A.

De haard wordt standaard geleverd met houtset en afstandsbediening.  

Offerte aanvragen