Faber Respect Premium

De Faber Respect serie wordt gevormd door twee prachtige gashaarden, namelijk de Faber Respect IC (in the corner) en de Faber Respect Premium OC (out of corner). Deze hoekhaarden wekken een krachtig vermogen op en tonen een levensecht vlammenspel. Dankzij het strakke en tijdloze design passen de toestellen in ieder interieur. Standaard wordt ieder model aangeleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zodat je vanuit de luie stoel het vuurbeeld aanwakkert.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Faber Respect gashaarden

Als eerste bespreken we de Faber Respect Premium IC (in the corner). Deze hoekhaard heeft een unieke vormgeving en een krachtig nominaal vermogen van 9,9kW. Een ideaal vermogen om grotere woonruimtes optimaal te verwarmen. Dit toestel is voorzien van een doorlopende ruit die uit één stuk is gemaakt. Om het vlammenspel op te wekken, maak je gebruik van het innoverende Step Burner techniek. Dankzij deze brander wordt het vuurbeeld over de gehele breedte van het toestel verspreid. Wil je op een lager vermogen stoken? Met de bijgeleverde afstandsbediening is het vermogen zeer eenvoudig aan te passen. Bij een relatief laag vermogen concentreert het vuur zich in het midden van de haard, waardoor je alsnog een compact vuurbeeld behoudt. Geef de vlammen een geheel eigen karakter door een passende brander decoratie te kiezen. Neem een weloverwogen besluit tussen een houtset, grijze spitsteen en Carrara kiezels. Past een hoekhaard niet bij jouw woonsituatie? Bekijk dan de ‘om-de-hoek’ gashaard de Faber Respect Premium OC.

 

De Faber Respect Premium OC (out of corner) wekt een nominaal vermogen van 9,9kW op. Net als de Faber Respect Premium IC is ook de Faber Respect Premium OC voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. De verse lucht, voor de verbranding, wordt dan vanuit een externe ruimte onttrokken. Daarnaast is deze hoekhaard uitgevoerd met de Step Burner brander, wat voor een vol vuurbeeld zorgt bij een relatief laag vermogen stoken. Standaard wordt de verbrandingskamer geleverd met zwart spiegelglas. Dankzij dit glas worden de vlammen gereflecteerd, waardoor het vuurzicht voller en mooier oogt. Beide gashaarden zijn te bedienen met jouw tablet of smartphone. Het enige wat je hoeft te doen is de gratis applicatie van Faber te downloaden en de communicatiemodule aan te schaffen. Via een WIFI-verbinding wordt jouw apparaat met de gashaard gekoppeld.

Offerte aanvragen